Kako povećati sliku profila na instagramu

Instagram profilna slika prva je stvar koju ljudi vide kada dođu na vaš profil, stoga je važno da bude privlačna i jasna. U ovom članku ćemo objasniti kako da povećate svoju profilnu sliku na Instagramu i tako privučete više pažnje i pratilaca.

Uvećajte sliku profila na Instagramu onlajn: StoriesIG.app i ThumbTube

Instagram se već dugo vremena koristi kao platforma za deljenje slika i video snimaka, a u poslednje vreme, sve je veći broj korisnika koji žele da poboljšaju svoj profil i privuku veću pažnju svojim objavama. Jedan od načina za to je da uvećate svoje slike profila na Instagramu, a sada to možete uraditi onlajn uz pomoć nekoliko aplikacija koje su dostupne za preuzimanje.

StoriesIG.app je jedna od takvih aplikacija, koja omogućava korisnicima da preuzmu svoje objave sa Instagram Stories-a, kao i objave drugih korisnika, a zatim ih uvećaju i skladište na svojim uređajima. Takođe, ova aplikacija nudi i druge funkcije, poput zumiranja fotografija i video zapisa, kao i mogućnost preuzimanja u različitim formatima.

Druga aplikacija koju treba spomenuti je ThumbTube, koja takođe omogućava uvećanje slika profila na Instagramu. Uz pomoć ove aplikacije, korisnici mogu da preuzmu svoje objave, kao i objave drugih korisnika, i da ih uvećaju ili smanje po želji. Ova aplikacija takođe nudi mogućnosti kao što su zumiranje slika i video zapisa, kao i preuzimanje u različitim formatima.

Uz pomoć ovih aplikacija, korisnici Instagrama imaju mogućnost da unaprede svoje profile i privuku pažnju svojim objavama. Bez obzira na to koju aplikaciju koristite, važno je da pratite smernice zajednice Instagrama i da se pridržavate pravila u vezi sa preuzimanjem i korišćenjem tuđih objava.

Pregledač fotografija: Profile Picture Download (Android) i Photo Viewer For Instagram (iOS)

Profile Picture Download je aplikacija dostupna za Android korisnike koja omogućava preuzimanje profilske fotografije sa Instagram naloga. Ova aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje – sve što treba da uradite je da pronađete nalog čiju fotografiju želite da preuzmete i kliknete na dugme “Download”. Ukoliko niste sigurni kako da pronađete određeni nalog, aplikacija vam omogućava i pretragu po korisničkom imenu.

S druge strane, Photo Viewer For Instagram je aplikacija namenjena iOS korisnicima. Ona omogućava pregledanje fotografija sa Instagram naloga bez potrebe za prijavom na samu platformu. Međutim, važno je istaći da ova aplikacija nema opciju preuzimanja fotografija.

Obe aplikacije su besplatne i jednostavne za korišćenje. Međutim, važno je naglasiti da preuzimanje fotografija sa Instagram naloga može biti kršenje autorskih prava i u suprotnosti sa pravilima same Instagram platforme. Stoga je važno da preuzimanje fotografija koristimo samo u slučajevima kada smo sigurni da imamo dozvolu autora ili ukoliko su fotografije javno dostupne.

U ovom članku ćemo vam objasniti Kako da slikate ekran.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu