Adobe Flash Player – Preuzimanje

Adobe Flash Player je besplatan dodatak za internet pregledače koji omogućava reprodukciju multimedijalnih sadržaja, kao što su animacije, video snimci i igre. Međutim, zbog sigurnosnih rizika, Adobe je odlučio da prestane podržavati svoj proizvod i ukinuti dalji razvoj. To znači da će Flash Player uskoro biti u potpunosti uklonjen s velikog broja uređaja. Ipak, ako još uvek koristite Flash Player i želite ga preuzeti, u ovom članku ćemo vam objasniti kako to možete uraditi.

Besplatno preuzimanje Adobe Flash Player-a

Adobe Flash Player je besplatni softver koji je ključan za pokretanje multimedijalnih sadržaja na internetu. Omogućava pregledavanje animacija, video sadržaja, igara i drugih vrsta interaktivnih aplikacija. Uz njegovu pomoć, internet korisnici mogu uživati u bogatom multimedijalnom iskustvu bez ikakvih problema.

Preuzimanje Adobe Flash Player-a je jednostavno i besplatno. Program se može preuzeti sa zvanične Adobe stranice i instalirati na računar, tablet ili mobilni uređaj. Nakon instalacije, pregledačima se omogućava pristup svim vrstama multimedijalnog sadržaja koji se koristi na internetu.

Adobe Flash Player je važan alat za poslovne korisnike, obrazovne ustanove, zabavne industrije i druge organizacije koje koriste multimedijalni sadržaj na internetu. Omogućava revolucionarno interaktivno iskustvo i pravi razliku u razvoju modernih aplikacija.

Korisnicima se preporučuje da instaliraju najnoviju verziju Adobe Flash Player-a kako bi imali najbolje iskustvo dok pregledavaju multimedijalni sadržaj. Bez obzira da li koristite Windows, Mac OS, ili Linux, Adobe Flash Player je dostupan za sve platforme. Preuzmite Adobe Flash Player danas da biste iskusili najbolje multimedijalno iskustvo koje internet može da ponudi!

Preuzimanje Adobe Flash Player-a za korisnike Mac računara

Adobe Flash Player je besplatan softver koji omogućava pregledanje multimedijalnih sadržaja na internetu. Ovaj program omogućava gledanje video snimaka, igranje igrica, ali i otvaranje drugih animiranih i interaktivnih sadržaja. Ipak, Flash Player je prekinuo podršku za svoj softver za 2020. godinu, što znači da se više ne ažurira i postaje sve ranjiviji za bezbednost korisnika u upotrebi.

Ako koristite Mac računar, možete preuzeti Adobe Flash Player putem zvanične Adobeove veb stranice. Nakon što posetite stranicu, potrebno je kliknuti na dugme “Preuzmi sada”. Nakon toga, Kliknite na Adobe Flash Player.dmg da biste preuzeli datoteku za instalaciju. Kada se datoteka preuzme, pritisnite na nju da se otvori instalacioni program za Flash Player.

Tokom instalacije, morate pratiti uputstva čarobnjaka za instalaciju, kao što su uslovi korišćenja Adobe software-a, ali i izbor ciljnog diska za instalaciju, mada je za Mac računare obično podrazumevano ciljni disk Macintosh HD. Nakon što se instalacija uspešno završi, Adobe Flash Player će raditi na vašem Mac-u.

Ipak, Adobe firma podseća korisnike da više ne koriste Flash Player, a da ga menjaju novim formatima kao što su HTML5 i WebGL. Dakle, preporučuje se korisnicima da uklone Flash Player sa svojih uređaja kako bi ostali sigurni na internetu, a Adobe će se fokusirati na podršku novih platformi koje neće pružati iste sigurnosne probleme.

Preuzimanje Adobe Flash Player-a za korisnike Windows računara

Adobe Flash Player je softver koji vam omogućava da pregledate multimedijalne sadržaje na internetu, kao što su video zapisi i igre. Ako ga još uvek niste preuzeli na vaš Windows računar, evo kako to možete učiniti.

Prvi korak je da pronađete pouzdan izvor za preuzimanje Adobe Flash Player-a. Najbolje bi bilo da to uradite sa zvaničnog Adobe sajta. Potražite opciju “Preuzmi Flash Player” i kliknite na nju.

Nakon toga će se otvoriti stranica za preuzimanje. Potvrdite da ste selektovali pravu verziju programa za vaš operativni sistem – u ovom slučaju Windows. Takođe, uverite se da ste izabrali odgovarajuću verziju za vašu verziju Windowsa. Ako imate 32-bitni Windows, preuzmite 32-bitni Flash Player. Ako imate 64-bitni Windows, preuzmite 64-bitni Flash Player.

Kliknite na “Instaliraj” dugme i sačekajte da se preuzimanje završi. Kada se preuzimanje završi, pokrenite instalaciju tako što ćete dvaput kliknuti na preuzeti fajl. Sledite uputstva na ekranu koja će vam pomoći da instalirate Flash Player na vaš Windows računar.

Kada instalacija bude gotova, moći ćete da koristite Adobe Flash Player na vašem Windows računaru kako biste pregledavali multimedijalne sadržaje na internetu. Takođe će vam biti potrebno da redovno ažurirate Flash Player kako biste bili sigurni da koristite najnoviju verziju programa.

Putem ovog linka ćemo vam pokazati kako preuzeti WinRAR.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu