Kako da napravite sopstveni avatar na WhatsApp-u

WhatsApp avatar je sjajan način da personalizujete svoj profil i učinite ga zanimljivijim. Dodavanje sopstvenog avatara može da bude jednostavno i zabavno. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da napravite svoj lični avatar koristeći aplikaciju Bitmoji. Bitmoji je popularna aplikacija koja vam omogućava da kreirate personalizovani animirani lik, koji možete koristiti na društvenim medijima i aplikacijama. Uz naše korak-po-korak uputstvo, napravljenje sopstvenog WhatsApp avatara će biti jednostavno i lako.

Ukoliko vas zanima Kako podvući tekst na WhatsApp-u, preporučujemo da posetite ovaj link.

Kreiranje jedinstvenog avatara na WhatsApp-u za brzo prepoznavanje

Kada koristite WhatsApp, verovatno imate više kontakata i različitih grupa, što može dovesti do konfuzije i problema sa prepoznavanjem koga tačno treba da kontaktirate. Međutim, kreiranje jedinstvenog avatara može biti od velike pomoći u ovom procesu.

Kada birate sliku za avatar, treba da izaberete nešto što će predstavljati vas ili vašu grupu na najbolji mogući način. Možete koristiti svoju ličnu fotografiju, omiljeni crtež ili bilo koju drugu sliku koja vam dolazi na pamet.

Ali, važno je da ne zaboravite da izaberete sliku koja je jasna i vidljiva čak ako se smanji u veličini kako bi se adaptirala u okvir u poruci. Takođe, probajte da izbegavate slike koje su previše komplikovane ili u kojima je teško prepoznati šta se tačno nalazi na njima.

Vaš jedinstveni avatar na WhatsApp-u olakšaće vam pronalaženje vaših kontakata i grupa, dok će istovremeno pomoći ljudima da vas lako prepoznaju. Uz malo kreativnosti i truda, vaš avatar može biti savršena predstava vaše individualnosti ili grupe.

Korak po korak: Napravite avatar Facebook, Bitmoji i Memoji

Ako ste se ikada zapitali kako napraviti svoj avatar na Facebooku, Bitmoji ili Memoji, ovdje vam dajemo korak po korak uputstva.

Krenimo s Facebookom. Prvo, idite na svoj profil i kliknite na “Ažuriraj informacije o profilu”. Zatim odaberite “Avatar” i krenite u kreiranje. Odaberite svoj izgled, frizuru, boju očiju, odjeću i dodatke. Na kraju dodajte pozadinu. Kada sve završite, kliknite “Završeno”.

Sljedeći je Bitmoji. Prvo preuzmite aplikaciju i otvorite je. Odaberite spol i zatim kreirajte izgled, uključujući frizuru, oči, tijelo i odjeću. Na kraju, odaberite pozadinu i spremite svoj Bitmoji.

Za Memoji, idite na aplikaciju “Memoji” na iPhone-u. Odaberite “Novo memoji” i kreirajte svoj lik, uključujući frizuru, boju očiju, ruke, odjeću i dodatke. Takođe, imate mogućnost podešavanja izraza lica i animacija. Na kraju, spremite svoj Memoji i koristite ga u porukama i drugim aplikacijama.

Kako god, kreiranje avatara je lako i zabavno, a možete ga koristiti na raznim aplikacijama i društvenim mrežama. Sretno kreiranje!

Kako poboljšati čitanost poruka na WhatsApp-u uz korišćenje personalizovanog avatara

Korišćenje personalizovanog avatara je jedan od jednostavnih i efikasnih načina za poboljšanje čitanosti poruka na WhatsApp-u. Avatari omogućavaju da se vaš profil ističe među ostalim korisnicima, čime lakše privlačite pažnju drugih. Takođe, personalizovani avatar može da pomogne u prepoznavanju vašeg profila i da bude upečatljiviji od standardne slike.

Da biste kreirali personalizovan avatar na WhatsApp-u, jednostavno izaberite opciju “Profil” i odaberite “Uredi profil”. Tu ćete pronaći opciju “Dodaj fotografiju” koja vam omogućava da dodate novu sliku i personalizujete vaš avatar. Možete izabrati fotografiju iz galerije, kao i da dodate tekst i efekte da bi vaš avatar bio što zanimljiviji.

Kad kreirate personalizovani avatar, trebalo bi da se pojavljuje pored vašeg imena, omogućavajući ostalim korisnicima da lako prepoznaju vaš profil. Ovo može biti posebno korisno ako koristite WhatsApp za poslovne potrebe, jer se lako možete izdvojiti među ostalim kontaktima i privući pažnju klijenata.

Imajte na umu da ako koristite WhatsApp za komunikaciju sa mnogo kontakata, možda nećete hteti da koristite personalizovani avatar, jer bi mogao da bude smetnja u prepoznavanju drugih kontakata. Bez obzira na to, personalizovani avatar je brz i lak način da poboljšate čitanost vaših poruka na WhatsApp-u i istaknete se među ostalim korisnicima.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu