Kako napraviti još jedan Instagram nalog

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža koja se koristi za deljenje fotografija i videa. Ako želite da imate još jedan Instagram nalog, možda zbog posla, različitih hobija ili jednostavno zato što želite da imate zaseban nalog za porodicu ili prijatelje, ne brinite se. U ovom članku ćemo vam pokazati korake koje treba da sledite za izradu još jednog Instagram naloga i kako da ga optimizujete da biste privukli pažnju publike.

Takođe, putem ovog linka, pokazaćemo vam Kako instalirati Instagram.

Kako napraviti drugi Instagram nalog

Ako već imate Instagram nalog, ali želite da napravite drugi, postupak je prilično jednostavan. Imajte na umu da za svaki Instagram nalog morate da koristite drugu e-mail adresu ili broj telefona.

Evo koraka koje treba da pratite:

1. Odjavite se sa trenutnog Instagram naloga.

2. Napravite novi Instagram nalog uz korišćenje drugog e-maila ili telefonskog broja. Ukoliko želite da nalog bude potpuno odvojen od prethodnog, možete izabrati drugo korisničko ime.

3. Nakon što ste se prijavili na novi nalog, možete se vratiti na stari tako što ćete kliknuti na opciju “Add Account” ili “Dodajte nalog” (ako koristite srpski jezik) koju ćete pronaći na svojoj profilnoj stranici.

4. Sada možete da prebacujete između dva Instagram naloga klikom na opciju “Switch accounts” ili “Promena naloga”.

Nemojte zaboraviti da Instagram koristi algoritme za otkrivanje lažnih profila, tako da vaši novi i stari nalozi ne treba da imaju iste objave i ne bi trebalo da se “lajkuju” međusobno.

Kako napraviti poslovni Instagram nalog

Da biste iskoristili sve prednosti platforme Instagram, neophodno je da napravite poslovni nalog. Ovo će vam omogućiti da pratite analitiku, dodate dugme za poziv na akciju i plaćene reklame, pored ostalih funkcija. Kako biste napravili poslovni nalog, potrebno je da imate aktivni Instagram nalog.

Prvo što treba da uradite jeste da posetite Postavke profila i kliknete na opciju “Pređi na poslovni nalog”. Nakon toga, povežite svoj Instagram nalog sa Facebook stranicom i izaberite kategoriju u kojoj se vaša kompanija nalazi. U sekciji “Kontakti” unesite informacije o vašoj kompaniji (adresa, e-mail adresa, telefon itd.).

Sada kada ste napravili poslovni nalog, možete da pratite analitiku i statistike, kao što su broj pregleda profila, broj klikova na dugme za poziv na akciju, broj poseta vašem sajtu i još mnogo toga. Takođe, možete da koristite Instagram oglase kako biste povećali vidljivost vaše kompanije.

Održavajte svoj profil redovno ažuriranim sa kvalitetnim sadržajem, koji će privući pažnju vaših pratilaca. Neka vaš profil bude aktivan i interakcioni, odgovarajte na komentare i poruke svojih klijenata, a posebno se posvetite kvalitetnim fotografijama. Vaš poslovni Instagram nalog je važno sredstvo za promociju i za komunikaciju sa vašim klijentima, zato ga ne zanemarujte.

Kako napraviti drugi Instagram nalog sa istom e-poštom

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu i na njoj je moguće imati samo jedan nalog po e-pošti. Međutim, postoji način da imate drugi Instagram nalog sa istim e-poštom.

Prvi korak je da kreirate novi e-mail nalog koji ćete koristiti za novi Instagram nalog. Nakon toga, zatvorite sve otvorene sesije Instagrama na vašem uređaju.

Zatim, otvorite Instagram aplikaciju i kliknite na “Registracija”. Unesite svoje podatke, ali ovog puta koristite novu e-poštu. Potvrdite registraciju i ulogujte se na novi Instagram nalog.

Sada imate dva Instagram naloga koji su povezani sa različitim e-poštama. Povremeno će biti potrebno promeniti nalog na aplikaciji kako biste pristupili drugom nalogu, ali to je jednostavno rešenje za one koji žele da razdvoje svoje privatne i poslovne Instagram profile. Takođe, možete koristiti ovaj trik čak i ako želite da se prijavite za Instagram nalog za više poslovnih korisnika.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu