Kako pratiti AirPods

AirPods su popularne bežične slušalice koje korisnici Apple uređaja često koriste za slušanje muzike i telefonske pozive. Međutim, zbog njihove veličine, lako se mogu izgubiti ili zaboraviti negde. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da pratite svoje AirPods i pronađete ih u slučaju gubljenja. Bez brige, postupak je jednostavan i brz, a omogućiće vam da uvek budete avanturemi spremni za korišćenje vaših AirPods slušalica.

Kako efikasno pratiti svoje AirPods

AirPods su prepoznatljivi i popularni bežični slušalice koje su posebno korisne za putovanja, vežbanje ili rad. Ako ne želite da izgubite svoje AirPods, ili jedan od njih, postoje nekoliko načina da ih efikasno pratite.

Prvo, koristite funkciju “Find My” u svom Apple uređaju – otvorite aplikaciju i kliknite na AirPods. Možete videti poslednju poznatu lokaciju gde su bili povezani sa vašim uređajem. Takođe imate funkciju alarma koja će vam pomoći da ih nađete ako su skriveni u prostoriju.

Drugo, možete koristiti aplikacije treće strane poput “Finder for AirPods” ili “Pod Find” koje su specijalizovane za praćenje AirPods-ova. Ove aplikacije olakšavaju traženje AirPods-ova putem zvučnog signala ili geolociranje.

Takođe je korisno da kod kuće imate posebno mesto za čuvanje vaših AirPods-ova. Na taj način nećete morati da ih tražite u neredu. Pored toga, možete razmotriti i kupovinu futrole koja će pomoći u zaštiti vaših AirPods-a od ogrebotina i pada.

Ukratko, postoji nekoliko načina da pratite svoje AirPods-ove. Možete koristiti funkciju “Find My” u svom Apple uređaju, aplikacije treće strane ili jednostavno imati posebno mesto za njihovo čuvanje. Ove metode će vam pomoći da zadržite vaše AirPods-ove i svoj novčanik.

Kako jednostavno pratiti futrolu za AirPods

Futrole za AirPods mogu biti korisne u zaštiti vaših bežičnih slušalica od padova, ogrebotina i prašine. Međutim, mnogi vlasnici zapostavljaju svoje futrole, što može dovesti do dodatnog trošenja i oštećenja njihovih AirPods-a. Srećom, postoji nekoliko jednostavnih saveta koji vam mogu pomoći da pravilno pratite vašu futrolu.

Prvo, pružite naklonost očišćenoj futroli. Korišćenje mikrofiberne krpe ili mokre krpe za brisanje vaše futrole može pomoći u održavanju čistoće i sjaja. Međutim, pazite da ne preterate sa količinom vode, jer previše vode može dovesti do oštećenja elektronike u vašim AirPods-ovima.

Drugo, održavajte futrolu izvan dosega kućnih ljubimaca i male dece. Iako su futrole za AirPods napravljene od izdržljivih materijala, kućni ljubimci ili deca mogu slučajno oštetiti futrolu ili AirPods.

Konačno, uvek držite futrolu u svojoj torbi ili džepu. Ovo će zaštititi vašu futrolu i AirPods od spoljnih elemenata poput prašine i vlage.

Svaki od ovih saveta je jednostavan za primenu i pomoći će vam da produžite vek trajanja vaših futrola i AirPods. Na taj način, vaša investicija u bežične slušalice će se isplatiti na duže staze.

U ovom članku pokazaćemo vam Kako resetovati AirPods.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu