Kako funkcioniše WeTransfer

WeTransfer je popularna platforma za deljenje fajlova koja omogućava korisnicima jednostavno slanje velikih fajlova drugim korisnicima. Ova usluga je popularna među kreativnim profesionalcima, umetnicima i ostalim korisnicima koji žele brzo i efikasno da prenesu velike fajlove bez korišćenja neefikasnih metoda kao što su slanje preko e-pošte ili USB memorija. U ovom članku ćemo detaljno objasniti kako funkcioniše WeTransfer, od koraka koji su potrebni za slanje i primanje fajlova do različitih opcija i dodatnih mogućnosti koje su dostupne.

Kako koristiti WeTransfer za slanje velikih fajlova

WeTransfer je popularan servis za slanje velikih fajlova, koji omogućava korisnicima da jednostavno i brzo dele svoje datoteke bez obzira na njihovu veličinu. Postoje tri verzije WeTransfer-a: besplatna, Plus i Pro. Besplatna verzija omogućava slanje fajlova do 2GB, a Plus i Pro verzije omogućavaju slanje fajlova do 20GB i do 100GB, respektivno.

Kako koristiti WeTransfer:

1. Otvorite web-stranicu WeTransfer-a (www.wetransfer.com)
2. Kliknite na dugme “Add files” i prikačite fajlove koje želite da pošaljete.
3. Unesite ime email adrese primaoca i svoju email adresu.
4. Pošaljite fajlove klikom na dugme “Transfer”.
5. Primalac će primiti email sa linkom za preuzimanje fajlova.
6. Posle sedam dana, fajlovi će biti uklonjeni sa WeTransfer servera.

WeTransfer je jednostavan i intuitivan servis, i veoma koristan za slanje velikih fajlova. Besplatna verzija je dovoljna za većinu korisnika, ali Plus i Pro verzije nude dodatne funkcije koje su korisne za poslovne svrhe.

Kako koristiti WeTransfer za primanje fajlova

WeTransfer je popularna online platforma koja omogućava korisnicima da jednostavno šalju i primaju fajlove velikih veličina. U ovom tekstu ćemo se fokusirati na način kako koristiti WeTransfer za primanje fajlova.

Najpre, otvorite svoj email i pronađite poruku koju ste dobili od pošiljaoca sa linkom za preuzimanje fajla. Kada kliknete na link, otvoriće se stranica za preuzimanje fajla na WeTransferu.

Na stranici za preuzimanje, videćete veličinu fajla, kao i opciju za preuzimanje. Kliknite na “Download” i sačekajte da se fajl preuzme na vaš računar. U zavisnosti od veličine fajla i brzine vaše internet konekcije, ovo može potrajati nekoliko minuta ili sati.

Ukoliko vam pošiljalac pošalje više fajlova, možete ih preuzeti jedan po jedan, ili sve odjednom ukoliko je odabran takav tip slanja.

Nakon preuzimanja fajla, obavezno proverite da li je sve ispravno, posebno ukoliko očekujete specifične fajlove ili formate. Takođe, možete da se zahvalite pošiljaocu na slanju fajlova putem WeTransfera ili mu reći ukoliko imate bilo kakve probleme prilikom preuzimanja fajlova.

Korišćenje WeTransfera je vrlo jednostavno, što ga čini idealnom opcijom za prenos velikih fajlova, a nadamo se da vam je ovaj kratak vodič bio od pomoći u procesu primanja fajlova putem ove platforme.

Kako koristiti WeTransfer na Android-u i iPhone-u

WeTransfer je popularna online platforma koja omogućava slanje velikih fajlova. Ova usluga je dostupna i na Android-u i iPhone-u, a u ovom tekstu ćemo objasniti kako da je koristite.

Prvo, morate preuzeti WeTransfer aplikaciju sa Google Play Store-a za Android uređaje, odnosno App Store-a za iPhone uređaje. Kada je preuzmete i instalirate, potrebno je da se registrujete ili se prijavite sa postojećim nalogom.

Nakon toga, otvorite aplikaciju i kliknite na dugme “+ Dodaj fajlove” kako biste dodali fajlove koje želite da pošaljete. Možete dodati više fajlova odjednom, i to do 2GB ukupne veličine.

Ukoliko želite da pošaljete fajlove drugoj osobi, potrebno je da unesete njihovu e-mail adresu. Takođe, možete uneti i svoju e-mail adresu kako biste dobili potvrdu kada fajl bude preuzet.

Kada ste dodali sve fajlove i uneli e-mail adrese, kliknite na dugme “Prebacivanje pošte” kako biste započeli transfer. WeTransfer će vam tada prikazati prozor sa informacijama o transferu, kao i vremensko ograničenje u kom fajl može biti preuzet.

Ukoliko želite da pošaljete fajl više od jednoj osobi, to je takođe moguće. Kada dodate fajlove i unesete e-mail adrese, kliknite na opciju “Link” i WeTransfer će generisati jedinstveni link za preuzimanje fajlova. Link možete podeliti sa više osoba.

WeTransfer aplikacija je jednostavna za korišćenje i olakšava slanje velikih fajlova preko interneta, bez potrebe za USB-om ili drugim uređajima za prenos.

Amazon Fire TV Stick: šta je i kako funkcioniše možete pročitati u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu