Najbolje pozadine za iPhone

Pozadina na našem iPhone-u je jedan od najčešće korišćenih elemenata, a istovremeno i najosnovnijih. Sa novim godinama dolaze i novi trendovi, pa se ljudi sve više trude da svoj telefon prilagode sebi i da ga učine što ličnijim. U ovom članku, donosimo vam najbolje pozadine za iPhone koje će vam pomoći da se izdvojite iz mase i da svoj telefon učinite prelepim i funkcionalnim. Bez obzira na to da li volite minimalistički dizajn, šarene grafike ili prirodu, naš izbor će vam pomoći da pronađete savršenu pozadinu za vaš iPhone.

Najbolje aplikacije za pozadinu za iPhone

Najbolje aplikacije za pozadinu za iPhone

Pozadina na telefonu je jedan od najvažnijih elemenata kada je u pitanju personalizacija vašeg iPhone-a. Srećom, postoji mnogo aplikacija za pozadinu za iPhone koje nude besplatne i premium opcije.

Jedna od najboljih aplikacija za pozadinu za iPhone je Walli. Ova aplikacija sadrži na stotine jedinstvenih i kreativnih pozadina koje su dizajnirane od strane umetnika širom sveta. Takođe vam omogućava da pretražujete pozadine po kategorijama, kao što su životinje, hrana, priroda i mnoge druge.

Druga popularna aplikacija je Unsplash. Ova aplikacija sadrži preko milion slobodnih slika koje su visokog kvaliteta i mogu se koristiti za pozadinu na vašem iPhone-u. Unsplash se često koristi od strane profesionalnih fotografa, tako da će vaš iPhone izgledati kao umetničko delo.

Ako ste u potrazi za minimalističkim pozadinama, onda možda želite napraviti Instagram profil sa besplatnim minimalističkim pozadinama poput Wallpapers Central. Ova aplikacija nudi nekoliko verzija svake slike kako bi se prilagodila veličini vašeg ekrana.

Ukratko, izbor aplikacija za pozadinu za iPhone je velik i raznovrstan. Sve ove aplikacije se lako koriste i nude ogroman izbor slika koje mogu personalizovati vaš iPhone.

Najbolji sajtovi za pozadine za iPhone

iPhone korisnici znaju da je jedan od najvažnijih faktora kada je u pitanju personalizacija njihovog telefona – pozadina. Iako Apple pruža izbor pozadina koje su prethodno ugrađene u telefon, ponekad želite nešto drugačije, nešto što odražava vaš stil ili nešto što jednostavno izgleda cool.

Ako tražite nove pozadine za svoj iPhone, postoji gomila sajtova koje možete posetiti. Jedan od najpopularnijih i najpouzdanijih je svakako WallpaperSafari koji ima veliku kolekciju pozadina za iPhone uključujući apstraktne dezenove, prirodu, gradove i mnoge druge.

Jedan drugi odličan sajt je Unsplash koji nudi visokokvalitetne fotografije koje možete koristiti kao pozadinu. Njihove slike su autorsko delo, pa ih možete koristiti bez ikakvog ograničenja.

Pored toga, sajt WallpaperCave nudi hiljade pozadina organizovanih po kategorijama, a sajtove poput Pexels-i Pixabay imaju takođe fantastične galerije pozadina koje možete besplatno preuzeti.

Ukratko, ako tražite nove pozadine za svoj iPhone, postoji mnogo opcija za istraživanje. Gledajte da pronađete sajtove sa visokokvalitetnim slikama koje odgovaraju vašem stilu i ličnosti, i ne zaboravite, često možete pronaći i besplatne verzije nekih plaćenih tema i pozadina.

Pozadine za iPhone: Unsplash

Unsplash je jedna od najpopularnijih platformi za deljenje besplatnih fotografija, a možda niste znali da ovaj sajt nudi i mnogo sjajnih pozadina za iPhone uređaje. Bez obzira da li vam je potrebno nešto jednostavno i minimalističko, ili pak šareno i eksplozivno, na Unsplash-u ćete sigurno pronaći širok izbor pozadina koje će vam se dopasti.

Način na koji funkcioniše Unsplash je jednostavan – fotografi i kreativni profesionalci iz celog sveta objavljuju svoje radove koje možete preuzeti i koristiti besplatno. Na Unsplash-u je svakodnevno hiljade novih fotografija i slika, što znači da ćete uvek moći da pronađete nove i unikatne pozadine koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Unsplash nudi mnogo različitih kategorija fotografija, tako da ćete lako moći da pronađete pozadine povezane sa prirodom, gradovima, umetnošću, životinjama, sportom, hranom ili čak astrologijom! Slike su visokog kvaliteta i veća većina ih ima dobru rezoluciju koji je idealan za uređaje poput iPhone.

Odaberite nešto što vam se dopada i personalizujte svoj uređaj na savršen način. Isprobajte Unsplash i otkrijte zašto je ova platforma omiljena među kreativcima i ljudima koji su u potrazi za inspiracijom.

Na ovom linku nalazi se Aplikacija za promenu pozadine fotografija.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu