Kako da kreirate planove puta na Google mapama

Google mape su izvanredan alat koji vam omogućava da planirate svoj put i istražujete svet oko sebe. Sa ovom uslugom, možete kreirati detaljan plan puta koji obuhvata sve znamenitosti koje želite posetiti i rutu kojom ćete se kretati. U ovom članku ćemo vam pokazati kako da na najbolji način iskoristite mogućnosti koje vam pružaju Google mape i napravite plan puta po vašoj meri.

Ukoliko ne znate Kako preuzeti Google mape, preporučujemo da pročitate ovaj članak.

Kako da napravite plan puta na Google mapama: savršeno upravljanje putovanjem na iOS-u

Ako želite da budete sigurni da ćete stići na odredište bez problema, nije loše napraviti plan puta pre nego što krenete. Google mape su savršeno rešenje za to, jer omogućavaju precizno planiranje puta i upravljanje njime. Evo kako to da uradite na iOS-u.

Prvo, otvorite Google mape i pronađite svoje odredište. Zatim, dodirnite ikonicu upravljanja puta (prepoznaćete je po tome što izgleda kao voz ili figura).

Nakon toga, unesite svoju polaznu tačku, bilo tako što ćete je ručno uneti, ili tako što ćete je birati između nedavno korišćenih adresa. Kada unesete polaznu tačku, možete dodati i između tačaka (na primer, ako postoji neko mesto gde želite da stanete na putu).

Kada ste uneli sve tačke, kliknite na dugme “Gotovo” i Google mape će podesiti najbrži put i dati vam procenu vremena koje će vam trebati da stignete na odredište. Na kraju, možete da započnete navigaciju i pratite korake koje vam Google mape predlažu.

Upravljanje putovanjem nikada nije bilo lakše. Probajte ovaj trik već danas i otkrijte koliko googlova mapa mogu olakšati vaš život!

Kako napraviti plan puta na Google mapama na PC-u: Jednostavno i intuitivno

Google mape su postale najpopularnija platforma za pravljenje plana puta, bez obzira na to gde se nalazite u svetu. Plan putovanja može biti veoma koristan jer omogućava organizovanje ruta, razmatranje različitih opcija putovanja i pretpostavljanje vremenskih rokova za različite aktivnosti.

Kako biste napravili plan puta na Google mapama na računaru, sve što treba da uradite je da prvo otvorite Google mape u svom internet pretraživaču. Nakon toga, izaberite opciju “Directions” koja se nalazi desno od polja za pretraživanje.

Zatim unesite lokacije koje želite da posetite i izaberite opciju “Add Destination” kako biste dodali sve druge destinacije na planeru puta. Možete prilagoditi putanje prema svojim željama između svakog koraka. Možete uneti željeno vozilo i vreme putovanja, a takođe možete izabrati željenu rutu dodavanjem novih destinacija ili odabirajući alternativnu opciju.

Kada ste zadovoljni planom puta, možete ga sačuvati, ispisati ili poslati mejlom kako biste ga sa sobom poneli na putovanje.

Napraviti plan puta na Google mapama je veoma jednostavno i intuitivno i savršen je način da se organizujete pre nego što krenete na putovanje.

Kako da kreirate plan putovanja na Google mapama na Androidu: Korak po korak vodič

Ako planirate putovanje, Google mape su idealan alat za kreiranje plana puta. Bez obzira da li planirate vožnju autom, putovanje avionom ili upoznavanje novih gradova, Google mape vam mogu pomoći da planirate putovanje i osigurate se da stignete na odredište bez problema.

Kroz nekoliko jednostavnih koraka, možete kreirati veoma detaljan plan putovanja na Google mapama na svom Android uređaju. Prvi korak je da otvorite Google mape na svom uređaju i pronađete mesto na kojem želite da započnete svoje putovanje. Kliknite na “Directions” dugme i upišite svoje odredište u polje za pretragu.

Zatim unesite informacije o vašem putovanju, kao što su datum polaska, broj osoba koje putuju i vrstu putovanja. Kada upišete sve potrebne informacije, kliknite na “Get Directions” dugme.

Na ovom koraku, možete izabrati najbrži ili najkraći put do vašeg odredišta, ali takođe možete dodati i opciju za izbegavanje naplatnih puteva ili gužvi na putu. Odaberite opciju koja vam najbolje odgovara.

Kada ste zadovoljni sa rutom, možete dodati i tačke interesovanja koje želite videti na putu. Kliknite na “Add Destination” dugme i unesite mesta koja želite posetiti.

Kada ste dodali sva mesta koja želite videti, možete videti svoj plan putovanja u karti ili u listi. Možete dodati i dodatne informacije o svakom mestu, poput radnog vremena ili cene ulaznica.

Nakon što se plan putovanja kreira,

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu