Kako preuzeti besplatnu muziku za iPhone

Pronalaženje besplatne muzike za iPhone može biti izazov, ali postoji nekoliko metoda koje će vam omogućiti da preuzmete omiljene pesme na svoj uređaj bez trošenja novca. Ako želite da uživate u svojoj muzici bez obzira na to gde se nalazite i da ne koristite internet konekciju, nastavite čitati da biste saznali kako da preuzmete besplatnu muziku za svoj iPhone.

Kako preuzeti besplatnu muziku na iPhone pomoću iTunes-a, Amazon Music i YouTube Music

Ako stalno slušate muziku na svom iPhone-u, možda ste se pitali kako preuzeti besplatne pesme i dodati ih u svoju muzičku biblioteku. Postoji nekoliko načina na koje možete legalno preuzeti besplatnu muziku na iPhone – putem iTunes-a, Amazon Music i YouTube Music aplikacije.

Kada koristite iTunes, to može biti jedna od najlakših metoda preuzimanja besplatne muzike. Na iTunes-u se često nude besplatne pesme koje možete preuzeti kao podkast ili kao samostalnu pesmu. Takođe, postoji i kategorija za besplatnu muziku koja se redovno osvežava. Jednostavno idite na iTunes Store, proverite besplatne pesme i dodajte ih u svoju biblioteku.

Sa druge strane, Amazon Music nudi besplatno slušanje i preuzimanje muzike putem Amazon Prime-a ili Amazon Music Unlimited pretplate. Možete pronaći i besplatne albume i pesme na Amazon-u, odabirom opcije “Free” u pretraživanju.

Na kraju, YouTube Music takođe nudi besplatne pesme koje možete slušati ili preuzeti. Pored toga, postoji i opcija “Offline Mixtape” koja automatski preuzima besplatne pesme u vašu biblioteku, koje se mogu slušati čak i kad niste povezani na internet.

Ukratko, postoje mnoge legalne opcije za preuzimanje besplatne muzike na iPhone-u, što vam omogućava da uštedite novac i dopunite svoju biblioteku novim pesmama. Samo se pobrinite da načine koje koristite budu legalne i da ne kršite autorska prava.

Kako preuzeti besplatnu muziku na iPhone bez iTunes-a i Spotify

Postoje različiti načini za preuzimanje besplatne muzike na iPhone bez korišćenja popularnih platformi kao što su iTunes i Spotify. Jedan od najefikasnijih načina je korišćenje besplatnih aplikacija koje omogućavaju preuzimanje muzike direktno na iPhone uređaj.

Postoje mnoge aplikacije na App Store-u koje nude besplatne pesme za preuzimanje, a jedna od najpopularnijih je “Freegal Music“. Ova aplikacija omogućava korisnicima da preuzmu tri besplatne pesme nedeljno, koje se mogu slušati offline, bez potrebe za internet konekcijom.

Druga opcija je korišćenje aplikacije “SoundCloud“. Ova platforma nudi besplatne snimke za slušanje i preuzimanje, a korisnici mogu pronaći različite vrste muzike i stvaratelja. Takođe, aplikacija nudi opciju za praćenje omiljenih pevača ili muzičara, kao i kreiranje sopstvenih plejlista.

Treća opcija je korišćenje YouTube-a. Iako se YouTube obično povezuje sa gledanjem video snimaka, ova platforma takođe nudi veliki broj besplatne muzike koju je moguće preuzeti. Za ovu opciju, korisnicima će biti potrebno preuzeti aplikaciju “Documents” sa App Store-a kako bi preuzeli i sačuvali pesmu.

Konačno, korisnici mogu pronaći besplatne muzičke aplikacije na drugim izvorima, poput “Fildo” aplikacije koja nudi preuzimanje muzike sa drugih platformi. Bez obzira koju aplikaciju koristite, preuzimanje besplatne muzike na iPhone može biti lako i jednostavno.

Kako preuzeti muziku na računar pogledajte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu