Kako zakazati poruku na WhatsApp-u

Zakazivanje poruka na WhatsApp-u može biti korisna opcija za one koji žele da unaprede svoju organizaciju i efikasnost u komunikaciji. Ova funkcija omogućava korisnicima da unapred definišu kada će biti poslana poruka i time se mogu osloboditi stresa i obaveza da se poruke šalju u određeno vreme ili kada je osoba dostupna. U ovom članku ćemo vam otkriti kako da iskoristite ovu funkciju u nekoliko jednostavnih koraka.

Kako zakazati poruku na WhatsApp-u za Android

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka, omogućava korisnicima svoje Android verzije da zakazuju poruke koje žele da pošalju kasnije. Ovo je korisna funkcija za one koji žele da se organizuju i pošalju poruke u određeno vreme.

Evo koraka kako zakazati poruku na WhatsApp-u za Android:

1. Pokrenite WhatsApp aplikaciju na svom Android uređaju.

2. Odaberite opciju “Chat” ili “Chatovi” koja se nalazi na dnu ekrana.

3. Odaberite kontakta kome želite da pošaljete poruku i kliknite na dugme za “Novu poruku”.

4. Upišite poruku koju želite da pošaljete i držite prst na njoj dok se ne pojave opcije za dodavanje i zakazivanje poruke.

5. Kliknite na opciju za “Zakazivanje” i odaberite datum i vreme kada želite da se poruka automatski pošalje.

6. Kliknite na dugme za “Potvrdi” i vaša poruka je zakazana.

Ovo je sjajna funkcija koja vam omogućava da se organizujete i pošaljete poruke u određenom trenutku, bez brige o tome da li će vas ovaj zadatak sprečiti da na vreme pošaljete poruku. Probajte ovaj trik i uživajte u olakšavanju svoje organizacije.

Kako zakazati poruku na WhatsApp-u za iPhone

Zakazivanje poruke na WhatsApp-u za iPhone može biti veoma korisno ukoliko imate nešto važno da pošaljete, ali bi trebalo da bude isporučeno u određeno vreme. Ovo je posebno korisno ako želite da pošaljete poruku nekome u različitoj vremenskoj zoni ili ako jednostavno ne želite da zaboravite da pošaljete poruku kasnije.

Da biste zakazali poruku na WhatsApp-u za iPhone, potreban vam je dodatak koji se zove “Shortcuts”. Ovo je besplatna aplikacija koju možete pronaći u App Store-u.

Jednom kada preuzmete Shortcuts aplikaciju, možete koristiti sledeće korake za zakazivanje poruke:
1. Otvorite aplikaciju Shortcuts i kliknite na “+” u gornjem desnom uglu.
2. Kliknite na “Add Action” i izaberite “WhatsApp” kao aplikaciju.
3. Izaberite “Send Message” kao radnju i dodajte željeni broj telefona u polje “To”.
4. U polje “Message” unesite željenu poruku.
5. Kliknite na tri tačke u donjem desnom uglu i selektujte “Add Time Delay” kako bi postavili datum i vreme slanja poruke.
6. Kada ste uneli datum i vreme, kliknite na “Done”.

Ova poruka će odmah biti dodata u WhatsApp kao nesent poruka koja će biti poslata u unapred određeno vreme.

Najbolji alati za zakazivanje poruka na WhatsApp-u

Zakazivanje poruka na WhatsApp-u je veoma praktična opcija za sve one koji su zauzeti ili često zaborave da pošalju poruku u pravo vreme. Srećom, postoje neki odlični alati koji omogućavaju zakazivanje poruka na WhatsApp-u.

Jedan od najpopularnijih alata za zakazivanje poruka na WhatsApp-u je WhatSaid. Ovaj besplatni alat je dostupan za Android uređaje i omogućava korisnicima da zakazuju poruke na određeno vreme i datum. Takođe, WhatSaid ima mogućnost da ponavlja poruke u određeno vreme i intervalima.

Drugi popularni alat za zakazivanje poruka na WhatsApp-u je SKEDit. Ovaj alat je dostupan i za Android i za iOS uređaje. SKEDit omogućava korisnicima da zakazuju poruke, kao i da zakazuju pozive, e-poštu i SMS poruke. Osim toga, SKEDit ima mogućnost da automatski odgovara na poruke koje ste zakazali.

Takođe, postoje i druge aplikacije koje vam omogućavaju da zakazujete poruke na WhatsApp-u, kao što su Do It Later i Textra. Ali, bez obzira na to koji alat izaberete, važno je da imate u vidu da nije moguće zakazati poruku ako osoba kojoj šaljete poruku nije registrovana na WhatsApp-u ili ako niste u njenom kontakt listi.

Kako videti izbrisane poruke na WhatsApp-u možete videti na ovom linku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu