Kako preuzeti iTunes

iTunes je aplikacija koja se koristi za reprodukciju i organizaciju muzike, filmova, TV emisija i drugih multimedijalnih sadržaja. Besplatno preuzimanje iTunes-a moguće je sa zvanične stranice kompanije Apple. Ovaj članak će vam pomoći da preuzmete iTunes i da se upoznate sa njegovim osnovnim funkcijama. Bilo da ste novi korisnik Apple-a ili iskusni korisnik, vaša muzika i multimedijalni sadržaji su sigurni i dostupni zahvaljujući iTunes-u.

Kako preuzeti iTunes na Windows 10: najbolji koraci

iTunes je jedan od najpopularnijih muzičkih plejera koji pruža korisnicima niz funkcija za slušanje muzike, gledanje filmova i TV emisija, organizovanje sadržaja i još mnogo toga. Bez obzira da li ste novi korisnik iTunes-a ili koristite ovaj program godinama, preuzimanje iTunes-a na Windows 10 može biti malo zastrašujuće. Međutim, uz ove korake, preuzimanje iTunes-a na Windows 10 će biti brzo i jednostavno.

1. Upravljanje nalozima: Otvorite Windows Store i prijavite se sa svojim Microsoft nalogom. Dodajte Apple nalog i preuzmite iTunes.

2. Preuzimanje sa zvanične stranice: Preuzmite iTunes sa zvanične Apple stranice.

3. Aktivirajte iTunes: Kada skidanje bude završeno, aktivirajte iTunes pomoću Apple ID i lozinke.

4. Sinhronizacija podataka: Povežite svoj uređaj i sinhronizujte sve podatke sa vašim računarom.

Uz ove korake, iTunes će biti brzo instaliran na vaš Windows 10 računar i moći ćete početi da koristite sve funkcije koje ovaj program nudi.

Preuzimanje iTunes-a na Mac: saveti za uspešno instaliranje

Ako ste novi korisnik Mac računara, preuzimanje i instaliranje iTunes-a može biti izazovno iskustvo. Ipak, ova aplikacija je neophodna za organizovanje i sinhronizovanje vaše muzike i drugih multimedijalnih sadržaja.

Evo nekoliko saveta za uspešno instaliranje iTunes-a na vaš Mac:

1. Proverite sistemsku verziju vašeg Mac-a: iTunes može da se instalira na najnovijim operativnim sistemima Mac računara. Preuzmite najnoviju verziju iTunes-a za vaš operativni sistem kako bi izbegli eventualne probleme sa instalacijom.

2. Potražite bezbedan izvor za preuzimanje: Preuzimanje programa sa nesigurnih izvora može predstavljati rizik. Najsigurnije je preuzimanje iTunes-a direktno sa zvanične Apple stranice.

3. Pratite uputstva na ekranu: Instalacija iTunes-a na Mac-u je jednostavna i lako se može pratiti. Pažljivo pratite korake na ekranu i prihvatite Apple-ove uslove korišćenja.

4. Isključite zaštitni softver: U nekim slučajevima, antivirusni softver može ometati instalaciju iTunes-a. Ukoliko imate problema sa instalacijom, probajte da privremeno isključite antivirusni softver.

5. Proverite sve opcije: Prilikom instaliranja iTunes-a, proverite sve opcije koje se nude, poput lokacije skladištenja muzike i drugih podešavanja koje vam odgovaraju.

Ukoliko pažljivo ispratite ove savete, instalacija iTunes-a na vaš Mac neće biti problem. Nakon uspešne instalacije, uživajte u svojoj muzici i ostalim multimedijalnim sadržajima na svom novom Mac računaru.

Sve što treba da znate o preuzimanju iTunes-a: detaljan vodič

Preuzimanje iTunes-a može biti zbunjujuće za neiskusne korisnike, ali ne brinite, jer smo mi tu da vam pomognemo! U ovom detaljnom vodiču pronalazite sve što treba da znate.

Pre svega, iTunes je besplatan softver za reprodukciju i organizaciju muzike i videa na računaru sa operativnim sistemom Windows ili Mac. Kako biste ga preuzeli, posetite zvaničnu Apple stranicu i kliknite na dugme “Preuzmite iTunes”.

Upozorenje! Od oktobra 2019. godine, Apple je ukinuo iTunes i podelio ga na tri zasebna servisa: Apple Music, Apple TV i Apple Podcasts. Ali, ako želite da koristite stari iTunes na svom računaru, možete ga preuzeti i dalje koristiti.

Nakon preuzimanja, pokrenite instalacioni program i pratite uputstva koja će se otvoriti. Potrebno je da prihvatite uslove korišćenja, a zatim da izaberete oblasti koje želite da preuzmete.

Nakon instalacije, možete početi da koristite iTunes. Dakle, sada ste spremni da organizujete i reprodukujete muziku i video zapise.

Da biste dodali muziku u iTunes, kliknite na dugme “Dodaj datoteke u biblioteku”. Tada se otvara prozor u kojem možete da izaberete datoteke koje želite da dodate. Moguće je i importovanje celih muzičkih albuma.

Takođe, možete preuzeti muziku iz iTunes Store-a, ukoliko imate nalog na Apple-ovoj platformi. Kliknite na “iTunes Store” i pretražite po kategorijama, zatim izaberite pesmu koju želite da preuzmete.

Organizovanje muzike i videa u iTunes je jednostavno. Kliknite na “Prikaži opcije za prikazivanje” i izaberite kako želite da organizujete sadržaj.

Na raspolaganju su i različiti filteri i pretrage kako biste lakše pronašli željeni sadržaj, a moguća je i sinhronizacija sa drugim Apple uređajima, kao što su iPhone ili iPad.

U svakom slučaju, preuzimanje iTunes-a, a potom njegovo korišćenje, ne bi trebalo da stvara probleme, s obzirom na to da je softver jednostavan za upotrebu i poseduje mnoge funkcije koje će vam omogućiti organizaciju i reprodukciju muzičkog i video sadržaja na jednostavan način.

U ovom članku ćemo vam pokazati Kako preuzeti Windows 11.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu