Najbolji modovi The Sims

The Sims je popularna simulaciona video igra koja igračima omogućava da stvore i upravljaju virtuelnim ljudima, odnosno Simima. Igrači mogu da izgrade kuće, izaberu zanimanja i hobije za svoje Simove, kao i da se bave njihovim međusobnim odnosima. Kao i većina video igara, The Sims ima i razne modove koji mogu da povećaju igračko iskustvo i učine igru još zabavnijom. U ovom članku ćemo vam predstaviti neke od najboljih modova za The Sims koje možete pronaći na internetu.

Kako instalirati modove na Sims 4

The Sims 4 je popularna simulacijska igra koja vam omogućava da kreirate i upravljate virtuelnim likovima. Međutim, koliko god da je igra zabavna, može postati i dosadna bez novih modova. Modovi su dodaci koji igri dodaju nove sadržaje, funkcije i karakteristike. U ovom tekstu ćemo vam prikazati kako instalirati modove.

1. Preuzmite mod: Pre preuzimanja modova, potrebno je da proverite da li su kompatibilni sa vašom verzijom igre. Ovo je važno kako bi ste mogli da koristite skripte koje pravilno funkcionišu u igri. Proverite modove koji su najpopularniji među igračima i preuzmite ih sa izvora na kome možete biti sigurni da su sigurni i legalni.

2. Instalirajte mod: Modove možete preuzeti u obliku .rar ili .zip arhiva. Nakon što preuzmete modove koje želite instalirati, otvorite arhivu i jednostavno prevucite modove u folder Mods. Folder Mods ćete pronaći u vašem direktorijumu Electronic Arts/The Sims 4/Mods. Ako ovaj folder ne postoji, kreirajte ga.

3. Uključite mod: Nakon što instalirate modove, aktivirajte ih u igri. U meniju igre odaberite opciju “Upravljaj modovima” i omogućite “Koristi modove”.

Nakon što sva tri koraka završite, uživajte u novim modovima i funkcijama koje ste instalirali. Sada ste spremni za novu i uzbudljivu igru!

Najbolji The Sims 4 modovi za režim izgradnje

Ako uživate u kreiranju kuća i enterijera u igri The Sims 4, verovatno ste se već susreli sa ograničenjima u osnovnom režimu izgradnje. Srećom, postoji veliki broj modova koje možete instalirati kako biste poboljšali ovaj aspekt igre.

Jedan od najpopularnijih modova je “MoveObjects on”, koji vam omogućava da slobodno pomerate objekte bez ograničenja. Takođe postoji i mod “Debug Cheats”, koji vam omogućava da pristupite dodatnim opcijama poput promene godišnjih doba, postavljanja granica na građevinskim placovima, i mnogo drugih opcija.

Drugi popularni modovi uključuju “Better Build/Buy” koji dodaje više filtera za pretragu u katalogu objekata, “BB.Moveobjects” koji dodaje nove kategorije za nameštaj, “More Columns in CAS” koji vam omogućava da vidite više informacija o simovima, i “Unlocked/ Hidden Objects” koji vam omogućava pristup stvarima koje su zaključane u osnovnom režimu igre.

Sve ove modove i još mnogo toga možete pronaći na internetu, besplatno za preuzimanje. Takođe je važno napomenuti da se modovi mogu instalirati samo na PC verziji igre i da imate pristup samo baznim funkcijama igre bez dodatne instalacije. Bez obzira na to da li ste stari igrač ili ste tek počeli da igrate The Sims 4, ovi modovi će vam pomoći da uživate u izgradnji bez ikakvih ograničenja.

Kako dobiti beskonačan novac u Sims-u pročitajte u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu