Google Earth – Instaliranje

Google Earth je popularna aplikacija koja omogućava korisnicima da istražuju i otkrivaju svet iz svojih domova. Ovoj aplikaciji se može pristupiti putem web pregledača ili nakon instalacije na računar. U ovom članku ćemo detaljno objasniti postupak instaliranja Google Earth-a na računar, uključujući i zahteve za instalaciju i korake za preuzimanje i instaliranje aplikacije.

Kako instalirati Google Earth-a za Windows operativni sistem

Google Earth vam omogućava da istražujete svet i prikazujete bilo koju lokaciju na Zemlji. Ukoliko želite da ga instalirate na Windows operativnom sistemu, pratite sledeće korake:

1. Preuzmite instalaciju sa zvaničnog sajta Google Earth-a.
2. Kliknite na preuzetu datoteku i pokrenite instalaciju.
3. Pratite uputstva za instalaciju i prihvatite uslove korišćenja.
4. Izaberite željenu lokaciju za instalaciju.
5. Nakon završene instalacije, možete pokrenuti Google Earth i istraživati svet.

Kada instalirate Google Earth, imaćete pristup mnogim funkcijama, kao što su pretraga lokacija, zumiranje, rotacija mape, 3D prikazi i još mnogo toga. Ovaj program može biti koristan za putovanje, istraživanje, učenje i zabavu. Probajte ga danas i otkrijte šta se nalazi na drugoj strani sveta!

Preuzimanje Google Earth-a za macOS operativni sistem

Google Earth je nezamenjiv alat za virtuelno istraživanje planete Zemlje. Sa raznovrsnim informacijama i fascinantnim trevima iznad površine Zemlje, Google Earth se preporučuje svima koji žele da istraže sve kutke planete. Ova aplikacija je dostupna za mnoge operativne sisteme, uključujući i macOS za Mac računare.

Preuzimanje Google Earth-a za macOS je veoma jednostavno. Korisnici Mac računara mogu da pronađu verziju aplikacije na sajtu Google Earth, i da je preuzmu na svoj računar. Nakon što se aplikacija preuzme, korisnik može da je instalira i započne istraživanje Zemlje u virtuelnom svetu.

Google Earth se može koristiti za pretragu lokacija, zemljopisnih informacija, stvaranja virtuelnih tura i još mnogo toga. Aplikacija nudi mnogo zabave, a takođe je korisna za obrazovne i poslovne svrhe.

Korišćenje Google Earth-a za macOS se preporučuje svima koji žele bolje da upoznaju planetu Zemlju i otkriju nove lokacije i informacije na jednostavan i zabavan način.

Preuzimanje Google Earth-a za Android i iPhone uređaj

Google Earth je aplikacija koja omogućava korisnicima da putuju širom sveta, istražujući razne lokacije i oblasti. Od sada, Google Earth je dostupan i za Android i iPhone uređaje, što omogućava korisnicima da dožive avanturu gde god da se nalaze.

Preuzimanje aplikacije je vrlo jednostavno, a možete ga pronaći u Google Play prodavnici za Android uređaje i u App Store-u za iPhone uređaje. Aplikacija dolazi sa interaktivnom mapom koja vam omogućava da pomerate prstom po ekranu kako biste se približili ili udaljili od lokacija ili da rotirate telefon kako biste promenili ugao gledanja.

Osim toga, Google Earth takođe sadrži mnoge druge praktične funkcije, kao što su vremenska zona i satelitski snimci koji omogućavaju detaljnije istraživanje bilo koje lokacije na svetu. Takođe je moguće snimiti sliku ili video zapisa svojih putovanja i podeliti ih sa prijateljima na društvenim mrežama.

Ukratko, preuzimanje Google Earth aplikacije za Android i iPhone uređaje je izuzetna prilika svim onima koji žele da istraže svet u potpunosti i dožive nove avanture.

Kako se koristi OK Google možete pročitati u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu