Kako da vidite ko vas više ne prati na Instagramu

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svetu, na kojoj korisnici svakodnevno dele svoje životne trenutke i stvaraju svoj brend. Međutim, ponekad se dogodi da pojedini korisnici prestanu da prate vaš profil, a da vi toga niste svesni. Upravo zato, u ovom članku ćemo vam predstaviti nekoliko jednostavnih načina kako možete saznati ko vas više ne prati na Instagramu.

Kako lako videti ko vas ne prati na Instagramu

Instagram je društvena mreža koja ima preko milijardu aktivnih korisnika, pa je logično da ne možete pratiti sve korisnike koji vas prate. Međutim, može biti korisno znati ko vas ne prati, posebno ako želite da se fokusirate na svoju ciljnu publiku i povećate svoj uticaj na mreži.

Postoji nekoliko načina da otkrijete ko vas ne prati na Instagramu. Jedan od najjednostavnijih načina je upotreba aplikacije koja vam omogućuje da pratite neredovne pratioce. Ovakve aplikacije, kao što su Unfollowers i FollowMeter, daju vam mogućnost da vidite sve korisnike koji vas ne prate, ali koje vi pratite.

Ako ne želite da koristite aplikaciju, možete otići na svoj profil i kliknuti na opciju “pratitelji”. Tu ćete videti sve korisnike koji vas prate, ali i one koji vas ne prate nazad. Iako ovaj način nije najefikasniji za otkrivanje neredovnih pratioca, može vam pružiti opštu ideju o tome ko vas ne prati.

Upravo su neredovni pratioci oni korisnici koji vas zapravo ne interesuju. Možda su vas zapratili jer su se nada da ćete im uzvratiti pratioce, ali nakon toga su prestali da se interesuju za vaš sadržaj. Stoga, čišćenje vašeg profila od neredovnih pratioca može vam omogućiti da se koncentrišete na svoju ciljnu publiku i povećate svoju prisutnost na mreži.

Najbolje aplikacije za praćenje prijatelja na Instagramu

Praćenje prijatelja na Instagramu može biti zabavno i korisno, pogotovo kada se koriste odgovarajuće aplikacije. U tom cilju, predstavljamo nekoliko najboljih aplikacija koje će vam pomoći da pratite svoje prijatelje na Instagramu.

Jedna od najpopularnijih aplikacija za praćenje prijatelja je “Followers for Instagram”. Ova aplikacija omogućava da vidite ko vas prati, ko vas ne prati i ko vas je nedavno obrisao sa svog Instagram naloga. Takođe, možete pratiti nekoliko naloga u isto vreme i videti njihove brojke pratilaca i lajkova.

Druga popularna aplikacija je “InsTrack“. Ova aplikacija nudi mnogo sličnih funkcija kao i “Followers for Instagram”, ali i nekoliko dodatnih opcija, uključujući analizu vaših aktivnosti na Instagramu, poput broja postavljenih slika i komentara.

Takođe, tu je i “Unfollowers for Instagram”, koji je namenjen ljudima koji žele da prate ko ih je nedavno otpratio na Instagramu. Ovaj alat omogućava da se prati ko vas prati i analizira vašu aktivnost na Instagramu.

Konačno, “Follower Analyzer for Instagram” je još jedna popularna aplikacija koja omogućava da vidite ko vas prati, ko vas ne prati i ko podržava vaše slike i video zapise. Ova aplikacija takođe nudi statistike vaših Instagram naloga i omogućava vam da analizirate svoju aktivnost na Instagramu.

Uz ove aplikacije za praćenje prijatelja na Instagramu, možete biti u toku sa aktivnostima vaših prijatelja i lakše pratiti njihove postove i interakcije.

Kako pratiti ko vas ne prati na Instagramu sa računara

Mnogi korisnici Instagrama žele da znaju ko ih ne prati, ali ova opcija nije dostupna preko aplikacije na računaru. Međutim, postoji nekoliko načina da pratite vaše pratioce i pratitelje sa desktopa.

Jedan način je korišćenjem posebnih alata, poput nekih besplatnih alata na internetu koji omogućuju praćenje vaših pratioce. Međutim, treba obratiti pažnju na ovakve alate jer neki od njih mogu biti štetni i ugroziti računar.

Drugi način za praćenje nepratilaca je korišćenje veb verzije Instagrama i pretragu vaših pratioca i pratilaca. Međutim, ovo može biti dugotrajno, naročito ako imate veliki broj pratilaca.

Još jedna opcija je da koristite plugin za pretraživač poput “Instagram Unfollowers” koji se može instalirati na Chrome-u. Ovaj plugin vam omogućava da vidite ko vas ne prati, ko vas prati i ko je izbrisao vašu pratnju.

U suštini, postoje alternativni načini za praćenje vaših pratioca i pratitelja na Instagramu sa desktopa, ali treba biti oprezan u upotrebi alata i pluginova.

Kako kupiti pratioce na Instagramu detaljnije na ovom linku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu