Kako da otkažete pretplatu na Badoo

Badoo je popularna društvena mreža za upoznavanje koja omogućava korisnicima da upoznaju nove ljude i uspostave veze. Ako ste korisnik Badoo mreže i odlučite da više ne želite da koristite ovu aplikaciju, postoji jednostavan proces za otkazivanje pretplate. U ovom članku ćemo objasniti kako možete jednostavno i brzo da otkažete svoju pretplatu na Badoo mreži.

Kako privremeno otkazati pretplatu na Badoo

Badoo je popularna društvena mreža za upoznavanje koja ima preko 400 miliona registrovanih korisnika u celom svetu. Međutim, može se desiti da u određenom trenutku ne želite više da koristite ovu platformu, pa je opcija privremenog otkazivanja pretplate dobra opcija.
Da biste privremeno otkazali pretplatu na Badoo, sledite ove korake:

1. Ulogujte se na vaš Badoo nalog i kliknite na opciju “Profil”
2. Potom, kliknite na “Podešavanja pretplate”
3. Naći ćete opciju “Temporarily hide your profile”. Kliknite na ovu opciju i potvrdite izbor.
4. Nakon toga, vaš nalog će biti privremeno skriven, a pretplata će biti pauzirana.
5. Kada odlučite da ponovo koristite Badoo, samo se ulogujte na svoj nalog, kliknite na “Profil” i potom “Podešavanja pretplate”. Naći ćete opciju “Unhide your profile”. Kliknite na ovu opciju i vaš profil će biti ponovo vidljiv.

Privremeno otkazivanje pretplate na Badoo je dobar izbor ako želite da pauzirate vaš nalog, a da vam se pri tome ne izbrišu svi podaci. Ako ipak želite trajno da obrišete svoj Badoo nalog, postupak je nešto drugačiji i zahteva višestruku potvrdu.

Kako trajno otkazati pretplatu na Badoo

Trajno otkazivanje pretplate na Badoo je jednostavan proces kojim se osigurava da vam neće biti naplaćena naredna pretplata. Postupak se obavlja sledećim koracima:

1. Prijavite se na svoj Badoo nalog.

2. Kliknite na svoj profil na vrhu stranice.

3. Izaberite “Podešavanja” u padajućem meniju.

4. Pronađite opciju “Pretplata” na levoj strani ekrana.

5. Kliknite na opciju „Otkazi pretplatu“ i pratite dalja uputstva.

Nakon toga, vaša pretplata će biti otkazana i nećete biti naplaćeni za naredni ciklus. Međutim, imajte na umu da ovo neće izbrisati vaš nalog na Badoo. Ako želite da obrišete nalog, to morate uraditi posebno.

Važno je da ako želite da prekinete pretplatu, to uradite pre nego što se sledeća pretplata naplati. U suprotnom, bićete naplaćeni i dalje, a pretplata će biti aktivna do kraja perioda za koji ste platili.

Ukupno gledano, otkazivanje pretplate na Badoo je jednostavan proces kojim se osigurava da nećete biti naplaćeni za naredni ciklus. Međutim, važno je da budete pažljivi i uradite to na vreme kako biste izbegli dodatne troškove.

Ovde možete pogledati Kako Badoo funkcioniše.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu