Kako preuzeti melodije zvona za Android

Jedan od načina da personalizujete svoj Android telefon jeste da preuzmete novu melodiju zvona. Postoji niz aplikacija i načina za to, a mi ćemo vam u ovom članku predstaviti nekoliko jednostavnih koraka kako biste preuzeli i postavili melodije zvona na vaš Android telefon. Bilo da želite da koristite prethodno postavljene melodije ili da kreirate svoje, ovaj vodič će vam pomoći da uživate u unikatnom zvučnom iskustvu sa svojim Android uređajem.

Na ovom linku nalaze se Besplatne melodije zvona za mobilni.

Kako preuzeti besplatne melodije zvona za Android

Ako ste umorni od osnovnih melodija zvona koje vam nude vaš Android telefon, imate sreće! Postoji mnogo sajtova i aplikacija koji nude besplatne melodije zvona i samo treba da znate gde da potražite.

Prva opcija je da posetite Google Play Store i preuzmete neku od mnogobrojnih besplatnih aplikacija koje nude melodije zvona. Neke od najpopularnijih aplikacija uključuju “Zedge“, “Mobile9“, “Ringtone Maker” i “Ringtone-Cutter.” Ove aplikacije nude različite opcije za pretraživanje melodija zvona, a takođe vam omogućavaju i da kreirate sopstvene melodije.

Druga opcija je da posetite sajtove poput “Melodije zvona.net”, “Melodije zvona besplatno” ili “Besplatni tonovi zvona.” Ovi sajtovi takođe nude veliki izbor melodija zvona i jednostavno je preuzeti melodiju koja vam se sviđa.

Kada skidate melodiju zvona, nekoliko stvari treba da imate na umu. Prvo, uverite se da je melodija zvona u kompatibilnom formatu sa vašim Android telefonom. Većina telefona podržava formate kao što su MP3, WAV, i OGG. Drugo, razmislite o tome koliko glasno želite da vaša melodija zvona bude – melodije koje su previše tihe možda nećete ni čuti. Najbolje je da testirate melodiju zvona pre nego što je postavite kao svoju zvono, kako vam ne bi bilo neprijatnih iznenađenja.

U suštini, preuzimanje besplatnih melodija zvona za Android nije teško. Samo slobodno istražite sajtove i aplikacije i pronađite melodiju koja vam najviše odgovara!

Kako instalirati melodije zvona na Android

Instaliranje melodija zvona na Android uređaju može biti jednostavan proces koji će vam omogućiti da personalizujete svoj telefon. Postoji više načina na koje možete instalirati melodije zvona na vaš Android uređaj.

1. Korišćenje aplikacija za melodije zvona

Postoji mnogo aplikacija koje su dostupne u Google Play prodavnici koje vam omogućavaju da preuzmete i instalirate melodije zvona za vaš telefon. Možete odabrati aplikaciju koja nudi najnovije pesme ili one stare melodije koje želite.

2. Preuzimanje zvona putem pregledača

Ako želite preuzeti melodije zvona sa interneta, jednostavno pretražite pjesmu koju želite preuzeti, kliknite desnim dugmetom miša na preuzimanje i odaberite opciju “spremi kao”. Preuzetu melodiju zvona prenesite na vaš Android uređaj.

3. Korišćenje muzičke biblioteke

Mnoge muzičke aplikacije, kao što su Spotify, SoundCloud i Google Play Music, omogućavaju vam da odaberete pesme koje želite koristiti kao melodiju zvona. Kada pronađete željenu pesmu, kliknite na tri tačke pored pesme i odaberite opciju “koristi kao zvono”.

Kada preuzmete melodiju zvona, možete je instalirati tako što ćete otvoriti “Postavke” na vašem telefonu, pronaći opciju “Zvuci i obaveštenja” a zatim “Zvuk zvona”. Otkrićete da opcija koja vam omogućava da izaberete način instaliranja melodije zvona. Jednostavno odaberite melodiju koju ste prethodno preuzeli, i vaš telefon će biti personalizovan.

Audiko Ringtones – najbolje rešenje za preuzimanje melodija zvona za Android

Audiko Ringtones je najbolje rešenje za sve one koji žele da personalizuju svoj Android telefon sa najnovijim i najpopularnijim melodijama zvona. Ova aplikacija nudi širok izbor zvukova za pozive, poruke i alarme koji mogu da se preuzmu sa jednim klikom.

Audiko Ringtones je veoma jednostavna i intuitivna aplikacija koja omogućava korisnicima da pregledaju i preuzmu stotine hiljada zvukova, kao i da kreiraju sopstvene melodije zvona. Podržani su svi popularni formati zvuka, uključujući mp3, m4r, ogg, wav i mnoge druge.

Osim toga, Audiko Ringtones nudi mogućnost da se melodije zvona podele sa prijateljima ili da se postave kao pozdravna poruka na društvenim mrežama. Takođe, pruža mogućnost da se određeni zvukovi dodaju u omiljeno, kako bi kasnije lako bili dostupni.

U suštini, Audiko Ringtones je jedna od najboljih aplikacija za personalizaciju Android telefona, koja korisnicima nudi širok izbor najnovijih i najpopularnijih melodija zvona. Aplikacija je dostupna besplatno na Google Play Store-u, i definitivno će zadovoljiti sve vaše potrebe kada je u pitanju personalizacija melodija zvona na vašem Android telefonu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu