Kako besplatno dobiti Spotify Premium na iOS-u

Spotify je jedan od najpopularnijih servisa za strimovanje muzike, ali najbolje opcije su dostupne samo korisnicima Spotify Premium. Na sreću, postoji način da dobijete ovu premium opciju potpuno besplatno na vašem iOS uređaju. U ovom članku ćemo objasniti kako doći do ove superiornije verzije, i to bez ikakvih troškova.

Kako aktivirati besplatnu probnu verziju Spotify Premium

Ako niste spremni da potrošite novac na muzičke striming servise, ali želite da isprobate vrhunske funkcije poput bešavnog preslušavanja i preuzimanja pesama za offline slušanje, onda je besplatna probna verzija Spotify Premium pravi izbor za vas.

Postupak aktivacije je veoma jednostavan. Potrebno je preuzeti aplikaciju iz Google Play Store-a ili App Store-a, i nakon instalacije izabrati opciju za probnu verziju Premium naloga. Ukoliko već posedujete besplatni nalog, jednostavno se prijavite i pratite uputstva kako biste aktivirali probnu verziju.

Nakon potvrde broja kreditne kartice, koja služi samo kao verifikacija identiteta, korisnici će dobiti pristup bogatoj bazi muzičkih hitova i ekskluzivnim sadržajima na ovom popularnom servisu. Obavezno pazite da otkazujete probnu verziju pre isteka roka, jer će vas u suprotnom automatski prebaciti na plaćeni Premium nalog.

Ukratko, aktiviranje besplatne probne verzije Spotify Premiuma je brz, bezbedan i pametan izbor za bilo koga ko želi da isproba vrhunske funkcije ove muzičke aplikacije.

Druga alternativa je da koristite kupone za besplatni pristup Premium-u koji se nude za promotivne ponude i posebne događaje. Ove ponude su ograničene po količini i periodu važenja, ali su pouzdan način dobijanja besplatnog pristupa Premium funkcijama.

Takođe, neke mobilne kompanije u ponudi imaju uključen besplatni pristup Spotify Premium-u za određene platne pakete. Preporučuje se da proverite sa operaterom da li nude ovu uslugu.

U svakom slučaju, važno je biti pažljiv i paziti na svoje podatke prilikom preuzimanja softvera ili korišćenja drugih nejasnih usluga koje nude besplatan pristup Spotify Premium funkcijama.

Kako da otpremite muziku na Spotify pročitajte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu