TeamViewer – kako radi i gde ga skinuti

TeamViewer je aplikacija za daljinsko povezivanje koja omogućava korisnicima da kontrolišu računare i uređaje na daljinu. Ovaj program je idealan za pomoć prijateljima i porodici u rešavanju problema na računarima, ali i za kompanije koje na taj način omogućuju podršku svojim klijentima. TeamViewer radi na Windows, Mac, Linux i mobilnim uređajima tako da korisnici mogu lako da pristupe svom uređaju bez obzira na njegovu vrstu. Preuzmite besplatnu verziju ili odaberite jedan od plaćenih planova koji sadrže dodatne funkcije.

TeamViewer cena: koliko košta ovaj program za daljinsku podršku

TeamViewer je alat za daljinsku podršku koji je namenjen ljudima i kompanijama koji žele da imaju pristup drugim računarima iz bilo kog dela sveta. Ovaj program omogućava korisnicima da pruže tehničku podršku klijentima i korisnicima, ili da pristupe svojim računarima i datotekama dok su van kancelarije.

Cena TeamViewer-a zavisi od nekoliko faktora. Individualni korisnici mogu izabrati plan pretplate koji najviše odgovara njihovim potrebama, dok su cene za poslovne korisnike prilagođene veličini njihove organizacije i nivou usluge koji im je potreban. Cene se kreću od 49 eura za individualne korisnike do nekoliko hiljada eura za velike kompanije.

Uz to, TeamViewer nudi besplatan probni period za nove korisnike, gde imaju priliku da isprobaju funkcije programa pre nego što se odluče da li žele da ga kupuju. Za korisnike koji traže dugoročni plan, postoji i mogućnost godišnje pretplate.

Sve u svemu, cena TeamViewer-a je pristupačna i skala planova koju nude omogućuje svim korisnicima da izaberu plan koji je prikladan za njihove potrebe i budžet.

Preuzimanje TeamViewer: kako ga preuzeti za računar

TeamViewer je besplatni softver za udaljeni pristup koji vam omogućuje da kontrolirate računar sa udaljenog mesta. Neovisno o tome da li ga koristite u poslovne svrhe ili ga koristite za ličnu upotrebu, preuzimanje TeamViewera nikada nije bilo jednostavnije.

Prvi korak u preuzimanju TeamViewera je odlazak na zvaničnu internet stranicu softvera. Kliknite na dugme za preuzmanje i izaberite neku od opcija koje su vam dostupne: za Windows, macOS, Linux ili mobilne uređaje. Nakon što izaberete odgovarajuću opciju, kliknite na dugme “Preuzmi” i sacekajte da se softver preuzme.

Nakon što je preuzimanje završeno, pritisnite dvaput na preuzeti fajl i pratite uputstva za instalaciju. Kada softver bude instaliran, moći ćete da koristite TeamViewer za udaljeni pristup bilo kojem računaru koji koristite na daljinu.

Uz TeamViewer, kontrola računara sa jednog mesta na drugo nikada nije bila jednostavnija. Bilo da imate poslovnu potrebu za pristupom udaljenom računaru ili da jednostavno želite pristupiti svom računaru sa bilo kog mesta, preuzimanje TeamViewera brzo i lako će vam dati kontrolu koju vam je potrebna, uz minimalno truda.

TeamViewer besplatno preuzimanje: kako preuzeti program za pametne telefone i tablete

Ako ste u potrazi za jednostavnim i pouzdanim softverom za udaljeni pristup računaru, TeamViewer je odlična opcija. Uz njegovu pomoć, možete pristupiti bilo kom računaru na svetu kao da je ispred vas. A sada, možete koristiti ovaj softver i na svom pametnom telefonu ili tabletu.

TeamViewer ima posebnu verziju za pametne telefone i tablete, koja je dostupna za preuzimanje besplatno. Da biste to učinili, jednostavno idite na App Store ili Google Play Store, ukucajte “TeamViewer” u pretraživač i kliknite na dugme “Preuzmi”. Potrebno je samo nekoliko minuta da se preuzme i instalira, a nakon što to uradite, možete se prijaviti preko vašeg računa i pristupiti računarima na daljinu.

TimViewer za pametne telefone i tablete ima sličan izgled i funkcionalnost kao i desktop verzija. Možete preuzeti i deliti datoteke, pregledati radnu površinu drugog računara, koristiti chat, pozivati ​​drugi računar i još mnogo toga.

Imajte na umu da je TeamViewer besplatan za ličnu upotrebu, ali ukoliko ga koristite u komercijalne svrhe, potrebno je platiti. Bez obzira na vašu upotrebu, TeamViewer je odličan alat za udaljeni pristup računaru i preporučujemo ga svima koji su u potrazi za ovom funkcionalnošću na svom pametnom telefonu ili tabletu.

Putem ovog linka pogledajte Kako preuzeti Microsoft Teams.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu