Preuzmite muziku na iPhone

Zahvaljujući različitim digitalnim platformama, danas je veoma lako preuzeti i slušati muziku na vašem iPhone uređaju. Ne morate više da trošite novac na kupovinu muzičkih albuma ili CD-a – oni su samo nekoliko klikova daleko na vašem telefonu. Postoji nekoliko načina da preuzmete muziku na svom iPhone-u, a u ovom članku ćemo vam dati neke od najjednostavnijih i najučestalijih metoda. Bez obzira na vaše muzičke ukuse, sa sigornošću možete pronaći pesme i albume koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Kako preuzeti muziku na iPhone sa računara bez iTunes-a

Preuzimanje muzike na iPhone uređaj bez korišćenja iTunes-a može biti pravi izazov, ali uz neke jednostavne korake i koristeći određene aplikacije, možete to učiniti vrlo lako.

Prvo, potrebno je pronaći aplikaciju koja omogućuje upravljanje muzikom na vašem iPhone-u bez iTunes-a. Jedna takva aplikacija je “iFunBox“. Nakon što instalirate iFunBox na svom računaru, povežite iPhone sa računarom putem USB kabla.

Zatim, otvorite iFunBox i pronađite opciju “File Browser”. Odaberite “iTunes_Control” ili “Music” mapu, a zatim kliknite na opciju “Add Files”. Otvoriće se prozor u kojem možete odabrati muzičke fajlove sa vašeg računara koje želite prebaciti na iPhone.

Nakon što odaberete fajlove, kliknite na dugme “Otvori” da biste započeli prenos na telefon. Nakon završetka prenosa, muzika će se pojaviti u “Muzička biblioteka” na vašem iPhone-u.

Ova metoda je vrlo praktična, jer ne zahteva instaliranje iTunes-a i olakšava preuzimanje muzike sa računara na iPhone. Međutim, potrebno je pripaziti da prebačena muzika bude u kompatibilnim formatima sa iPhone-om, na primer, MP3 ili M4A.

Najbolje aplikacije za preuzimanje muzike na iPhone-u

Za ljubitelje muzike koji koriste iPhone, postoje sjajne aplikacije koje omogućavaju preuzimanje i slušanje muzike bilo gde i bilo kada. U daljem tekstu, predstavićemo neke od najboljih aplikacija za preuzimanje muzike na iPhone-u.

1. Spotify – Spotify je jedna od najpopularnijih aplikacija za preuzimanje muzike, sa bibliotekom koja sadrži preko 50 miliona pesama. Omogućava korisnicima da preuzimaju muziku, slušaju uživo ili prave sopstvene plejliste.

2. Apple Music – Ovo je zvanična aplikacija za muziku za iPhone-ove koju je razvio Apple. Pruža korisnicima pristup preko 70 miliona pesama, a takođe nudi i opciju preuzimanja muzike i slušanja bez interneta.

3. Tidal – Ovo je aplikacija koja se fokusira na streaming visokokvalitetne muzike, ali korisnici takođe imaju mogućnost preuzimanja muzike u offline režimu. Tidal ima biblioteku od preko 60 miliona pesama, sa mnogim ekskluzivnim albumima.

4. SoundCloud – SoundCloud nudi skoro neograničen broj pesama, što je čini popularnom među ljubiteljima underground muzike. Aplikacija takođe omogućava preuzimanje muzike i slušanja van mreže.

5. Deezer – Deezer je još jedna popularna aplikacija za preuzimanje muzike na iPhone-u, sa bibliotekom koja sadrži preko 73 miliona pesama. Korisnici mogu lako preuzimati muziku i slušati je bilo gde.

Uz navedene aplikacije, postoji mnogo drugih opcija za preuzimanje muzike na iPhone-u. Odabraćete aplikaciju koja vam najviše odgovara u zavisnosti od toga šta tražite u svojoj biblioteci muzike.

Korak po korak: Preuzimanje muzike na iPhone pomoću Music i Finder-a

Ako želite da prebacite muziku sa računara na svoj iPhone, možete to uraditi pomoću aplikacije Music i Finder-a. Ova metoda je jednostavna i brza, ali zahteva Mac računar i da ste uključili iCloud muzičku biblioteku.

Prvi korak je da otvorite aplikaciju Music na vašem Mac računaru, zatim izaberite “Preferences” i “General”. Tu možete da pronađete opciju “iCloud Music Library” i omogućite je.

Sledeće što treba da uradite je da prikažete vaš iPhone u Finder-u. To možete da učinite povezivanjem vašeg telefona sa računarom pomoću USB kabla i nakon toga otvaranjem Finder-a. Ukoliko vam se ne prikaže vaš telefon u Finder-u, možete peći na “Finder” u gornjem levom uglu, pa zatim na “Preferences” i “Sidebar”. Tu možete da pronađete opciju “Devices” i označite “iPhones”.

Kada budete mogli da vidite vaš iPhone u Finder-u, kliknite na njega i prikažite “Music” sekciju. Potom prevucite muziku koju želite da prebacite na vaš iPhone u ovu sekciju.

Kada se prebacivanje završi, obratite pažnju na to da je vaš telefon još uvek povezan sa računarom i da je proces sinhronizacije završen pre nego što odvojite USB kabl.

Zaključno, preuzimanje muzike na vaš iPhone uz pomoć Music i Finder-a je jednostavan i brz proces za korisnike Mac računara koji su uključili iCloud muzičku biblioteku.

Putem ovog linka saznajte kako da Preuzmete muziku na svoj Mac sa YouTube-a.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu