PDF štampač

PDF štampač je softver koji omogućava korisnicima da štampaju različite dokumente u PDF formatu bez potrebe za kupovinom posebnih programa za konvertovanje. Ovaj softver vam omogućava da kvalitetno štampate dokumente, zapise, fotografije i još mnogo toga u PDF formatu sa bilo kog uređaja. Velika prednost ovog programa je njegova besplatnost za korišćenje i lakoća rukovanja. Nijedna teska stvar ne treba da stoji na putu iskustvu savršenog korišćenja ovog alata.

Kako besplatno pretvoriti u PDF pročitajte ovde.

PDF štampač za Windows operativni sistem

PDF štampač za Windows operativni sistem predstavlja jednostavno i brzo rešenje za konverziju bilo kog dokumenta u PDF format i štampanje istog. Ovaj softver radi na principu virtuelnog štampača koji omogućava da se dokument jednostavno štampa i pretvara u PDF, bez potrebe za instalacijom specijalizovanog softvera za konverziju. Jednostavno odaberite opciju štampanja i umesto fizičkog izlaza iz štampača odaberite virtuelni PDF štampač. Softver poseduje i opcije za podešavanje kvaliteta PDF-a i dodatne opcije za optimizaciju dokumenta za e-poštu ili web. Osim toga, PDF štampač za Windows operativni sistem takođe nudi i opciju štampanja u drugim formatima, kao što su JPEG, TIFF i PNG. Ovaj softver je koristan alat za svakoga ko želi da brzo i lako konvertuje dokumente u PDF format.

PDF štampač za Mac računare

PDF štampač za Mac računare je softver koji vam omogućava da odštampate bilo koji dokument u obliku PDF fajla. Sa ovim alatom, možete lako kreirati visokokvalitetne PDF dokumente sa bilo kog programa koji omogućava štampu.

PDF štampač za Mac računare nudi jednostavan i intuitivan interfejs koji omogućava korisnicima da brzo pređu kroz postavke i opcije štampanja. Jednom kada se dokument odštampa kao PDF fajl, možete ga otvoriti u bilo kom programu koji podržava ovaj format, uključujući Adobe Acrobat, Preview, Safari i druge.

Ovaj alat je koristan za sve one koji često štampaju i dele dokumente u svojim poslovnim aktivnostima, ali i za kućne korisnike koji žele da kreiraju PDF dokumente za svoje potrebe.

PDF štampač za Mac računare je dostupan kao besplatni softver za preuzimanje sa interneta, i ne zahteva dodatne instalacije ili podešavanja. Sa ovim alatom, možete brzo i jednostavno kreirati visokokvalitetne PDF dokumente sa svojih Mac računara.

Kako instalirati PDF štampač na Android i iPhone uređajima

PDF štampač je koristan alat za ljude koji često rade sa dokumentima u PDF formatu. Ako imate Android ili iPhone uređaj, možda ste se pitali kako da instalirate PDF štampač. Srećom, to je prilično jednostavno.

Za Android korisnike, postoji mnogo različitih aplikacija za PDF štampač. Ove aplikacije možete pronaći na Google Play prodavnici. Nakon instaliranja aplikacije, potrebno je omogućiti pristup uređaju kada se aplikacija pokreće. Zatim, možete izabrati dokument u PDF formatu koji želite da odštampate i izabrati opciju “štampaj” u meniju.

Za iPhone korisnike, proces instalacije je sličan, ali je potrebno da koristite aplikaciju “AirPrint” koja dolazi sa vašim uređajem. Da bi ste koristili AirPrint, vaš uređaj i štampač treba da budu povezani na istoj WiFi mreži. Kada otvorite dokument u PDF formatu, izaberite opciju “Action” i zatim izaberite “Print”. Izaberite štampač koji želite da koristite i kliknite na “Print” dugme.

Ukratko, instaliranje PDF štampača na Android i iPhone uređajima je jednostavan proces. Potrebno je samo da pronađete odgovarajuću aplikaciju, omogućite pristup uređaju i izaberete dokument koji želite da odštampate. Sa ovim alatom u rukama, moći ćete da brzo i lako odštampate sve vaše važne dokumente u PDF formatu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu