Kako povezati iPhone sa Smart TV-om

U današnje vreme, tehnologija nam pruža brojne mogućnosti za povezivanje uređaja kako bismo bolje uživali u zabavnim sadržajima. Ako koristite iPhone i želite premestiti sliku ili zvuk na veliki ekran, povezivanje sa Smart TV-om može biti rešenje za vas. U ovom članku otkrijte kako lakše povezati svoj iPhone sa Smart TV-om različitih proizvođača i kako iskoristiti sve prednosti koje vam ova kombinacija nudi.

Povežite iPhone sa Smart TV-om pomoću bežične tehnologije i uživajte u omiljenim sadržajima

Uživate u gledanju filmova, serija, slušanju muzike i igranju igara na svom iPhone-u, ali želite da to iskustvo podignete na viši nivo? Nema problema! Bežična tehnologija omogućava da povežete svoj iPhone direktno sa Smart TV-om, čime ćete moći da uživate u omiljenim sadržajima na velikom ekranu i u boljem kvalitetu.

Povezivanje svojih uređaja bežičnom tehnologijom je jednostavno i intuitivno, pa vam nije potrebno mnogo tehničkog znanja. Nakon uspešnog povezivanja, moći ćete da prenesete slike i videozapise sa svog telefona na televizor, da obaveštavate prijatelje i porodicu o novim epizodama omiljenih serija, da gledate YouTube klipove ili čak da prenosite sadržaje popularnih striming platformi kao što su Netflix, HBO Go i Amazon Prime Video.

Osim što ćete moći da gledate sadržaje direktno sa svog telefona, povezivanje iPhone-a sa Smart TV-om će vam omogućiti i upravljanje televizorom pomoću telefona, čime će vaš iPhone postati univerzalni daljinski upravljač. Zaboravite na traženje daljinskog upravljača po sobi – sva kontrola nalaziće se na vašem telefonu, na dohvat ruke.

Ne čekajte više! Iskoristite mogućnosti bežične tehnologije, povežite iPhone sa Smart TV-om i poboljšajte svoje iskustvo gledanja, slušanja i igranja na najbolji mogući način.

Kako ogledati iPhone ekran na Smart TV-u korišćenjem AirPlay-a

AirPlay je Apple-ova tehnologija za bežično emitovanje multimedijalnih sadržaja sa vašeg iPhone uređaja direktno na vaš Smart TV. AirPlay će vam omogućiti da uživate u omiljenim aplikacijama, slikama, video zapisima i igrama na udobnosti vaše televizije. Saznajte kako jednostavnim koracima možete reproducirati ekran vašeg iPhone uređaja na vašem Smart TV-u pomoću AirPlay-a.

Iskoristite prednosti povezivanja iPhone uređaja sa Smart TV-om kroz Chromecast i Apple TV

U današnje vreme, zabava je u mnogome prešla iz tradicionalnih medija na telefone ili tablete. Omiljeni filmovi, serije, fotografije ili video klipovi sada su na dohvat ruke putem naših pametnih telefona, uključujući iPhone. Ali zašto se zaustaviti na malom ekranu kad možete iskoristiti puni potencijal gledanja prebacujući sadržaj sa iPhone-a na veliki ekran Smart TV-a?

Upravo to možete postići povezivanjem iPhone-a sa Smart TV-om putem Chromecast-a i Apple TV-a. Ovaj način povezivanja omogućava besprekorno “ogledalo” iskustvo, projektujući vašu omiljenu zabavu direktno na televizor. Osim gledanja, sve aplikacije na vašem iPhone-u postaju dostupne i na velikom ekranu.

Ukoliko posedujete kompatibilan Chromecast uređaj, povezivanje je jednostavno i zahteva samo unosivanje koda prikazanog na televizoru, a zatim ćete uživati u svim prednostima. Da ne spominjemo opciju bežičnog mrežnog povezivanja koje vam omogućava da reprodukujete sadržaj sa iPhone-a dok koristite drugu aplikaciju.

Apple TV uređaj, kao i njegov prototip, pruža brojne prednosti povezivanja sa iPhone-om. Sav sadržaj iz iTunes-a postaje lako dostupan, a možete i reprodukovati aplikacije, igrice i druge funkcije putem vašeg uređaja kroz vrhunski Apple Airplay sustav bez gubitka kvaliteta.

Uživajte u maksimalnom kvalitetu zabave i korišćenju svih pogodnosti povezanosti – napravite korak unapred povezivanjem vašeg iPhone uređaja sa Smart TV-om kroz Chromecast ili Apple TV.

Još korisnih informacija na temu Kako povezati mobilni telefon sa televizorom pronađite ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu