WhatsApp za PC

U današnje vreme, komunikacija putem različitih aplikacija za instant poruke postala je neizostavan deo naše svakodnevice. Među najpopularnijim aplikacijama u ovoj kategoriji svakako se izdvaja WhatsApp, aplikacija koja je prešla put od isključivo mobilnog rešenja do opcije korišćenja putem računarau. Zahvaljujući WhatsApp za PC, trenutno je moguće slanje poruka, glasovnih zapisa, dokumenta, slika i poziva preko Windows ili Mac uređaja. U ovom članku upoznaćemo se sa karakteristikama, mogućnostima i načinom korišćenja WhatsApp-a na osobnom računaru.

WhatsApp za Windows i Mac

WhatsApp, vodeća aplikacija za razmenu poruka, koristi se širom sveta kao jednostavan i besplatan način komunikacije, deljenja slika, video snimaka i dokumenata između korisnika. Većina ljudi ovu popularnu uslugu koristi na svojim pametnim telefonima, ali kompanija je proširila svoje mogućnosti i obezbedila verziju za računare, tako da sada korisnici mogu komunicirati preko WhatsApp-a sa svojih Windows i Mac uređaja.

WhatsApp za Windows i Mac omogućava korisnicima pregled razgovora, slanje i primanje poruka, pretraživanje po porukama, dokumentima, fotkama i videima, kao i upućivanje glasovnih i video poziva, direktno sa računara. Takođe, korisnički interfejs je vrlo sličan onome na mobilnim uređajima, što olakšava prelazak na desktop verziju.

Da biste počeli koristiti WhatsApp na svom Windows ili Mac računaru, morate preuzeti i instalirati odgovarajuću aplikaciju sa zvanične WhatsApp web stranice i povezati je sa svojim mobilnim telefonom pomoću QR koda. Ovaj postupak je vrlo jednostavan i brz, a aplikacija će biti sinhronizovana sa vašim telefonom, što znači da će sve poruke i razgovori koje imate na mobilnom uređaju biti automatski dostupni i na računaru.

WhatsApp za Windows i Mac nudi vam udobnost komunikacije putem tastature i većeg ekrana, što može biti od velike pomoći za korisnike koji zahtevaju preciznost i brzinu prilikom obavljanja posla ili komuniciranja sa prijateljima i porodicom.

Kako funkcioniše WhatsApp saznajte u ovom članku.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu