Kako napraviti iPhone Memoji

iPhone Memoji je nova funkcija ugrađena u iOS 12 koja vam omogućava da stvorite personalizovane ”mini ja” animirane likove koji izgledaju upravo poput vas. Odabirom različitih opcija izrada memojija značajan je način za zabavno izražavanje osećanja u tekstualnim porukama, a proces izrade ove funkcije je prilično jednostavan. U ovom članku, detaljno ćemo opisati korake kako da napravite vaš iPhone Memoji.

Ukoliko vas zanima Kako napraviti svoj avatar, obavezno posetite ovaj link.

Kako napraviti Memoji na iPhone-u: Korak po korak

Memoji je novi trend u svetu emotikona koji omogućava kreiranje personalizovanog digitalnog lika. Ako ste vlasnik iPhone-a, imate pristup ovoj opciji. Ovaj korak po korak vodič će vam pomoći da napravite svoj Memoji.

1. Otvorite aplikaciju “Poruke” na svom iPhone-u. Kliknite na ikonu “Emoji” pored polja za unos teksta.

2. Pronađite ikonu “Memoji” na dnu ekrana i kliknite na nju.

3. Možete odabrati već postojeći Memoji slikom ili napraviti novi klikom na dugme “Novi Memoji”.

4. Kada odaberete novi Memoji, pustite svoju maštu da radi, jer imate na desetine mogućnosti, uključujući oblik glave, kose, obrva, očiju, nosa i usta.

5. Možete odabrati i opciju dodavanja dodatnih elemenata kao što su naočare, šeširi, nakit i drugo.

6. Kada završite sa pravljenjem svog Memoji-ja kliknite na dugme “Gotovo”.

7. Sada možete koristiti svoj Memoji u porukama, a možete ga dodati i kao animirani sticker na fotografije ili video zapise.

Kreiranje personalizovanog Memoji-a na iPhone-u može biti zabavno i kreativno iskustvo. Neka vaš lik odražava vašu ličnost i bude unikatan!

Kako napraviti iPhone Memoji na Androidu

Iako su iPhone Memoji postali popularni među Apple korisnicima, nije sve izgubljeno ako imate Android telefon. Postoje aplikacije koje vam omogućavaju da napravite svoj Memoji i na Androidu.

Jedna od popularnijih aplikacija je “Bitmoji” koja omogućava kreiranje personalizovanih virtuelnih avatara u obliku stripova. Nakon što preuzmete aplikaciju, jednostavno slijedite uputstva za pravljenje avatara koji će biti sličan Memoji-ju. Bitmoji nudi razne opcije i dodatke kao što su odjeća, frizure i nakit.

Druga opcija je aplikacija “Gboard” koja dolazi sa Googleovim tastaturom. Nakon što instalirate aplikaciju, pritisnite Gboard ikonu na vašoj tastaturi. Klikom na “emojije” i “stikeri” biće vam omogućeno kreiranje i pravljenje personalizovanih avatara.

Uz ove dvije aplikacije postoji nekoliko drugih opcija za kreiranje Memoji-ja na Androidu, koje se lako mogu pronaći na Google Play Store-u. Iako neke od ovih aplikacija nisu savršeno usklađene sa Memoji-om, kreativni korisnici tokom vremena su uspjeli da razviju aplikacije koje nude sličnu funkcionalnost i omogućavaju kreiranje sličnih avatara.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu