Kako sakriti poslednji put viđen na WhatsApp-u

Poslednji put viđen na WhatsApp-u može biti vrlo invazivan i izazvati pritisak, pogotovo ako ne želite da vam drugi vide kada ste bili aktivni na aplikaciji. Ipak, postoji način da sakrijete ovaj podatak i izbegnete neželjena pitanja. U ovom članku ćemo vam objasniti kako da sakrijete svoj poslednji put viđen na WhatsApp-u i sačuvate svoju privatnost.

Kako sakriti poslednji put viđen na WhatsApp-u

Koristeći WhatsApp, često se dese situacije kada ne želimo da neko zna kada smo poslednji put bili onlajn i kada smo poslali poslednju poruku. Ovo može biti posebno važno kada želimo da zadržimo svoju privatnost ili da sprečimo druge da nas zadirkuju zbog čekanja na odgovor.

Srećom, postoji nekoliko načina kako da sakrijemo svoje poslednje prisustvo na WhatsApp-u. Jedna od metoda je podešavanje privatnosti u kojima možemo da odaberemo ko ima pristup našim informacijama o aktivnosti. Neke od opcija uključuju da se niko ne može videti kada smo poslednji put bili onlajn, da samo kontakti mogu da vide ovu informaciju ili da se informacija prikazuje svima.

Drug način je da koristimo aplikaciju koja skriva naš online status. Ove aplikacije se obično instaliraju na naš telefon i omogućavaju nam da se povežemo na WhatsApp preko njih, što znači da naš online status neće biti prikazan drugima. Međutim, ove aplikacije moraju biti pažljivo birane jer mogu predstavljati rizik za bezbednost naših podataka.

Konačno, možemo da koristimo Airplane mode ili Flight mode koji isključuju sve mrežne konekcije na telefonu. Kada se ova opcija uključi, možemo koristiti WhatsApp bez da se prijavimo na mrežu, što znači da neće biti prikazan naš online status.

U svakom slučaju, važno je da vodite računa o svojoj privatnosti i da budete oprezni kada koristite aplikaciju kao što je WhatsApp. Korišćenje jedne od navedenih metoda bi moglo da vam pomogne da zadržite svoju privatnost i da sprečite druge da znaju kad ste poslednji put bili onlajn.

Kako postati nevidljiv na WhatsApp-u: saveti za Android i iPhone

Ako ste ikada želeli da budete nevidljivi na WhatsApp-u, bez da koristite svoj telefon, ovo je članak baš za vas.

Prvi korak ka nestanju sa ovog popularnog messenger-a je podešavanje stavki privatnosti. Na Android-u, idite u “Settings” zatim “Account” pa na “Privacy”. Tamo možete da podesite ko može da vidi vaš status, profilnu sliku i poslednji put kada ste bili na aplikaciji. Slične opcije su dostupne i na iPhone-u, a nalaze se pod “Settings” i “Privacy”.

Druga opcija je da koristite “Airplane Mode” na svom telefonu. Kada aktivirate ovaj režim, svi signalu prekidaće se, uključujući i internet i telefonske pozive. Tada možete da otvorite WhatsApp i pročitate poruke, kao i odgovorite na njih, ali vaše prisustvo neće biti primećeno. Kada isključite “Airplane Mode”, aplikacija će se povezati sa internetom i vaše aktivnosti će biti vidljive na WhatsApp-u.

Treća opcija je korišćenje druge aplikacije poput “Incognito Chat for WhatsApp”. Ova aplikacija vam omogućava da se prijavite na WhatsApp, ali vaši kontakti neće biti u mogućnosti da vide vaše aktivnosti. Međutim, ovu aplikaciju treba koristiti sa oprezom, jer može da ugrozi bezbednost podataka.

Ukratko, postati nevidljiv na WhatsApp-u je lako uz odgovarajuća podešavanja i aplikacije. Međutim, treba voditi računa da ova opcija ne bude korišćena na načine koji krše privatnost drugih osoba.

Kako znati da li je osoba online na WhatsApp-u otkrijte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu