Kako postaviti efekte na Google Meet

Google Meet je postao popularna platforma za virtuelne sastanke i onlajn obrazovanje. Međutim, ponekad je potrebno unaprediti kvalitet samog sastanka, uz pomoć efekata i filtera. U ovom članku ćemo vam dati detaljne savete o tome kako da postavite efekte na svoj Google Meet sastanak i uživate u još boljem iskustvu.

Kako funkcioniše Google Meet detaljnije možete pogledati ovde.

Kako dodati efekte u Google Meet na računaru

Google Meet predstavlja jednu od najpopularnijih platformi za video konferencije, posebno u poslovnom svetu. Međutim, mnogi korisnici verovatno nisu ni svesni da ovu platformu mogu da koriste na mnogo različitij načina, uključujući i dodavanje posebnih efekata tokom video poziva.

Da biste dodali efekte u Google Meet-u na računaru, prvo morate da instalirate virtualni kameru softver. Postoji dosta dobrih opcija na tržištu, ali jedan od najpopularnijih je ManyCam. Ovaj softver vam omogućava da dodate različite efekte, poput filtera, specijalnih efekata i pozadina, i to u nekoliko koraka.

Kada instalirate ManyCam, potrebno je da povežete kameru sa Google Meet-om. Da biste to učinili, prvo morate da pokrenete ManyCam, a zatim da odaberete “Virtual Webcam” kao svoj izvor kamere u Google Meet-u. Nakon toga, možete da počnete da dodajete efekte vašem pozivu.

Sada kada ste povezali kameru sa Google Meet-om, pristupate ManyCam-ovom izborniku efekata. Ovde možete da odaberete različite opcije, uključujući efekte licu, pozadine i više. Većina opcija za ManyCam su besplatne, ali postoje i neke opcije koje koštaju novac.

Dok su dodatni efekti u Google Meet-u zabavni i mogu dodati poseban dodir vašem pozivu, važno je imati na umu da efekti mogu uticati na kvalitet video poziva. Stoga, pre nego što počnete da koristite efekte, uverite se da imate dovoljno brz internet i dobru kameru kako biste izbegli prekide u toku razgovora.

Postavljanje efekata na Google Meetu na mobilnim uređajima

Postavljanje efekata na Google Meetu na mobilnim uređajima vrlo je jednostavno. Svaki korisnik može unaprijediti svoje iskustvo sastančenja putem ovog platforme i učiniti ga zanimljivijim.

Da biste postavili efekte, prvo morate pristupiti sastanku. Nakon što se pridružite sastanku, u donjem desnom uglu ekrana možete vidjeti ikonu osmjeha. Kliknite na nju i pregledajte dostupne efekte – od šešira, zebre, do debelih usana.

Kada odaberete efekt, on će se automatski primijeniti na vašu sliku. Možete nastaviti razgovor s glavom u oblacima ili u potpunosti pretvoriti svoje lice u mačku ili psa. Uz svaki efekt dolazi i opcija da ga poništite ili ga promijenite.

Većina korisnika ove platforme upotrebljava funkciju efekata za razbibrigu i za dijeljenje smijeha s kolegama, prijateljima ili obitelji. Međutim, efekti mogu biti korisni i za podučavanje – možete koristiti efekt zaslona ili izolacije kako biste istaknuli važne objekte i povećali jasnoću svog objašnjenja.

Ukratko, efekti su jednostavan i zabavan način za poboljšanje vašeg iskustva u Google Meetu na mobilnim uređajima. Možete ih koristiti u razne svrhe i učiniti svoje sastanke zanimljivijim i produktivnijim.

Korak po korak: Postavljanje efekata u Google Meet konferencijama

Postavljanje efekata u Google Meet konferencijama može biti zabavan način za poboljšanje vaših video poziva. Izbori uključuju sve od dodavanja prilično pucketanja vašeg zvuka do blendiranja video pozadine tako da ne izgleda kao da radite iz kuće.

Evo kako da postavite efekte na svojim Google Meet pozivima:

1. Otvorite Google Meet u svom browseru i započnite poziv.

2. Kliknite na ikonu “Više” (tri tačke u donjem desnom uglu) tokom poziva.

3. Pogledajte opciju “Efekti”.

4. Izaberite efekte koje želite.

5. Kad je efekat odabran, on će se automatski primeniti na vaš video tokom poziva.

Kako i zašto biste koristili efekte tokom Google Meet poziva zavisi od vas – oni mogu biti zabavni za korisnike, ali ih neki mogu smatrati neprofesionalnim. Međutim, u društvenim okruženjima poput društvenih žurki, efekti mogu dodati dozu zabave tokom poziva. Bez obzira na to želite li da dodate sjaj na svoj Google Meet poziv, efekti su jednostavan način da ga personalizujete.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu