Kako povezati Apple Watch

Apple Watch predstavlja popularni pametni sat koji se koristi za pratnju aktivnosti, pregled obaveštenja i poziva te drugih funkcija. Kako bi se iskoristile sve njegove mogućnosti, potrebno ga je povezati sa pametnim telefonom. U ovom članku ćemo detaljno objasniti postupak povezivanja Apple Watcha sa iPhoneom koristeći aplikaciju Watch.

Kako povezati Apple Watch sa iPhone-om: Korak po korak uputstvo

Povezivanje Apple Watch-a sa iPhone-om je veoma jednostavno i može se uraditi u nekoliko jednostavnih koraka. Prvi korak je da uverite se da je vaše iPhone ažuriran na najnoviju verziju operativnog sistema (iOS). Zatim uključite Bluetooth na oba uređaja i osigurajte da su uređaji u blizini jedan drugog. Nakon toga, uparite svoj Apple Watch sa iPhone-om korišćenjem aplikacije “Watch” na iPhone-u, a potom sledite uputstva.

Nakon uspešnog uparivanja, moći ćete da pristupite svojim aplikacijama na Apple Watch-u i koristite sve funkcije koje nudi vaš novi sat. Možete pratiti svoje zdravlje i fitness napore, proveravati obaveštenja i čitati poruke direktno na svom Apple Watch-u. Takođe, moći ćete da koristite Siri preko svog Apple Watch-a i lako da postavite upozorenja i podsetnike.

Povezivanje vašeg Apple Watch-a sa iPhone-om je ključno za maksimalno iskustvo koje nudi Apple Watch. Primenite ova jednostavna uputstva i uživajte u svim funkcijama i mogućnostima koje nudi vaš novi sat.

Povezivanje Apple Watch-a sa Mac-om: Brzo i jednostavno

Ako posedujete Apple Watch i Mac računar, postoji mogućnost da povežete ova dva uređaja kako biste imali još bolje iskustvo korišćenja.

Povezivanje Apple Watch-a sa Mac-om je vrlo jednostavno i proces ne zahteva mnogo vremena. Sledite ove korake da biste povezali svoj Mac sa Apple Watch-om:

1. Otvorite “Sistemsku podešavanja” na Mac-u

2. Pronađite opciju Bluetooth i uključite ju

3. Na svom Apple Watch-u otvorite aplikaciju “Settings”

4. Izaberite opciju “Bluetooth” i uključite ju

5. Vaš Mac će sada automatski pretraživati dostupne Bluetooth uređaje. Nakon što se vaš Apple Watch pojavi na listi, kliknite na “Poveži”

6. Pojaviti će se kod na vašem Apple Watch-u. Unesite kod na Mac-u i kliknite “Potvrdi”.

Nakon povezivanja, možete koristiti svoj Apple Watch za primanje obaveštenja dok koristite računar, kao i za kontrolisanje reprodukcije muzike i video sadržaja na Mac-u. Takođe možete koristiti Apple Watch za pozivanje ili slanje poruka dok radite na svom Mac-u.

Povezivanje Apple Watch-a sa Mac-om je korisno za one koji žele da imaju bolje iskustvo rada na Mac-u, kao i za one koji žele da uštede vreme i budu produktivniji dok rade. Ukratko, povezivanje ovih uređaja je brzo, jednostavno i može biti korisno u mnogim situacijama.

Spajanje Apple Watch-a i iPada: Sve što trebate znati

Kombinovanje Apple Watch-a sa iPad-om je sjajan način da integrišete svoje dve omiljene Apple uređaje. Povezivanje dva uređaja stvoriće složeniji ekosistem koji će vam omogućiti da bolje organizujete svoje obaveze i smanjite stres.

Da biste spojili ova dva uređaja, prvo morate obezbediti da su isti nalog za Apple ID, i da su oboje na istoj verziji softvera. Zatim, na vašem iPad-u, idite na postavke, a zatim odaberite opciju “Bluetooth”. Uključite Bluetooth ako to već nije učinjeno, a zatim istu opciju uključite na svom Apple Watch-u. Kad su ova dva uređaja međusobno uparena, preuzmite i instalirajte aplikaciju “Watch” na vašem iPad-u.

Ova aplikacija će vam omogućiti da upravljate svim funkcijama vašeg Apple Watch-a na svom iPad-u, uključujući i primanje notifikacija, kontrolu muzike, praćenje fizičke aktivnosti i mnogo više.

Ukratko, spajanje vašeg Apple Watch-a sa vašim iPad-om može vam pomoći da stvorite bolju organizaciju i upravljanje vremenom, kao i integrisati dva omiljena Apple uređaja.

Kako staviti WhatsApp na Apple sat otkrijte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu