Kako nacrtati tetovažu online

Ukoliko ste ikada razmišljali o tetoviranju, ali niste bili sigurni da li je to pravi izbor za vas, ili jednostavno niste bili sigurni kakvu tetovažu da izaberete, imate rešenje – crtanje tetovaža online. Ova tehnologija vam omogućava da se igrate sa idejama i dizajnom tetovaže bez obaveza, a takođe možete dobiti bolji uvid u to kako će tetovaža izgledati na vašoj koži. U ovom članku ćemo vam pokazati neke od najboljih online alata za crtanje tetovaža.

Besplatni programi za crtanje se nalaze u ovom članku.

Kako kreirati tetovažu na internetu: korak po korak

Ako razmišljate o tetovaži, ali niste sigurni koju biste tačno hteli i da li biste se usudili da je trajno urežete u kožu, dobra vest je da postoji način da testirate ideju bez rizika. Kreiranje tetovaže na internetu omogućava vam da eksperimentišete sa dizajnom, pozicioniranjem i veličinom tetovaže bez ikakvih posledica.

Korak 1: Odaberite internet stranicu za kreiranje tetovaža

Postoji veliki broj sajtova na kojima možete da kreirate tetovažu. Preporučujemo da odaberete onaj koji vam najviše odgovara, a koji ima najveću biblioteku slika i razne opcije za prikazivanje tetovaža.

Korak 2: Odaberite dizajn

Najvažniji deo kreiranja tetovaže je izbor dizajna. Ovo je vaša prilika da se zabavite, isprobate različite ideje i eksperimentišete sa idejama. Potražite inspiraciju u umetnosti, prirodi, muzici ili bilo čemu drugom što vam se sviđa i razmislite o tome šta bi najbolje odgovaralo vašem stilu.

Korak 3: Prikažite tetovažu na sebi

Većina sajtova nudi mogućnost da svoj dizajn vidite na koži. Ovo vam omogućava da vidite kako bi tetovaža izgledala na različitim delovima tela. Isprobajte različite opcije i odaberite onu koja vam se najviše sviđa.

Korak 4: Saznajte više o tetovaži

Pre nego što se odlučite da neku ideju pretvorite u tetovažu, istražite više o procesu tetoviranja. Ovo uključuje i pronalaženje uglednog umetnika koji može da vam pomogne da ostvarite vašu viziju. Pročitajte o nezi tetovaže i razmislite o tome koliko dugo biste želeli da je zadržite.

Kreiranje tetovaže na internetu može da bude sjajan način da eksperimentišete sa dizajnom, ali ne zaboravite da je uvek najbolje da se obratite stručnjaku za savet.

Najbolje aplikacije za dizajniranje tetovaža online

Ako razmišljate da se tetovirate, a niste sigurni kako bi vaša tetovaža mogla izgledati, postoje aplikacije koje mogu pomoći u dizajniranju vaše tetovaže. Ove aplikacije su dostupne online i često su besplatne.

Prva je Tattoo Design. Ova aplikacija se fokusira na realistične tetovaže i nudi vam mogućnost da izaberete mesto gde biste želeli da bude tetovaža. Možete kombinovati različite tetovaže i boje, kao i dodati tekst.

Druga je InkHunter. Ova aplikacija vam omogućava da koristite funkciju virtuelne stvarnosti (AR) koja koristi kameru na vašem telefonu kako bi videli kako će tetovaža izgledati na vašoj koži. Ovo vam omogućava da vidite kako će izgledati različite veličine i pozicije tetovaže.

Treća je Tattoo You. Ova aplikacija vam omogućava da dodate vašu omiljenu tetovažu na fotografiju vašeg tela. Možete dodati tekst i menjati veličinu i položaj tetovaže.

Poslednja, ali ne manje važna, je Tattoodo. Ova aplikacija nudi ne samo mogućnost dizajniranja tetovaže, već i pronalaženje umetnika koji mogu izvesti tetovažu. Takođe, nudi veliku biblioteku gotovih tetovaža koje možete pregledati ili koristiti kao inspiraciju za sopstveni dizajn.

Ukratko, ove aplikacije mogu biti korisne u procesu dizajniranja vaše tetovaže, i mogu vam pomoći da vizuelizujete kako bi izgledala pre nego što to učinite na svojoj koži.

Tattoo Lettering i Tattoo Builder: kreirajte svoju tetovazu putem interneta

Tattoo lettering i Tattoo Builder su dva alata koja su pristupačna svima koji žele da dizajniraju svoje tetovaže putem interneta. Ovi alati su postali vrlo popularni jer nude mnoštvo opcija, uključujući različite stilove, fontove i prilagodljivost dizajna na više načina. Mogu se koristiti kao pomoćni alat za dizajnera koji pokušava da realizuje svoju zamisao za tetovažu, ali mogu biti i zgodan spas za osobe koje nemaju dovoljno samopouzdanja da sami osmisle svoj dizajn.

Uz Tattoo lettering, možete odabrati stil slova koji želite za svoj tekst, a zatim dodati tekst i izabrati veličinu fonta. Možete da pogledate kako će vaš tekst izgledati u različitim stilovima slova i prilagodite sve dok ne dobijete željeni efekat.

Tattoo Builder vam omogućava da dizajnirate kompletnu tetovažu. Ovaj alat poseduje više stilova i oblika. Na primer, možete izabrati oblik cveta, a zatim odabrati što želite da se nalazi unutar tog oblika. Moguće je kombinovati više oblika i stilova u jednoj tetovaži.

Kada kreirate svoju sopstvenu tetovažu, uvek se setite da je to trajna odluka. Važno je pažljivo razmotriti dizajn koji želite i motivaciju iza njega pre nego što se odlučite na tetoviranje.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu