Kako ažurirati FIFA

FIFA (Fédération Internationale de Football Association) je jedna od najpopularnijih sportskih video igara na svetu. Kako bi igrači uživali u najnovijim promenama, ažuriranja su dostupna tokom cele godine. U ovom članku ćemo vam dati detaljne uputstva o tome kako ažurirati FIFA igru na vašem računaru, konzoli ili mobilnom uređaju. Sa ovim ažuriranjima, igrači će dobiti nove funkcije, stadione i igrače koji su dodati u igru, a takođe će biti ispravljeni i bilo kakvi bagovi ili greške iz prethodnih verzija.

Kako ažurirati FIFU na PC-ju: korak po korak

Ažuriranje FIFU na PC-ju može biti komplikovano, ali uz korak-po-korak uputstva, igrači mogu lako ažurirati svoju kopiju i uživati u novim funkcijama i karakteristikama.

Korak 1: Izvršite provjeru ažuriranja

Prije nego što započnete postupak ažuriranja, provjerite postoje li izdanja ažuriranja za igru. Ovo možete provjeriti na stranici za podršku igre, društvenim mrežama ili jednostavno pretraživanjem na internetu.

Korak 2: Preuzmite ažuriranje

Nakon što potvrdite da postoji ažuriranje, preuzmite ga sa zvanične stranice igre ili putem društvenih mreža. Budite pažljivi da preuzmete datoteku sa pouzdanog izvora koji će vas sigurno usmjeriti na odgovarajuću stranicu.

Korak 3: Pokrenite ažuriranje

Kada preuzmete ažuriranje, pokrenite ga i pristupite instalacijskom programu. Ovo može biti na različitim mjestima, ovisno o tipu igre ili instalacijskom paketu. Obično se za pokretanje ažuriranja potrebno odabrati odgovarajući datoteku i slijediti uputstva.

Korak 4: Slijedite uputstva

U većini slučajeva, instalacijski program će automatski prepoznati vašu instalaciju igre i nadograditi postojeću verziju. U suštini, morate pratiti sve upute koje vidite na ekranu kako bi ažuriranje bilo završeno bez ikakvih problema.

Korak 5: Kreirajte sigurnosnu kopiju

Ako se bilo što dogodi tokom postupka ažuriranja, možete izgubiti sve svoje programe, postavke i napredak. Zbog toga je uvijek preporučljivo napraviti sigurnosnu kopiju igre. Ovo možete raditi putem odgovarajućih opcija u menijima postavki igre ili koristeći neku treću stranu kopija softver.

Korak 6: Uživajte u novim karakteristikama

Nakon što završite postupak ažuriranja, budite sigurni da igrate sa svim novim funkcijama i karakteristikama koje su se pojavile u igri. Ako neke funkcije nisu uočljive odmah, pokušajte kliknuti na opciju ažuriranja u igri kako biste osvježili sve promjene.

Ažuriranje FIFA na PlayStation 4 i PlayStation 5: saveti i trikovi

Ako ste igrač FIFA igre na PlayStation 4 i PlayStation 5 konzolama, onda vam je možda potrebna pomoć prilikom ažuriranja igre. Evo nekoliko saveta i trikova za glatko ažuriranje FIFA igre.

Pre svega, važno je imati dovoljno prostora na konzoli kako bi se uspešno instalirao novi FIFA ažuriranje. Proverite koliko vam je slobodnog prostora na konzoli pre nego što započnete ažuriranje. Ako nemate dovoljno prostora, prebacite neke nevažne fajlove na eksterni hard disk ili obrišite neke nepotrebne aplikacije.

Sledeće, važno je imati stabilnu internet konekciju kako bi se ažuriranje brzo i uspešno završilo. Preporučuje se da se konzola poveže na mrežni kabl umesto bežične mreže za stabilniju konekciju.

Kada započnete proces ažuriranja FIFA igre, ne prekidajte proces pre nego što se završi. Prekinuti ažuriranje može dovesti do gubljenja podataka i oštećenja igre. Budite strpljivi i neka se ažuriranje završi kako treba.

Nakon uspešnog ažuriranja FIFA igre, proverite da li su vaše postavke igre ostale nepromenjene. Ako su postavke promenjene, resetujte ih na željene vrednosti.

Sledite ove savete i trikove kako biste imali najbolje iskustvo sa FIFA igrom na vašoj PlayStation konzoli.

Koje su Najbolje PS5 igre pogledajte ovde.

FIFA nadogradnja na Xbox i Nintendo Switch: brze instrukcije

FIFA 21 je moguće nadograditi na Xbox i Nintendo Switch konzolama, što može poboljšati korisničko iskustvo. Ova nadogradnja se odnosi na optimizaciju igre za prikaz na novim konzolama, što omogućuje vrhunski kvalitet grafike sa boljim detaljima za igrače.

Ukoliko želite da nadogradite FIFA 21 na Xbox Series X|S ili Nintendo Switch, evo nekoliko brzih instrukcija koje slede.

Za Xbox Series X|S, sve što je potrebno jeste da preuzmete nadogradnju putem Xbox Store. Nakon toga, igra će se prikazivati u 4K rezoluciji i sa boljom brzinom osvežavanja od 60 FPS-a. Pored toga, primetićete razliku i u brzini učitavanja, kao i generalnoj glatkoći igre.

Kada je u pitanju Nintendo Switch, nadogradnja za FIFA 21 je dostupna kao fizicka kopija igre pod nazivom “Legacy Edition”. Ova verzija uključuje sve delove igre, ali sa optimizacijama za Nintendo Switch. Igra na ovaj način dobija podršku za Handheld Mode, kao i bolju kontrolu i brzinu učitavanja.

Ukoliko ste veliki ljubitelj FIFA 21, ove nadogradnje će definitvno poboljšati igračko iskustvo. Međutim, pre nego što krenete sa nadogradnjom, proverite da li Vaš uređaj podržava ovaj proces.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu