Aplikacije za audio knjige

U poslednje vreme, audio knjige postaju sve popularnije među čitaocima, kao i onima koji su u pokretu. Uz razvoj tehnologije, sada je moguće pristupiti hiljadama knjiga putem aplikacija za audio knjige, bilo na pametnom telefonu, tabletu ili računaru. Ove aplikacije imaju različite funkcije koje čine čitanje audio knjiga lakšim i prilagođenim korisnicima, od podešavanja brzine čitanja do dodavanja oznaka i napomena. Čitanje knjiga nikada nije bilo ovako pristupačno i zanimljivo.

Preporučujemo vam da pročitate gde možete preuzeti Besplatni audio knjige.

Top 3 aplikacije za slušanje audio knjiga

Svaki put kada se vozite prevozom, vežbate ili jednostavno želite da odmorite oči od ekrana, audio knjige su savršen izbor. Uz njih možete uživati u fascinantnim pričama i usput obaviti neke druge aktivnosti.

Evo našeg izbora top 3 aplikacija za slušanje audio knjiga:

1. Audible – Najpopularnija aplikacija za audio knjige, Audible, nudi bogatu biblioteku od preko 200.000 knjiga u svim žanrovima. Korisnici mogu izabrati mesečni plan ili kupiti knjigu po ceni po sopstvenom izboru. Audible ima izuzetno korisničko iskustvo sa lakim navigiranjem, preporukama i opcijama za brzinu reprodukcije.

2. Libby – Aplikacija Biblioteke nazvana “Libby”, omogućava korisnicima da besplatno pozajmljuju audio knjige iz lokalnih biblioteka. Potrebno je samo imati bibliotečku karticu i registrovati se u aplikaciji. Libby ima mogućnost preuzimanja knjiga za offline slušanje, kao i opcije ubrzanja reprodukcije i postavljanje oznaka.

3. Google Play Knjige – Korisnici Android uređaja mogu koristiti Google Play Knjige za kupovinu i slušanje audio knjiga. Google Play Knige ima bogatu kolekciju bestselera i klasičnih dela u svim žanrovima. Omogućava korisnicima da označe omiljene knjige, dodaju beleške i pristupe knjigama sa različitih uređaja.

Sve tri aplikacije nude fantastično korisničko iskustvo i neverovatne mogućnosti za one koji vole da slušaju audio knjige. Izaberite aplikaciju koja najbolje odgovara vašim potrebama i krenite sa slušanjem!

Kako odabrati najbolju besplatnu aplikaciju za audio knjige

Audio knjige postaju sve popularniji vid uživanja u knjigama, posebno u vremenu kada smo u pokretu ili kada želimo da se opustimo uz knjigu pre spavanja. Ono što je važno prilikom odabira aplikacije za slušanje audio knjiga jeste da bude jednostavna za korišćenje, da ima širok izbor knjiga i da bude pristupačna. Postoje brojne besplatne aplikacije za slušanje audio knjiga, a mi ćemo predložiti neke koje su među najboljima:

1. Libby: aplikacija koju nudi biblioteka vašeg grada ili opštine, preko koje možete besplatno pozajmiti knjige u elektronskom formatu, uključujući i audio knjige.
2. Audiobooks.com: besplatna aplikacija sa širokim izborom knjiga koje su često uključene u akciju “besplatna knjiga meseca”, dostupna za preuzimanje svakoga meseca.
3. Audible: aplikacija koja nudi besplatnu probnu verziju od 30 dana, sa velikim izborom knjiga, od kojih su neke u potpunosti besplatne.

Kada birate aplikaciju za slušanje audio knjiga, razmislite o svom ukusu za knjige i pokušajte pronaći aplikaciju koja nudi širok izbor naslova koji će vas zainteresovati. Takođe, proverite koja aplikacija najbolje odgovara vašem stilu života i koji format prednost. Važno je naglasiti da, iako su ove aplikacije besplatne, neke od njih možda nude mogućnost kupovine knjiga ili članstva za pristup većem izboru naslova.

Audio knjige na vašem telefonu: Uporedni pregled aplikacija

U današnjem vremenu, kada se tehnologija konstantno razvija, audio knjige su postale dostupne na različitim platformama, uključujući i mobilne aplikacije. Omogućavajući lako preuzimanje i slušanje knjiga putem mobilnog telefona ili tableta, aplikacije su idealne za one koji žele da uštede vreme, čitajući dok putuju.

U ovom uporednom pregledu, analiziramo neke od najpopularnijih aplikacija za audio knjige na tržištu.

Audible, koja pripada Amazonu, nudi širok izbor audio knjiga, a korisnici mogu probati 30-dnevnu probnu verziju besplatno, kako bi testirali aplikaciju. Što se tiče interfejsa, Audible pruža izuzetno intuitivno korisničko iskustvo.

Storytel je takođe popularna aplikacija za audio knjige sa nešto širom ponudom knjiga na svom sajtu, koji dostupan i na srpskom jeziku. Storytel klijentova iz Srbije mogu potpuno besplatno isprobati ovu aplikaciju, koje im nudi i mogućnost preuzimanja knjiga za kasnije slušanje.

Ostale popularne aplikacije za audio knjige su Resound, Kobo, Overdrive i Google Play Knjige.

Ukratko, poseta aplikacijama koje su tome posvećene, nudi mnoge prednosti, uključujući praktičnost, lako pariranje i mnogo više izbora, što ovaj format knjiga čini idealnim za sve one koji vole da uživaju u knjigama u pokretu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu