Kako izbrisati TikTok nalog

TikTok je popularna društvena mreža koja je doživela ekspanziju tokom protekle godine. Međutim, ako ste odlučili da izbrišete svoj TikTok nalog iz bilo kog razloga, postupak nije komplikovan. U ovom članku ćemo vam pokazati kako jednostavno i brzo izbrisati svoj TikTok nalog.

Kako koristiti aplikaciju TikTok saznajte detaljnije putem ovog linka.

Kako trajno izbrisati TikTok nalog: Detaljan vodič

TikTok je popularna aplikacija za deljenje kratkih videa, međutim, postoji nekoliko razloga zbog kojih neko može poželeti da trajno izbriše svoj nalog. Možda ste zabrinuti za svoju privatnost, osećate da više ne uživate u korisničkom iskustvu ili se jednostavno selite na drugu društvenu mrežu, poput Instagrama. Bez obzira na razloge, postupak trajnog brisanja TikTok naloga je jednostavan.

Prvo, otvorite TikTok aplikaciju i prijavite se u svoj nalog. Zatim kliknite na vaš profil u donjem desnom uglu ekrana, a zatim na tri tačke u gornjem desnom uglu. Odaberite opciju Postavke i privatnost, pa onda pronađite opciju Račun. Tu ćete pronaći opciju trajnog brisanja naloga. Kliknite na nju i prijavite se da biste potvrdili da ste to vi.

Nakon potvrde, vaš nalog i svi vaši podaci biće trajno izbrisani, uključujući pesme, video snimke, lajkove i preglede profila. Međutim, ako imate neke primedbe u vezi sa brisanjem vašeg naloga, možete kontaktirati TikTok tim za podršku pre nego što donesete konačnu odluku.

Imajte na umu da će vaš nalog biti deaktiviran 30 dana nakon što zatražite brisanje, tako da ako se predomislite, možete se prijaviti i vaš nalog će biti obnovljen. Međutim, ako ne želite više da koristite TikTok, a želite da obrišete svoj nalog, ovaj vodič će vam pomoći da to uradite lako i bezbedno.

Brisanje TikTok naloga bez lozinke: Korak po korak

Ako ste izgubili lozinku za svoj TikTok nalog, ne morate da brinete – postoji jednostavan način da obrišete nalog bez lozinke.

Najpre, potrebno je da otvorite aplikaciju i pronađete opciju “Zaboravljena lozinka” na stranici za prijavljivanje. Odatle ćete biti usmereni na stranicu za oporavak naloga.

Važno je napomenuti da morate da imate pristup e-pošti ili broju telefona povezanom sa vašim TikTok nalogom kako biste mogli da pristupite oporavku naloga.

Nakon što ste pristupili opciji za oporavak naloga, sledite dalje uputstva. Verifikujte svoju identifikaciju i pristupite svom nalogu. Zatim, pristupite postavkama naloga i pronađite opciju “Obriši nalog”.

Kada kliknete na tu opciju, moraćete da potvrdite da želite da obrišete svoj nalog. Nakon toga, sva vaša sadržaja i informacije biće izbrisani sa TikTok platforme.

Važno je napomenuti da kada obrišete svoj nalog, nećete moći da ga povratite. Zbog toga, dobro razmislite pre nego što pristupite opciji brisanja naloga.

Ukoliko ste zaboravili lozinku za svoj TikTok nalog, ovaj koristan vodič će vam pomoći da jednostavno obrišete svoj nalog bez lozinke. Budite pažljivi i pazite da izgubljena lozinka ne bude opet problem.

Kako izbrisati tuđi TikTok nalog

Iz brzorastuće aplikacije TikTok postalo je mesto na kojem se svakodnevno objavljuju milioni kratkih video snimaka. Međutim, nekada se desi da vam neki nalog ne prija i želite da ga obrišete. Ukoliko ne znate kako to da uradite, mi vam donosimo korake za brisanje tuđeg TikTok naloga.

Prvo što treba da uradite je da otvorite aplikaciju i pronađete profil koji želite da obrišete. Kada pronađete taj profil, tapnite na tri tačke u gornjem desnom uglu. Potom izaberite opciju “Prijavi”.

Nakon toga, pojaviće se nekoliko opcija, izaberite “Profil sadrži neodgovarajući sadržaj”. Ovaj korak nije važan, ali će vam olakšati ako neko od admina TikTok-a želi da vas kontaktira u vezi sa vašom prijavom.

Ukoliko želite da obrišete nalog trajno, potrebno je da potvrdite svoj zahtev. Nakon što odaberete opciju “Obriši nalog”, biće vam ponuđen izbor da li želite da obrišete nalog privremeno ili trajno. Trajno brisanje je veća opcija i znači da će se nalog zauvek izbrisati.

Kada potvrdite ovu opciju, sve TikTok objave, snimci i slike će biti izbrisani, zajedno sa vašim profilom. Iako se nalog može obnoviti nakon što ga obrišete, sve što ste imali na svom profilu je zaista izgubljeno.

Ukoliko ne možete da pronađete profil koji želite da obrišete ili vam je lakše da ga jednostavno blokirate, to možete učiniti tako što ćete otvoriti njegov profil i izabrati opciju “Blokiraj”. Blokiranje korisnika će ograničiti njihov pristup vašem profilu i omogući vam da više ne dobijate notifikacije o njihovim aktivnostima.

Ukratko, brisanje nečijeg TikTok naloga je relativno jednostavan proces, koji se može obaviti za samo nekoliko koraka. Važno je napomenuti da brisanjem jednog profila ne utičemo na aplikaciju TikTok i sve njene korisnike, ali može da nam omogući prijatniji boravak na toj platformi.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu