Najbolje PS5 igre

PS5 je najnovija konzola koju je objavila Sony, a koja sada nudi igračima najbolje iskustvo igranja koje postoji na tržištu. Budući da je PS5 tek pušten u prodaju, postoje samo neke igre koje trenutno dostupne za igranje, s tim što se broj igara povećava iz dana u dan. U ovom članku ćemo istražiti najbolje igre koje su trenutno dostupne na PS5, uključujući nove ekskluzivne igre i neke od klasičnih naslova koji su optimizovani za konzolu.

Najbolje PS5 igre: Akcione i avanturističke igre

Sony PlayStation 5 je stigao sa impresivnim spiskom igara koje mogu da ulepšaju vaše slobodno vreme. Akcione i avanturističke igre su uvek popularne među gejmerima, te smo napravili spisak najboljih PS5 igara iz tih žanrova koje bi svako trebalo da proba.

Prva na listi je “Spider-Man: Miles Morales”. Ova igra je naslednik sjajne “Spider-Man” igre i donosi nam priču o Milesu Moralesu, mladom čoveku sa supermoćima koji pokušava da se navikne na svoje nove moći i istovremeno se suočava sa raznim preprekama. Sjajna zabava za ljubitelje superheroja.

Sledeća na listi je “Demon’s Souls”, remake klasika od pre deset godina. Radi se o izuzetno teškoj igri koja će vas testirati kao igrača, ali je i spektakularna sa emocionalnim i vizuelno zadivljujućim iskustvom.

Assassin’s Creed Valhalla” je još jedna nova igra koja zalazi u avanturistički žanr. U njoj istražujete nordijske zemlje kao deo rata za moć u Srednjem veku. Kao i u svim prethodnim igrama “Assassin’s Creed” serijala, suočavate se sa velikim vojskama i bojama koje će testirati vašu veštinu i logiku.

Na kraju, “Watch Dogs: Legion” je igra koja kombinuje akciju i avanturu. Ova igra se odvija u Londonskom svetu u kojem igrate kao aktivista koji koristi tehnologiju kako bi srušio loše vlade i korporacije koje uništavaju svet. Otkrijte različite tehnološke sposobnosti, regrutujte tim vojnika i napunite svoju borbenu moć.

Svi ovih igara nude neverovatno iskustvo koje je vredno truda. Bez obzira da li ste ljubitelj superheroja, avantura ili moderne tehnologije, postoji igra koja će vas zadovoljiti na PlayStation 5 konzoli.

Top PS5 igre: Sportski i trkačke igre

PS5 je konzola za koju se očekuje da će definitivno transformisati gaming industriju. Ako ste ljubitelj sportskih i trkačkih igara, onda će te biti oduševljeni ponudom igara na PS5. Konzola će vam omogućiti neverovatan kvalitet grafike, reakciju na pokrete, kao i mnoge druge neverovatne funkcije.

Jedna od najiščekivanijih igara je svakako FIFA 22, koja je najnovija verzija popularne simulacije fudbalskih utakmica. Ova igra će obezbediti poboljšanu grafiku i animacije, poboljšanu igru ​​na mreži i još mnogo toga. Uz to, tu je i NBA 2K22, koja je jedna od najrealističnijih košarkaških igara na tržištu. Sigurni smo da će ova igra ponuditi nešto novo i uzbudljivo tokom igranja.

Možda najimpresivnija igra na ovom spisku je Gran Turismo 7, igra koja će vam pružiti jedinstveno iskustvo vožnje automobila. Osim impresivne grafike, ova igra će vam omogućiti da se izgubite u svetu virtualne vožnje. Pored ovih igara, PS5 takođe nudi i druge sjajne naslove, kao što su MLB The Show 22, Nascar 21, F1 2021 i MotoGP 21.

Uz pomoć PS5, možete doživeti sportske i trkačke igre na potpuno novi način. Odlična grafika, realističan zvuk i superiorna igra učiniće da vaša iskustva budu nezaboravna i da ćete željeti da joj se vratite iznova i iznova. Nemojte propustiti priliku da se izgubite u svetu sportske i trkačke igre na PS5.

Najzanimljivije PS5 igre: za malu decu

PS5 igre su napravljene za sve uzraste, pa tako i za najmlađe. Postoje različite igre koje će deci pružiti satima zabave i učiti ih važnim lekcijama.

Jedna od najpopularnijih igara za decu na PS5 platformi je “Sackboy: A Big Adventure”. Ova igra je avanturistička igra u kojoj deca kreću u potragu za blagom i susreću se sa različitim izazovima. Igrajući ovu igru, deca će razvijati problemljačke veštine, motoriku, kreativnost i saradnju sa drugima.

Još jedna od omiljenih igara među decom je “Astro’s Playroom”. Ova igra pruža deci priliku da istraže svet u okviru svog kontrolera koji je pretvoren u avanturu. Deca se susreću sa različitim nivoima, uče nove koncepte i rešavaju jednostavne puzle. Ova igra je veoma zabavna, ali i korisna za razvoj dečijeg intelekta.

“Knack II” je još jedna igra za najmlađe. Ova igra je avanturističkog žanra i pruža deci priliku da se nađu u ulozi nakovanja i da se bore protiv zlih sila koje pokušavaju da unište svet. Igrajući igru, deca će razvijati veštine poput analitike, kritičkog razmišljanja i čitanja situacija.

U svakom slučaju, PS5 igre za decu su sjajan način da deca uče i zabavljaju se u isto vreme. Postoje različite igre koje će odgovoriti na različite želje i interesovanja vašeg deteta, pa svakako možete pronaći neku koja će biti savršena za njega.

Ako želite da naučite Kako funkcioniše PlayStation Now, preporučujemo vam ovaj tekst.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu