Kako preuzeti Photomath na računaru

Photomath je besplatan matematički softver uspešno osmišljen za mobilne uređaje. Međutim, sada postoji način da instalirate Photomath i na vaš računar. U ovom članku, objasnićemo korake kako da uspešno preuzmete i instalirate Photomath na vaš PC kako bi poboljšali vaše matematičke veštine koristeći veći ekran.

Kako preuzeti Photomath za Windows

Photomath je popularna aplikacija za matematiku koja korisnicima omogućava da fotografisanjem matematičkog problema dobiju rešenje koje se prikazuje korak po korak. Ova aplikacija je dostupna i za Windows operativni sistem. Evo kako možete da je preuzmete.

Prvo, potrebno je da pronađete zvaničan sajt za preuzimanje Photomath aplikacije za Windows. Takođe, možete da je preuzmete i preko Microsoft Store-a. Nakon što ste stigli na sajt za preuzimanje, pronađite opciju “Preuzmi” i kliknite na nju.

Nakon što se preuzimanje završi, pokrenite instalaciju. Sledite uputstva koja se pojavljuju na ekranu kako biste uspešno instalirali aplikaciju na vaš Windows računar.

Kada instalacija završi, moći ćete da koristite Photomath aplikaciju na svom Windows uređaju. U svakom slučaju, obezbedite da vaš uređaj ispunjava zahteve za instalaciju i da imate stabilnu internet konekciju.

Korišćenje aplikacije je jednostavno – sve što treba da uradite je da usmerite kameru vašeg računara na matematički problem koji želite da rešavate, a aplikacija će vam dati rešenje i prikazati korake koji vode ka tom rešenju. Uz Photomath, matematika više ne mora da bude teška nauka!

Kako preuzeti Photomath za Mac

Ako ste vlasnik Mac računara i želite da preuzmete Photomath aplikaciju, postoji nekoliko opcija.

Prva opcija je preuzimanje aplikacije direktno sa zvaničnog sajta Photomath-a. Posetite sajt, kliknite na dugme za preuzimanje i pratite uputstva za instalaciju. Ova opcija je jednostavna i obezbeđuje najnoviju verziju programa.

Druga opcija je preuzimanje aplikacije preko Mac App Store-a. Potrebno je da pretražite App Store, pronađete Photomath i kliknete na dugme za preuzimanje. Ova opcija nudi sigurniji i pouzdaniji način preuzimanja aplikacije, ali obično ne obezbeđuje najnoviju verziju.

Prilikom izbora opcije za preuzimanje, važno je napomenuti da Photomat trenutno nudi besplatan period od sedam dana za probnu verziju, nakon čega se naplaćuje godišnja pretplata. Odlučite se za opciju koja vam najviše odgovara i uživajte u praktičnom rešavanju matematičkih problema.

Thunderbird – kako preuzeti, pročitajte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu