Kako pregledati Instagram priče a da niko ne vidi

Instagram je danas jedna od najpopularnijih društvenih mreža za deljenje fotografija i video zapisa. Među raznim funkcijama koje nudi, Instagram priče su postale nezaobilazan deo iskustva ove platforme. Ipak, ponekad se poželimo sakriti od drugih korisnika i pregledati Instagram priče u tajnosti. Ako se i vama čini da biste nekada želeli da vidite priče drugih korisnika, a da oni ne saznaju da ste ih pogledali, u ovom članku ćemo vam otkriti nekoliko načina kako to možete da uradite.

Ne propustite da saznate Kako ukloniti gledano na Instagramu.

Kako videti Instagram priče a da te ne vide

Jedna od najpopularnijih funkcija Instagrama su Instagram priče koje uključuju kratke video zapise i fotografije koje se automatski brišu nakon 24 sata. Međutim, ponekad ne želimo da oni koji objavljuju priče znaju da smo ih videli. Moguće je videti Instagram priče bez da se vidiš i u ovom kratkom tutorijalu ćemo vam pokazati kako to uraditi.

1. Umetnite svoj telefon u avionski režim kako bi isključili sve veze sa internetom.
2. Otvorite Instagram i pregledajte priče koje želite da pogledate.
3. Nakon što ste pregledali sve priče, isključite avionski režim.
4. Povucite donju navigacionu traku, pronađite Instagram aplikaciju i zatvorite je.
5. Kada ponovo otvorite Instagram, prikazaće vam se novi sadržaj u novostima, ali ova priča se neće pojaviti u vašim pregledima priča.

Ovo je savršen trik za one koji ne žele da budu uhvaćeni da su pregledali Instagram priče. Međutim, ne zaboravite da se neće sačuvati kopija priče koju niste pregledali.

StoriesIG.info

StoriesIG.info” je veoma koristan sajt kada želite pregledati Instagram priče bez da se vaše prisustvo registruje. Ovaj sajt nudi mogućnost da vidite sve priče bez otvaranja aplikacije, što je korisno ako vaša privremena priča nema opciju da sklonite prikaz “ko je sve pogledao”.

Ono što je bitno jeste da ova opcija može biti korisna, ali takođe ne treba zanemariti privatnost drugih korisnika. Ukoliko neko od vaših prijatelja pregleda vašu priču, vaše ime će biti prikazano na listi pregledača bez obzira na to koristite li sajt “StoriesIG.info” ili ne. Zbog toga, uvek je važno da držite ova koncepta u vidu i poštujete postavke privatnosti drugih na društvenim mrežama.

Ipak, za one koji brinu da im se privatnost ne naruši, sajt “StoriesIG.info” nudi jednostavno rešenje kako da pregledate Instagram priče anonimno. U svega nekoliko koraka možete pristupiti Instagram pričama i pregledati ih bez ikakvih tragova o vašem prisustvu.

Zaključno, “StoriesIG.info” je odličan sajt kada želite anonimno da pregledate Instagram priče. Međutim, važno je da se ne zloupotrebljava ova funkcija i da se poštuje privatnost ostalih korisnika na društvenim mrežama.

StoriesIG.app

StoriesIG.app je besplatna aplikacija koja omogućava korisnicima da pregledaju Instagram priče anonimno, bez potrebe da se prijave na svoj nalog. Mnogim korisnicima ovaj servis može biti koristan, naročito onima koji žele da pregledaju priče svojih bivših partnera, prijatelja, poslovnih saradnika ili raznih javnih ličnosti, a da ne zapadnu u neugodnu situaciju da ostanu zabeleženi u aplikaciji kao gledaoci.

Koristeći StoriesIG.app, korisnici mogu da pregledaju sve Instagram priče koje su javne, kao i one koje su ciljno postavljene za određen krug korisnika. Aplikacija radi jednostavno i intuitivno – korisnici samo treba da unesu korisničko ime Instagram naloga čije priče žele da pregledaju, a zatim da se upuste u pregledanje sadržaja.

Važno je napomenuti da aplikacija ne zahteva prijavljivanje sa sopstvenim Instagram nalogom, pa samim tim i ne pruža mogućnost da komentarišete ili lajkujete priče koje pregledate preko nje. Ipak, mnogima će se činiti korisnim što na ovaj način mogu pratiti priče svojih omiljenih Instagram naloga, a i dalje ostati anonimni dok to rade.

Inflact

Inflact je alat koji vam omogućava prikazivanje Instagram priča bez da oni koji su postavili te priče znaju da ste ih pogledali. Ovo je korisno ukoliko ne želite da otkrijete svoju aktivnost na Instagramu, ili ako ne želite da neko zna da ste prešli preko njegovih priča.

Inflact funkcioniše tako što vam omogućava da pregledate Instagram priče putem njihove platforme, tako da se vaša aktivnost ne registruje na Instagramu. Takođe, možete koristiti Inflact da biste skrili svoj status gledanja priča od drugih korisnika uopšte.

Osim toga, Inflact takođe nudi druge alate koji mogu poboljšati vaše iskustvo na Instagramu. Na primer, možete koristiti alate za upravljanje vašim Instagram nalozima, ili alate za analizu podataka o vašim objavama. U svakom slučaju, ovaj alat vam omogućava da u potpunosti iskoristite mogućnosti koje Instagram nudi, bez otkrivanja vaše aktivnosti drugim korisnicima. 

 

 

 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu