Kako besplatno gledati filmove na internetu

U današnje vreme internet nam pruža mogućnost da gledamo filmove i serije besplatno. Postoje mnogi sajtovi, aplikacije i platforme koje nude širok izbor filmskih ostvarenja bez potrebe za pretplatom ili plaćanjem. Međutim, važno je biti oprezan prilikom preuzimanja programa za gledanje filmova, jer mnogi od njih mogu predstavljati rizik za antivirusnu zaštitu uređaja. Ovaj članak će vam pružiti pregled nekih od najpouzdanijih i najpopularnijih načina za gledanje filmova besplatno na internetu.

Besplatni streaming sajtovi

Besplatni streaming sajtovi predstavljaju sjajan način za gledanje filmova i serija na internetu bez ikakvih troškova. Međutim, važno je da budete oprezni prilikom odabira sajta, jer neki od njih mogu biti nelegalni ili sadržavati virusne datoteke.

Jedan od najboljih besplatnih streaming sajtova je definitely.pl, koji nudi veliki izbor filmova i serija u visokoj kvaliteti. Takođe, tubitv.com nudi besplatan pristup širokoj paleti filmova i TV emisija koje se mogu gledati na različitim uređajima.

Drugim alternativama su Pluto TV koji ima nekoliko kanala sa filmovima i televizijskim programima, pa se možete osećati kao da gledate televiziju. Zatim, Popcornflix vam obezbeđuje širok izbor klasika i novih naslova, a xumo.tv nudi preko 180 kanala sa različitim sadržajem.

Pri odabiru sajta, uvek proverite da li je legalan i siguran za korišćenje. Takođe, ne zaboravite da za gledanje nekih filmova možete biti podložni prekidima reklama, ali je to razumljivo jer je reč o besplatnom sadržaju. Uz pravi izbor sajta, možete uživati u gledanju filmova bez troškova i sačuvati novac za druge važne stvari.

VVVVID

Jedna od najpopularnijih platformi za besplatno gledanje filmova i serija na internetu je VVVVID. Ova platforma nudi širok izbor filmova i serija, od najnovijih holivudskih blokbastera do indie filmova i manje poznatih serija.

Kako bi se pristupilo sadržaju na VVVVID-u, potrebno je registrovati se na sajtu i kreirati besplatni nalog. Nakon registracije, korisnicima se daju mogućnosti da pretražuju filmove po žanru ili prema popularnosti.

Jedna velika prednost VVVVID platforme je njen jednostavan interfejs koji omogućava korisnicima lako kretanje kroz sadržaj. Takođe, svaki film i serija ima detaljan opis i ocenu drugih korisnika.

Međutim, važno je napomenuti da je besplatno gledanje filmova i serija na internetu često ilegalno, što znači da postoji rizik od kršenje zakona i kažnjavanja. Stoga se preporučuje da se korisnici informišu o zakonima u svojoj zemlji i koriste samo legalne platforme za gledanje filmova i serija.

CHILI

Ukoliko tražite način da uživate u filmovima bez plaćanja pretplate na video platforme poput Netflix-a ili Amazon Prime-a, postoji mnogo sajtova koji vam omogućavaju da gledate filmove besplatno, uključujući i one najnovije. Jedan od takvih sajtova je i Chili.

Chili je italijanska platforma za digitalne medije koja nudi filmove i serije za gledanje online. U principu, Chili deluje kao iznajmljivanje filmova, što znači da ćete možda morati platiti određenu cenu za gledanje određenog filma. Međutim, platforma takođe ima veliki broj besplatnih filmova koje možete odmah gledati, bez ikakvog ograničenja. Ako se odlučite da platite za određeni film, možete ga gledati neograničen broj puta unutar 48 sati od kupovine.

Chili ima veliku biblioteku filmova iz svih žanrova, uključujući i nove hitove kao što su “Parazit”, “Joker”, “1917” i “Tenet”. Takođe, platforma nudi originalni sadržaj i dokumentarne filmove. Sve to možete gledati na računaru ili putem aplikacije na mobilnom uređaju ili televizoru.

Ukoliko želite da sačuvate novac i gledate filmove besplatno, Chili je sjajno mesto za početak. Samo se registrujte na platformi, pretražite filmove koje želite da gledate i uživajte u besplatnom sadržaju.

Besplatni streaming sajtovi bez registracije

U današnje vreme gotovo da ne postoji osoba koja ne koristi internet za gledanje filmova i serija. Međutim, mnogi od nas žele da izbegnu dugotrajne i skupe pretplate koje nude popularni streaming servisi. Zbog toga smo sklopili listu besplatnih streaming sajtova na kojima možete besplatno i bez registracije gledati filmove online.

Jedan od najpopularnijih besplatnih streaming sajtova je 123Movies. Ovaj sajt nudi veliki izbor filmova, serija i animiranih filmova različitih žanrova. Međutim, treba biti oprezan jer neki sadržaji ovog sajta mogu biti piratski.

Drugi popularni sajt je Popcornflix. Ovaj sajt nudi veliki izbor filmova i serija visokog kvaliteta. Posebno je poznat po svom izboru klasičnih filmova i starih TV serija.

Crackle je takođe vrlo popularan sajt koji nudi veliki izbor filmova i TV serija. Ovaj sajt vlasništvo je Sony Pictures i dostupan je u mnogim zemljama.

Putlocker je još jedan popularan sajt koji nudi veliki izbor filmova, serija i animiranih filmova. Međutim, kao i kod drugih besplatnih streaming sajtova, neki sadržaji mogu biti piratski.

Na kraju, Besplatni Filmovi Online nudi besplatno gledanje filmova bez registracije. Ovaj sajt nudi veliki izbor novih i starih filmova, dokumentaraca i TV serija, a sav sadržaj je legalan.

Čak i ako ne želite da platite za pretplatu na popularne streaming servise, imate veliki izbor besplatnih sajtova za gledanje filmova i serija. Ostaje samo da odaberemo najbolju opciju za nas i uživamo u besplatnom streamingu na internetu.

Pluto TV

Pluto TV je streaming platforma koja je u potpunosti besplatna i pruža korisnicima mogućnost da gledaju filmove, serije, dokumentarce i TV kanale uživo. Sa preko 250 kanala u ponudi, Pluto TV se ističe po jednostavnoj navigaciji i izboru sadržaja iz različitih žanrova.

Ova platforma nudi sadržaj od najnovijih hitova pa do klasika. Takođe, kategorije su vrlo raznovrsne, pa se može pronaći nešto za svakog gledaoca – od akcijskih filmova do romantičnih komedija i dokumentaraca o planeti Zemlji.

Jedna od najzanimljivijih funkcija je mogućnost gledanja stvarnih TV programa uživo, što korisnicima omogućava da isprate najnovije vijesti, sportove i emisije čim se emituju.

Svi sadržaji na Pluto TV su besplatni jer se njihov prihod zasniva na reklamama. Iako su reklame prisutne, nisu previše nametljive i omogućavaju besplatan pristup do najnovijeg sadržaja.

Korisnici mogu pristupiti sadržaju na Pluto TV preko mobilnih uređaja, računara ili smart TV uređaja, što znači da se sadržaj može gledati bilo gde i bilo kada.

Ukratko, Pluto TV je sjajan izbor za one koji traže besplatnu alternativu drugim streaming platformama sa širokim izborom sadržaja koji se lako pronalazi i koji se može gledati uživo.

Ukoliko želite da saznate više šta je Pluto TV – kako radi posetite ovaj link.

PopCorn TV

PopCorn TV je jedna od najboljih platformi za besplatno gledanje filmova na internetu. Ova platforma ima veliki broj filmova i serija dostupnih korisnicima, a sve može biti besplatno. PopCorn TV nudi nekoliko funkcija koje čine izbor filmova još boljim. Korisnici mogu pretraživati filmove po žanru, godini izlaska, režiseru i ocenama.

PopCorn TV se takođe može koristiti na različitim uređajima, pa čak i na pametnom telefonu. Sadržaj na ovoj platformi je stalno ažuriran, što znači da korisnici uvek imaju pristup novim filmovima i televizijskim serijama.

Ova platforma je odličan način za sve one koji žele da uštede novac, ali da uživaju u kvalitetnom filmskom sadržaju. PopCorn TV nudi različite žanrove, od akcionih i avanturističkih filmova do romantičnih i komičnih proizvoda. Zbog toga je ova platforma idealna za one koji žele da se opuste i uživaju u kvalitetnom filmskom sadržaju.

Rakuten TV

Rakuten TV je online platforma za striming filmova koja nudi širok izbor filmova i serija za besplatno gledanje. Ova platforma je dostupna u preko 40 zemalja, uključujući i Srbiju. Bez obzira na to da li ste u potrazi za hitovima iz Holivuda ili kultnim klasikama, Rakuten TV vam pruža mogućnost da uživate u kvalitetnom filmskom svetu iz udobnosti sopstvenog doma.

Korisničko iskustvo na Rakuten TV-u je vrlo jednostavno, tako da se svi lako mogu snaći u njihovom katalogu. Korisnici mogu brzo pregledati filmove i serije po kategorijama, oceni i godini izdanja. Takođe se može tražiti i po imenu glumca ili reditelja. Rakuten TV ima i aplikacije za mobilne telefone, tablet uređaje i Smart TV.

Iako se Rakuten TV nudi besplatno, postoje reklame koje se prikazuju tokom pregleda sadržaja. Ipak, ove reklame ne predstavljaju veći problem jer ne prekidaju gledanje i nakon nekoliko sekundi se završavaju.

Kao i kod mnogih drugih platformi za striming filmova, Rakuten TV vam nudi mogućnost registracije kako biste kreirali svoj nalog i imali bolju kontrolu nad uslugom. Registrovanjem se možete opredeliti i za plaćene usluge, koje vam omogućuju gledanje novijih filmova ili skidanje filmova.
U svakom slučaju, Rakuten TV je zanimljiva i pristupačna opcija za sve koji žele da uživaju u svetu filma bez plaćanja pretplate.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu