Kako videti Instagram priče bez naloga

Instagram priče su postale popularan način deljenja sadržaja među korisnicima ove društvene mreže. Međutim, šta se dešava ako želite da vidite nečiju priču, a nemate ili ne želite da napravite nalog na Instagramu? Postoje neke jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da uživate u sadržaju priča bez prijavljivanja na ovu društvenu mrežu. U nastavku saznajte kako možete lako i brzo videti Instagram priče bez naloga.

Kako pregledati Instagram priče a da niko ne vidi otkrijte detaljnije.

Instagram priče

Instagram priče su popularni način da pratimo šta se dešava u životima svojih prijatelja, porodice i kolega. Međutim, nekad nismo u mogućnosti da otvorimo naloge na Instagramu, a ipak želimo da vidimo te priče. U ovom tekstu ćemo vam dati nekoliko saveta kako da pristupite Instagram pričama bez naloga.

Prvo, možete koristiti aplikaciju Instagram Story Viewer koja vam omogućava da vidite sve priče, bez obzira na to da li ste se prijavili na svoj nalog. Ova aplikacija je laka za korišćenje i pruža vam pristup svim pričama na Instagramu.

Druga opcija je da koristite pretraživače kao što su Google ili Yahoo da biste pronašli Instagram priče koje su javne i dostupne preko interneta. Možda nećete moći da vidite sve priče, ali ih zasigurno ima mnogo koje se nalaze javno i dostupne su za pregled.

Takođe, postoje i razne veb stranice koje vam omogućavaju da pregledate Instagram priče bez naloga. Međutim, budite oprezni prilikom korišćenja ovih stranica, jer je bezbednost vaših podataka od velike važnosti.

Ako niste u mogućnosti da pogledate Instagram priče bez naloga, možete ih pitati da vam ih pošalju putem pošte ili na drugi način. Takođe, možete da sačuvate Instagram priče na svom telefonu pre nego što se odlučite da otvorite svoj nalog i pogledate ih kasnije.

Zapamtite, kada otvorite svoj nalog na Instagramu, možete pregledati sve priče i pratiti svoje prijatelje, porodicu i kolege. Međutim, uvek budite pažljivi sa svojim podacima i pratite bezbednosne savete koje nudi Instagram.

Rešenja za pregledanje Instagram priča bez naloga

Instagram priče postale su jedan od najpopularnijih načina za deljenje svakodnevnih događaja sa prijateljima i pratiteljima na ovoj društvenoj mreži. Ipak, neki korisnici mogu biti frustrirani činjenicom da ne mogu pregledati priče ljudi koji nisu dodati na svoju listu pratitelja ili dostupne samo za određene grupe ljudi.

Srećom, postoje neka rešenja koja mogu pomoći korisnicima da pristupe Instagram pričama bez naloga. Jedna od opcija je preuzimanje aplikacije za pretraživanje profile-a koja vam omogućava da pregledate i pretražite Instagram profil bez prijavljivanja.

Alternativno, neki online alati omogućavaju vam da korišćenjem usernames-a, pregledate Instagram priče bez potrebe za prijavljivanjem na vaš nalog. Ipak, korisnici moraju uzeti u obzir da ovi alati mogu biti nepouzdani i mogu predstavljati sigurnosni rizik.

Kao i uvek, važno je da korisnici pažljivo biraju alate i proveravaju veb lokaciju pre korišćenja. U slučaju sumnje, pregledajte Instagram priče samo putem zvanične aplikacije koristeći svoj nalog.

Anon-InstaStory

Ako ste ikada hteli da pregledate Instagram priču neke osobe, a da prethodno ne morate da zapratite taj nalog, sada je to moguće zahvaljujući jednostavnom triku pod nazivom “Anon-InstaStory“.

Ovaj trik radi tako što koristi funkciju “Share Link” na Instagramu, koja omogućava deljenje linka sa drugim korisnicima, čak i ako niste prijatelji sa njima. Da biste koristili Anon-InstaStory trik, potrebno je da odete na Instagram profil osobe čiju priču želite da pogledate. Zatim kliknite na tri tačkice u gornjem desnom uglu profila i odaberite opciju “Copy Profile URL”.

Sledeći korak je da odete na Anon-InstaStory veb sajt i da nalepite URL adresu koju ste upravo kopirali. Nakon toga, na ekranu će se pojaviti priča te osobe koju želite da pogledate, and bez potrebe da zapratite nalog.

Ova tehnika je savršena za situacije kada želite da pogledate priču neke osobe, a da ne morate da razvijate nepotrebne prijateljske veze na Instagramu. Ipak, treba napomenuti da ovo nije zvaničan način za pregledanje Instagram priča, te ga koristite na sopstvenu odgovornost.

StoriesIG.app

StoriesIG.app je jednostavna i besplatna online aplikacija koja omogućava korisnicima da pregledaju Instagram priče bez potrebe da imaju Instagram nalog. Ova aplikacija nudi mogućnost da se pregledaju sve javne Instagram priče, bez obzira na to da li su objavljene od strane poznatih ličnosti, brendova ili običnih korisnika.

Koristeći ovu aplikaciju, korisnici će moći da pregledaju priče na svojim desktop računarima ili mobilnim uređajima bez potrebe da preuzimaju Instagram aplikaciju i imaju nalog na ovoj društvenoj mreži.

Kako koristiti StoriesIG.app? Jednostavno otvorite vaš web pregledač i posetite stranicu StoriesIG.app. Zatim unesite korisničko ime osobe ili brenda čije priče želite da pregledate. Nakon toga aplikacija će prikazati sve dostupne priče. Sve što je potrebno da uradite je da kliknete na željenu priču i uživate u njenom sadržaju.

StoriesIG.app je odlična aplikacija za sve one koji žele da pregledaju Instagram priče bez potrebe da imaju Instagram nalog. Ova aplikacija je sigurna, jednostavna i bezbedna za korišćenje.

StoriesIG.me

Instagram Stories su postale vrlo popularne i svi žele da ih vide. Međutim, ne mogu svima biti dostupne, naročito ako osoba koja ih deli ima privatni profil.

Ali, postoji način da vidite Instagram priče bez naloga – putem online alatke StoriesIG.me. Ova platforma vam omogućava da pregledate Stories objave bez da morate pratiti profil koji ih deli. Sve što treba da uradite je da unesete korisničko ime profila čije Stories želite da vidite i alatka će vam prikazati sve priče koje su dostupne.

Ova alatka može biti korisna za mnoge ljude, poput novinara ili marketinških stručnjaka koji žele da istraže aktivnosti drugih kompanija na Instagramu. Takođe, može biti korisna i vama ukoliko želite da pratite nečije aktivnosti a da ne morate pratiti njihov profil.

Međutim, važno je napomenuti da ova alatka nije 100% sigurna i da može biti ugrožen privatnost korisnika Instagrama. Stoga, pre korišćenja alatke, razmislite da li je to opravdano i da li ima drugih načina da vidite priče nekog profila.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu