Kako se prijaviti na Facebook bez emaila i lozinke

Ako ste zaboravili svoju lozinku ili ne možete da pristupite svom Facebook nalogu jer ne možete da se setite svog emaila, možda se pitate da li postoji način da se prijavite bez ove informacije. Srećom, postoji nekoliko načina da se prijavite na Facebook bez upotrebe emaila i lozinke. U ovom članku, objasnićemo vam kako da to uradite.

Posetite ovaj link i saznajte kako se odjaviti sa Fejsbuka.

Prijavite se na Facebook preko profil slike

Da li želite da se prijavite na svoj Facebook nalog na lakši i brži način? Imamo sjajnu opciju za vas – prijavljivanje preko profil slike!

Ova opcija omogućava korisnicima lakši i brži pristup njihovim nalozima na Facebook-u. Sve što treba da uradite je da kliknete na svoju profil sliku i prijavite se svom nalogu.

Ako već niste postavili profil sliku na svom nalogu, to možete uraditi u nekoliko jednostavnih koraka. Samo kliknite na “Profil” u gornjem desnom uglu stranice i izaberite “Dodajte sliku profila”.

Osim što vam olakšava prijavljivanje, profil slika predstavlja i vaš lični pečat na Facebook-u. Ovo je jedinstvena prilika da izrazite svoju ličnost i pokažete svoj stil.

Zato, ako želite da se prijavljujete na Facebook na lakši i brži način, ali i da dodate lični pečat svom nalogu, razmislite o korišćenju opcije prijavljivanja preko profil slike.

Prijavite se na Facebook preko broja telefona

Prijavljivanje na Facebook preko broja telefona je jednostavan i brz način da otvorite nalog na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Umesto da koristite email adresu, možete uneti svoj broj mobilnog telefona i dobiti verifikacioni kod koji vam omogućava da se prijavite.

Postupak prijavljivanja preko broja telefona je lak i brz. Prvo idite na početnu stranicu Facebooka, gde ćete videti opciju za prijavljivanje preko broja telefona. Unesite svoj broj telefona i kliknite na dugme “Dalje”. Nakon toga će vam biti poslat jednokratni kod putem SMS poruke koji ćete morati da unesete u predviđeno polje na Facebooku kako biste potvrdili svoj nalog.

Prijavljivanje preko broja telefona ima svoje prednosti. Prvo, ne morate se brinuti oko upotrebe e-mail adrese, što je naročito korisno ako želite da ostanete anonimni. Takođe, prijavljivanje preko broja telefona je lakši način za one koji nisu upoznati sa upotrebom e-maila.

Ipak, postoji i nekoliko nedostataka u prijavljivanju preko broja telefona. Na primer, ukoliko izgubite telefon ili promenite broj, nećete moći pristupiti svom nalogu na Facebooku. Takođe, Facebook će možda prepoznati broj koji koristite za prijavljivanje kao spam i blokirati ga.

U svakom slučaju, prijavljivanje putem broja telefona je praktična opcija koju svako može isprobati, naročito ako želite da sačuvate privatnost ili jednostavno želite lakši pristup Facebooku.

Korišćenje Facebook bez registracije

Iako se Facebook smatra jednim od najpopularnijih društvenih mreža na svetu, nekima od nas nijednostavno ne žele ili ne mogu da se registruju na ovom sajtu. Postoje različiti razlozi za to, od brige za privatnost do nedostupnosti servisa u određenoj zemlji ili regionu.

Srećom, postoji nekoliko načina da se koristi Facebook bez registrovanja – iako su ovi metodi ograničeni u pogledu funkcija i sadržaja koji su dostupni. Na primer, moguće je pristupiti Facebook stranicama i grupama preko web pretrazivača (npr. Chrome, Firefox, Safari), bez prijave. To znači da i dalje možete pročitati postove drugih korisnika, videti slike, komentare itd. Međutim, nećete biti u mogućnosti da postavite sopstvene postove, lajkujete ili delite sadržaj sa drugima.

Druga opcija je korišćenje mobilne aplikacije “Facebook Pages Manager“. Ova aplikacija je dizajnirana za menadžere Facebook stranica, ali možete koristiti i za pregledavanje pojedinačnih stranica bez prijave. Međutim, ova aplikacija je ograničena na samo jedan nalog.

U svakom slučaju, korišćenje Facebooka bez registracije nije praktičan način za punu interakciju sa mnogobrojnim sadržajem dostupnim na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Međutim, ako želite samo da pregledate nekoliko stranica i vidite kako se drugi ljudi povezuju, ove opcije mogu biti korisne. U suprotnom, jedino rešenje je da se registrujete na ovom sajtu i uživate u svemu što on nudi.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu