Aplikacije za gledanje filmova besplatno

Često nam se dešava da nemamo vremena ili novca da odemo u bioskop ili kupimo DVD filmove koje želimo da pogledamo. Srećom, danas postoje mnoge aplikacije za gledanje filmova besplatno sa naših pametnih telefona ili tableta. U ovom članku, pripremili smo spisak najboljih aplikacija koje vam nude ogroman izbor filmova iz različitih žanrova za besplatno gledanje. Sada ćete moći da uživate u svom omiljenom filmu bilo kada i bilo gde.

Još predloga Kako i gde gledati besplatno filmove (streaming)

Aplikacije za gledanje filmova besplatno u streamingu

Postoji veliki broj aplikacija koje omogućuju gledanje filmova i serija besplatno, ali danas želimo da vam predstavimo neke od najboljih aplikacija za besplatno gledanje filmova u streamingu.

Jedna od najpopularnijih aplikacija je Popcorn Time, koja vam nudi veliki broj filmova i serija sa mogućnošću gledanja u HD kvalitetu. Ova aplikacija radi na principu torrenta, što znači da su filmovi dostupni za gledanje u realnom vremenu, bez potrebe za preuzimanjem fajla na vaš uređaj.

Druga popularna aplikacija je Cinema HD, koja takođe nudi veliki broj filmova i serija sa opcijom gledanja u HD kvalitetu. Aplikacija je potpuno besplatna i lako se koristi na svim uređajima. Pored toga, aplikacija ima i opciju pretrage po žanrovima i godinama izdanja.

Još jedna odlična aplikacija je TeaTV, koja vam nudi preko 5000 filmova i serija sa opcijom gledanja na vašem uređaju. Ova aplikacija je takođe besplatna i veoma jednostavna za korišćenje, sa opcijom pretrage po žanrovima, godinama izdanja i popularnim trendovima.

Uz ove aplikacije, možete uživati u gledanju filmova i serija besplatno i u streamingu na vašem uređaju. Međutim, treba imati na umu da gledanje filmova i serija na taj način nije uvek legalno, te stoga preporučujemo da proverite zakonske regulative u vašoj zemlji pre preuzimanja ovih aplikacija.

VVVVID (Android/iOS)

VVVVID je izvrsna aplikacija za gledanje filmova i TV serija, koja je dostupna i za Android i iOS uređaje. Ova aplikacija nudi bogatu ponudu kvalitetnih video sadržaja, uključujući popularne filmove, anime serije, dokumentarce i još mnogo toga. VVVVID se odlikuje izvrsnom kvalitetom slike i zvuka, kao i intuitivnim sučeljem koje je jednostavno za upotrebu. Aplikacija takođe nudi i opciju pretraživanja sadržaja po kategorijama, što čini pronalaženje omiljenog filma ili serije brzim i jednostavnim. Ako ste u potrazi za dobrim izborom filmova i serija, VVVVID je jedna od najboljih besplatnih aplikacija za gledanje videa koju možete pronaći.

Aplikacije za gledanje filmova besplatno bez registracije

Jedna od najpopularnijih aktivnosti u današnjem svetu je definitivno gledanje filmova. Međutim, iznajmljivanje ili kupovina filmova može biti prilično skupo, a pretplata na popularne striming servise takođe. Upravo zbog toga, ljudi su uvek u potrazi za aplikacijama koje će omogućiti gledanje filmova besplatno i bez registracije.

Srećom, postoje različite aplikacije sa ogromnom kolekcijom filmova koji se mogu gledati besplatno. Ove aplikacije su dostupne na različitim platformama i mogu se lako preuzeti na pametni telefon, tablet ili računar.

Kod ovakvih aplikacija, celokupni sadržaj je besplatan, a korisnicima nije potrebno stvaranje naloga ili unošenje podataka za prijavu. Ovo je posebno pogodno za ljude koji ne žele deliti svoje lične podatke.

Većina ovih aplikacija nudi veliki broj filmova, i to kako najnovije naslove tako i klasične filmove. Pored toga, korisni su i opcije izbora jezika i kvaliteta slike, tako da korisnici mogu prilagoditi gledanje svom ličnom ukusu ili uređaju koji koriste.

Bez obzira da li volite akcione filmove, drame, horore ili komedije, ove aplikacije za gledanje filmova besplatno i bez registracije su pravi izbor za sve ljubitelje filma.

YouTube (Android/iOS)

YouTube je svakako jedna od najpoznatijih aplikacija za gledanje i deljenje video sadržaja. Osim što nudi ogroman izbor različitih videa, ovaj servis služi i kao platforma za edukaciju, zabavu, istraživanje, marketing i društvene aktivnosti. YouTube aplikacija za Android i iOS omogućava korisnicima da brzo i jednostavno pretražuju, gledaju i deluju na video sadržaje, kao i da kreiraju i uređuju sopstvene video zapise.

Jedna od najkorisnijih funkcija YouTube aplikacije su personalizovane preporuke i obaveštenja o novom sadržaju koji zadovoljava korisnikove interese i preference. Takođe, aplikacija podržava offline gledanje, što znači da korisnici mogu preuzeti omiljene videe i gledati ih bez internet konekcije. Osim toga, YouTube omogućava i kreiranje plejlista, podešavanje kvaliteta videa, upravljanje nalogom i kanalima, kao i interakciju sa drugim korisnicima preko komentara, lajkova i deljenja.

Iako YouTube nije specijalizovan za gledanje filmova, korisnici mogu pronaći mnogo interesantnih i kvalitetnih filmskih sadržaja na ovom servisu, uključujući i zvanične trejlere, kratke filmove, dokumentarce, klasične filmove, itd. Takođe, neki korisnici objavljuju piratske filmove na YouTubeu, ali takvi sadržaji su ilegalni i mogu biti uklonjeni u bilo kom trenutku. Ukratko, YouTube je moćan alat za gledanje videa, ali treba biti oprezan i pažljiv prilikom izbora sadržaja koji se gledaju.

Popcorn TV (Web)

Popcorn TV je veb platforma za gledanje filmova i serija sa srpskim prevodom koja vam omogućava uživanje u najnovijim filmskim hitovima potpuno besplatno. Popcorn TV nudi izbor od preko 3000 filmova i serija iz različitih žanrova, uključujući akciju, komediju, drame, naučnu fantastiku i horore. Pored toga, na platformi se redovno ažuriraju trendovi filmovi, što znači da će korisnici uvek biti u toku sa najnovijim filmskim naslovima. Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, što je vrlo važno, jer korisnici mogu da pretražuju filmove i serije po nazivu ili žanru. Takođe, platforma nudi i opciju sortiranja filmova prema datumu izlaska ili popularnosti. Bez obzira na to koji žanr filma vam najviše odgovara, Popcorn TV će vam pomoći da pronađete onaj koji će vas zaista zabaviti.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu