Kako preuzeti pesme sa YouTube-a besplatno

Danas većina muzičkih ljubitelja pronalazi svoju omiljenu muziku putem YouTube-a. Međutim, često se događa da želimo da preuzmemo neku pesmu ili audio sadržaj sa ovog sajta kako bismo ga slušali offline. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko jednostavnih načina kako da preuzmete pesme sa YouTube-a, potpuno besplatno. Sve što vam je potrebno je internet konekcija i nekoliko minuta vašeg slobodnog vremena.

Članak na sličnu temu Kako preuzeti sa YouTube-a online, možete pročitati na ovom linku.

Kako besplatno preuzeti muziku sa YouTube-a

Preuzimanje muzike sa Youtube-a može biti odličan način da besplatno nabavite pesme koje želite bez plaćanja dodatnih troškova na drugim platformama. Međutim, preuzimanje muzike sa Youtube-a može biti i ilegalno, zavisno od toga da li je pesma zaštićena autorskim pravima ili nije.

Postoji mnogo online servisa koji vam nude mogućnost preuzimanja muzike sa YouTube-a. Među njima su MP3juices, Convert2MP3, FLVto i mnogi drugi. Postupak preuzimanja muzike kroz ove servise je kao što slijedi: kopirajte URL link pesme koju želite, odaberite kvalitetu i formu u kojoj želite preuzeti pesmu (mp3, mp4, avi, itd.) i kliknite na dugme za preuzimanje. Međutim, ovakvo preuzimanje muzike u suprotnosti je sa uslovima korišćenja YouTube platforme.

Ako želite da preuzmete muziku sa YouTube-a, ali želite da to uradite legalno, najbolja opcija je da preuzmete YouTube premium. Na ovaj način ćete biti u mogućnosti da preuzmete muziku direktno sa YouTube-a na vaš telefon ili tablet i slušate je bez potrebe za dodatnim aplikacijama. Takođe možete i dodavati pesme na plejlistu i slušati ih offline.

Ukratko, bez obzira da li želite legalno ili nelegalno preuzeti muziku sa YouTube-a, postoji mnogo opcija koje su vam dostupne. Uvek se preporučuje da preuzimanje bude u skladu sa pravilima i uslovima korišćenja platforme na kojoj se nalazi pesma, kako ne biste bili u suprotnosti sa zakonom.

Kako preuzeti pesme sa YouTube-a besplatno u MP3 formatu

YouTube nudi neiscrpni izvor muzike koju možete slušati i gledati. Ali, šta ako želite preuzeti pesme sa YouTube-a i slušati ih offline? Postoje različiti načini za preuzimanje pesama, ali u ovom tekstu ćemo se fokusirati na preuzimanje u MP3 formatu.

Postoji dosta online servisa i programa koji su besplatni i jednostavni za korišćenje. Međutim, preuzimanje pesama sa YouTube-a može biti nezakonito i kršiti autorska prava, stoga budite oprezni i koristite samo materijal koji je javno dostupan i dozvoljen za preuzimanje.

Jedan od načina je preko konvertera kao što su OnlineVideoConverter.com, Convert2MP3.net ili ClipConverter.cc. Sve što treba da uradite je da pronađete željenu pesmu na YouTube-u, kopirate njen URL, zatim ga zalepite u konverter i kliknete na dugme za preuzimanje. Nakon toga, MP3 fajl će se preuzeti na vaš uređaj.

Drugi način je preko ekstenzija za pregledače kao što su YouTube to MP3 i MP3 Downloader for YouTube. Ove ekstenzije će se instalirati u vaš pregledač i omogućiti vam da preuzimate pesme u MP3 formatu direktno sa YouTube-a. Jednostavno kliknite na dugme ekstenzije kada se nalazite na stranici sa pesmom koju želite preuzeti i sačekajte da se preuzimanje završi.

Ne zaboravite da poštujete autorska prava i ne preuzimate pesme koje nisu dozvoljene za preuzimanje.

4K YouTube to MP3 (Windows/macOS)

Ako ste ikada hteli da preuzmete vašu omiljenu pesmu sa YouTube-a i da joj pristupite offline, onda ste sigurno čuli za konvertovanje videa u MP3 fajl. Jedan od najpopularnijih programa za preuzimanje pesama sa YouTube-a besplatno je 4K YouTube to MP3.

Savršen za Windows i MacOS operativne sisteme, ovaj program je u mogućnosti da preuzme pesme sa YouTube-a u visokom kvalitetu i konvertuje ih u MP3 fajl. To vam omogućava da jednostavno dobijete omiljene pesme na vašem telefonu, tabletu ili računaru.

Osim tog, 4K YouTube to MP3 vam nudi i brojne druge funkcije. Možete birati da li želite da preuzmete celu plejlistu ili samo jednu pesmu, a možete čak i konvertovati ceo video u MP3 format. Program je lagan, lak za korišćenje i dolazi sa korisničkim interfejsom koji je jednostavan za navigaciju.

Ukratko, 4K YouTube to MP3 je sjajan program za preuzimanje pesama sa YouTube-a besplatno. Ako tražite jednostavnu i efikasnu metodu za preuzimanje vaše omiljene muzike, ovaj program je pravi izbor za vas.

MediaHuman YouTube to MP3 Converter (Windows/macOS)

MediaHuman YouTube to MP3 Converter je jedan od najboljih načina za preuzimanje muzike sa YouTube-a besplatno. Ovaj program omogućava korisnicima da snime zvuk iz YouTube video zapisa i pretvore ga u MP3 format. Osim što je jednostavan za korišćenje, MediaHuman YouTube to MP3 Converter ima i mnoštvo funkcija koje čine proces preuzimanja muzike jednostavno i efikasno. Pored toga, ovaj program je dostupan i za Windows i macOS operativne sisteme, što omogućava široku upotrebu. Korisnici takođe mogu preuzeti i konvertovati više pesama istovremeno, što dodatno olakšava proces. Uz MediaHuman YouTube to MP3 Converter, preuzimanje omiljenih pesama sa YouTube-a nikada nije bilo lakše i efikasnije.

Druge free opcije za preuzimanje pesama sa YouTube-a besplatno u MP3 formatu

Pored klasičnih online YouTube konvertora, postoje mnoge druge besplatne opcije za preuzimanje pesama sa YouTube-a u MP3 formatu. Jedna od popularnijih je besplatni program Freemake YouTube to MP3 Boom, koji omogućava preuzimanje pesama jednim klikom. Takođe, tu je i program Free YouTube to MP3 Converter, koji ne samo da omogućava preuzimanje pesama sa YouTube-a, već podržava i druge video platforme. Za one koji žele preuzimati pesme direktno na svoj telefon, postoji aplikacija MP3Juices, koja omogućava preuzimanje pesama u MP3 formatu sa YouTube-a direktno na mobilni uređaj. Ukoliko vam je lakše da prvo preuzmete video snimak pa tek onda da ga konvertujete u MP3, tu je program Clip Converter, koji podržava i preuzimanje videa u različitim formatima. Sa ovim alatima, preuzimanje pesama sa YouTube-a u MP3 formatu postaje jednostavan proces, bez potrebe za platnim sistemima.

Kako preuzeti pesme sa YouTube-a besplatno bez programa

Ako vam je potrebno da preuzmete pesmu sa YouTube-a, ali nemate želju da instalirate dodatni program, mi vam nudimo jednostavno rešenje. Preuzimanje vas neće koštati ništa, a bezbedno je i jednostavno!

Sve što vam je potrebno je da pronađete pesmu koju želite da preuzmete i kopirate njen URL (link). Nakon toga, otvorite novi tab u vašem pretraživaču i otiđite na sajt “YouTube to MP3”. Jednostavno nalepite URL pesme koju želite da preuzmete na odgovarajuće mesto, izaberite kvalitet zvuka i u nekoliko sekundi možete početi sa preuzimanjem.

Takođe, možete koristiti i druge sajtove kao što su “YouTube MP3” ili “Y2Mate”, koji su takođe besplatni i ne zahtevaju instalaciju programa. Nakon preuzimanja možete slušati pesmu kad god želite, bez potrebe za internet konekcijom. Uzmite u obzir da u nekim slučajevima možete povući i neželjene programe ili reklame zajedno sa preuzimanjem, pa pažljivo pročitajte informacije na sajtu pre početka preuzimanja.

noTube

noTube je besplatni onlajn servis koji omogućava konverziju video snimaka sa YouTube-a u audio format, bez potrebe za preuzimanjem dodatnih programa na računar. Njegova upotreba je jednostavna i praktična, a koraci koje je potrebno slediti su sledeći:

1. Pronađite željeni video snimak na YouTube-u
2. Kopirajte link videa i zalepite ga u polje za unos na noTube stranici
3. Odaberite format u kojem želite da preuzmete audio snimak (najčešće se biraju MP3 ili M4A formati)
4. Kliknite na dugme “Convert” i sačekajte da se proces konverzije završi
5. Kada se konverzija završi, dobićete link za preuzimanje audio snimka na vaš računar ili mobilni uređaj

noTube omogućava preuzimanje pesama sa YouTube-a bez potrebe za instalacijom dodatnih programa, što je idealno za korisnike koji žele jednostavnost i brzinu u donošenju ove odluke. Međutim, treba biti oprezan jer konverzija video snimaka u audio format može biti nezakonita, pa je preporučljivo da proverite da li je pesma koju želite preuzeti zaštićena autorskim pravom, i da li je preuzimanje dozvoljeno.

Druge free opcije za preuzimanje pesama sa YouTube-a bez programa

Postoji mnogo opcija za besplatno preuzimanje pesama sa YouTube-a bez instaliranja programa. Jedna od opcija je koristiti online servise kao što su YouTubeMP3.io, Convert2mp3.net, ili FLVto.biz. Ovi servisi su besplatni i jednostavni za korišćenje. Potrebno je samo da kopirate i nalepite link pesme sa YouTube-a u polje na sajtu, izaberete format i kvalitet i kliknete na dugme za preuzimanje.

Još jedna opcija je korišćenje browser ekstenzija kao što su Video DownloadHelper, SaveFrom.net Helper ili Free YouTube Download. Ove ekstenzije omogućavaju da preuzmete video ili audio fajl sa jednim klikom, direktno sa YouTube-a.

Postoji još jedan način za preuzimanje pesama sa YouTube-a bez dodatnih programa, a to je dodavanjem “ss” pred “youtube” u linku i pritiskanjem “Enter” na tastaturi. Ovo će vas preusmeriti na sajt savefrom.net gde možete izabrati format i kvalitet fajla koji želite da preuzmete.

Imajte na umu da preuzimanje pesama sa YouTube-a može biti u suprotnosti sa pravilima servisa i da može doći do povrede autorskih prava. Zato je važno da koristite ove opcije na odgovoran način i da ne delite preuzete fajlove sa drugima bez dozvole autora.

Kako preuzeti pesme sa YouTube-a besplatno na mobilnom telefonu

Ako ste ikada želeli da preuzmete neku pesmu sa YouTube-a, ali niste znali kako, ne brinite – postoji način! U ovom članku, fokusiraćemo se na kako preuzeti pesme sa YouTube-a besplatno na vašem mobilnom telefonu.

Postoji mnogo aplikacija na Google Play Store-u koje vam omogućavaju da to uradite, ali predlažemo nekoliko popularnih kao što su TubeMate, SnapTube i Videoder. Nakon što preuzmete neku od ovih aplikacija, postupak za preuzimanje pesme sa YouTube-a je prilično jednostavan i obično uključuje da sledeći koraci:

1. Pokrenite aplikaciju i pronađite pesmu koju želite da preuzmete na YouTube-u.
2. Kliknite na dugme za preuzimanje koje se obično nalazi ispod videa.
3. Izaberite željenu rezoluciju i format za preuzimanje pesme – ukoliko želite samo audio, izaberite “mp3”.
4. Sačekajte nekoliko sekundi dok se pesma preuzima.
5. Nakon preuzimanja, pesma će se automatski sačuvati u vašoj muzičkoj biblioteci ili u posebnom folderu za preuzimanje u aplikaciji.

Važno je napomenuti da je ilegalno preuzimati pesme sa YouTube-a ukoliko nemate dozvolu vlasnika autorskih prava. Zato, ako preuzimate pesmu, proverite da li imate pravo to da učinite ili pokušajte pronaći legalan način za preuzimanje muzike koju želite.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu