Kako jednostavno preuzeti YouTube muziku u MP3 na androidu

Svako od nas voli da sluša muziku, ali često je problem što ne možemo da preuzmemo pesme sa popularnih platformi kao što je YouTube. Međutim, postoji jednostavan način da svoju omiljenu YouTube muziku preuzmete u MP3 formatu na svom Android uređaju. U ovom članku pokazaćemo vam kako to možete da uradite.

Ukoliko ne koristite android telefon, preporučujemo vam da posetite ovaj link i saznate kako preuzeti besplatnu muziku za iPhone.

Aplikacija za preuzimanje MP3 sa YouTube na Android: TubeMate

YouTube je jedna od najpopularnijih platformi online video sadržaja na svetu, sa milionima pesama i videa dostupnih za slušanje i gledanje. Ali, šta ako želite da slušate muziku ili gledate video offline? Za to je tu TubeMate – aplikacija za preuzimanje MP3 sa YouTube na Android uređajima.

TubeMate je besplatna aplikacija koja vam omogućava da lako preuzmete bilo koji video sa YouTube-a i konvertujete ga u MP3 format. Aplikacija je laka za korišćenje, a sve što treba da uradite je da pronađete video koji želite da preuzmete, kliknete na dugme za preuzimanje i sačekate dok se proces ne završi. Nakon toga, moći ćete da slušate pesmu ili gledate video kad god želite, čak i kada niste povezani na internet.

Osim toga, TubeMate ima i druge korisne opcije, poput mogućnosti da odaberete kvalitet preuzimanja, odredite brzinu preuzimanja ili čak da preuzmete ceo plejlistu jednim klikom.

Ali, moramo napomenuti da preuzimanje sadržaja sa YouTube-a bez dozvole vlasnika autorskih prava može biti ilegalno. Zato preporučujemo da koristite ovaj program samo za preuzimanje sadržaja koji su javno dostupni i za ličnu upotrebu.

YouTube MP3 preuzimač za Android: Videoder

Videoder je efikasan YouTube MP3 preuzimač za Android koji omogućava korisnicima da lako preuzmu muziku sa video zapisa sa YouTuba. Ovaj korisni alat je odlično rešenje za one koji žele da uživaju u svojoj omiljenoj muzici na Android telefonu ili tabletu bez potrebe za internet konekcijom.

Videoder radi kao pretraživač koji je usmeren na pretragu YouTube-a za muziku. Kada pronađete željeni dodatak, možete odabrati da ga preuzmete u MP3 formatu direktno na vaš Android uređaj. Takođe, Videoder nudi mogućnost biranja između različitih kvaliteta koje su dostupne za preuzimanje kako bi omogućio korisnicima da dobiju kvalitet zvuka koji im najbolje odgovara.

Uz to, aplikacija je opremljena jednostavnim i intuitivnim korisničkim interfejsom koji olakšava pretragu i preuzimanje muzičkih zapisa. Možete prilagoditi preuzimanje tako da uskladi sa vašim preferencama, a sve preuzete materijale možete pronaći u Downloads folderu na vašem uređaju.

Korišćenje Videodera ne zahteva nikakvu registraciju i aplikacija je potpuno besplatna. Stoga, ako volite da slušate muziku i želite da imate svoju kolekciju pesama na vašem Android uređaju, Videoder je odlična opcija za vas.

Kako preuzeti MP3 sa YouTube-a za Android (na internetu): Loader.to i noTube

Preuzimanje MP3 fajlova sa YouTube-a postalo je veoma popularno u poslednje vreme. Ako koristite Android uređaj, postoje različiti alati koji vam omogućavaju da lako preuzmete željenu pesmu ili zvučni zapis sa YouTube-a i to u MP3 formatu. Ovde ćemo predstaviti dve popularne i efikasne veb stranice – Loader.to i noTube – koje omogućavaju brzo i jednostavno preuzimanje MP3 fajlova sa YouTube-a.

Loader.to i noTube obezbeđuju iste funkcije – obe veb stranice omogućuju preuzimanje YouTube video zapisa i konverziju u MP3 format, bez potrebe za dodatnom instalacijom softvera. Obe stranice su veoma jednostavne za korišćenje, tako da čak i korisnici koji nisu tehnički potkovani mogu lako preuzeti MP3 fajl sa YouTube-a.

Da biste koristili ove veb stranice, jednostavno otvorite željeni video zapis na YouTube-u, a zatim kopirajte njegovu URL adresu i unesite je na Loader.to ili noTube. Nakon što ste uneli URL adresu, kliknite na dugme za konverziju i sačekajte da se proces završi. Nakon što se proces završi, preuzmite MP3 fajl na svoj Android uređaj.

Ukratko, Loader.to i noTube su dva jednostavna i brza načina za preuzimanje MP3 fajlova sa YouTube-a na Android uređaju. Obe veb stranice su besplatne i ne zahtevaju instalaciju dodatnog softvera. Samo treba da pratite par jednostavnih koraka i uživate u svojoj omiljenoj muzici bez povezivanja na internet.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu