Kako besplatno gledati IPTV

IPTV (Internet Protocol Television) je popularan način gledanja televizije koji se zasniva na internet konekciji umesto na kablovskoj, satelitskoj ili antenskoj mreži. Međutim, većina IPTV usluga zahteva pretplatu i plaćanje određene cene. Ipak, postoje načini da besplatno gledate IPTV kanale, što će vam otkriti ovaj članak. Svi koji žele uštedeti novac na plaćanju TV paketa, pronaći će korisne savete i ideje u ovome tekstu.

Kako gledati TV8 pročitajte ovde.

Kako gledati besplatno IPTV na računaru

IPTV (Internet Protocol Television) predstavlja jedan od najpopularnijih načina gledanja televizijskih kanala putem interneta, ali ona može biti i veoma skupa, zavisno od pružaoca usluga. Ipak, postoje načini da se gledanje IPTV-a pretvori u besplatno iskustvo.

Kao prvo, potrebno vam je stabilno i brzo internet povezivanje. Nakon toga, potrebno vam je program za gledanje i reprodukovanje IPTV-a. Postoji mnogo programa koji omogućavaju gledanje IPTV-a, ali preporučujemo VLC Media Player i Kodi.

Za gledanje IPTV-a uz pomoć VLC Media Playera, potrebno je da se preuzme lista kanala u formatu M3U i otvori u programu. Može se preuzeti besplatna lista kanala sa interneta ili se napraviti sopstvena lista kanala. Nakon odabira željenog kanala, jedan klik na listu je dovoljan za reprodukciju.

Kodi je još jedan popularan program za gledanje IPTV-a, koji nudi najveću fleksibilnost i opcije za gledanje. Ovaj program se može koristiti kao medijski plejer sa neograničenom bibliotekom filmova i serija, ali i kao IPTV plejer.

Da biste gledali IPTV na Kodi-ju, potrebno je instalirati IPTV dodatak i preuzeti listu kanala u formatu M3U. Nakon toga, lista kanala će biti dostupna u posebnom meniju i odabirom željenog kanala, reprodukcija će početi.

Ukoliko želite besplatno gledanje IPTV-a, ovo je odličan način da to ostvarite na vašem računaru. Sve što je potrebno je preuzimanje lista kanala i instaliranje programa za gledanje video sadržaja.

Kako besplatno gledati IPTV na Androidu i iPhone-u

Svaka osoba koja koristi pametni telefon zna da može da pristupi raznim aplikacijama koje nude televizijski sadržaj. Međutim, kada govorimo o IPTV-u, situacija je malo drugačija. Naime, kako bi pristupili IPTV-u, potrebno je imati specijalizovane aplikacije koje često nisu dostupne na Google Play ili App Store platformama.

Ipak, postoji rešenje za ovaj problem. Naime, postoje načini da se pristupi IPTV-u na Androidu i iPhone-u besplatno, a da se pritom ne koristi nijedna aplikacija koja nije bezbedna.

Jedan od načina je instalacija Kodi aplikacije na vaš uređaj. Kodi je besplatna open-source medijska aplikacija koja podržava IPTV. Korisnici mogu instalirati IPTV dodatke u Kodi kako bi mogli da gledaju live TV i snimke.

Druga opcija je korišćenje M3U plejlisti. Ove plejliste su datoteke sa listom sadržaja koja će se prikazivati na vašem uređaju. Korisnici mogu koristiti aplikacijne poput GSE IPTV Player ili VLC Media Player da reprodukuju liste.

Konačno, postoje aplikacije poput LiveNetTV, koja je dostupna na Google Playu. Ova aplikacija nudi besplatni pristup raznim TV kanalima.

U svakom slučaju, korisnici moraju biti pažljivi prilikom korišćenja aplikacija koje obećavaju besplatni IPTV. Mnogi od ovih izvora sadrže nezakoniti sadržaj za koji korisnici mogu biti odgovorni. Stoga je bolji pristup uvek izobličiti se na zakonite izvore kako bi se izbegao bilo kakav problem.

Kako besplatno gledati IPTV u pretraživaču

IPTV (Internet Protocol Television) je način distribucije televizijskih programa preko interneta, a postao je popularan izbor među gledaocima širom sveta zbog svoje fleksibilnosti i ekonomske isplativosti. Međutim, korišćenje IPTV- a zahteva određene softverske aplikacije i često se plaća pretplata za pristup kanalima. Ipak, postoji još jedan način gledanja IPTV- a, a koji je besplatan i ne zahteva instalaciju posebnog softvera – putem pretraživača.

Jedan od najpopularnijih besplatnih IPTV pretraživača je FreeStreamsLive.com. Na ovom sajtu gledaoci imaju pristup velikom broju TV kanala iz celog sveta. Korisnici treba samo da otvore pretraživač, kao što su Google Chrome ili Mozilla firefox, unešenju adrese besplatnog IPTV pretraživača FreeStreamsLive.com i da pristupe stranici na kojoj se nalaze željeni programi. Kako bi se kanali nesmetano gledali, preporučuje se brza i stabilna internet konekcija.

Mnogi korisnici su skeptični prema besplatnim IPTV pretraživačima i strahuju da bi mogli naštetiti svom računaru. Međutim, FreeStreamsLive.com je jedna od stranica za IPTV gledanje koja se smatra pouzdanom i bezbednom za korisnike. Iako ne postoje garancije da bi pretraživači poput ovog mogli biti uvek dostupni, oni su sigurna opcija koja vam omogućava da gledate svoje omiljene TV kanale gde god i kad god poželite.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu