Kako klonirati WhatsApp

WhatsApp je najpopularnija aplikacija za slanje poruka na svetu, ali da li ste znali da je moguće klonirati WhatsApp nalog? Ovo može biti korisno ako poželite da koristite isti nalog na drugom uređaju, ili da pratite aktivnosti nekoga na WhatsAppu. U ovom članku ćemo objasniti kako da klonirate WhatsApp nalog koristeći različite metode. Budite pažljivi i pridržavajte se propisanih koraka kako biste izbegli potencijalne probleme i sačuvali privatnost vaših poruka.

Kako klonirati WhatsApp na Androidu

Kloniranje WhatsApp aplikacije na Android telefonu može biti korisno ako želite da koristite isti nalog na dva različita uređaja. Ukoliko vam je potreban novi, drugi nalog, preporučujemo da kreirate novi nalog za WhatsApp.

Postoje različiti načini za kloniranje WhatsApp aplikacije, a jedan od najpopularnijih je korišćenje aplikacije “Parallel Space“.

Da biste klonirali WhatsApp aplikaciju na Androidu, sve što treba da uradite je da instalirate “Parallel Space” aplikaciju, otvorite je, pronađete WhatsApp ikonicu i dodajete je u “Parallel Space”. Zatim će “Parallel Space” kreirati novu kopiju WhatsApp aplikacije u koju ćete se prijaviti sa istim nalogom kao i u originalnoj aplikaciji.

Minimalno, vaš telefon treba da ima Android sistem verzije 4.0 ili noviji, a aplikacija „Parallel Space“ je besplatna i može se preuzeti sa Gugl Plej prodavnice.

Kada instalirate program, drugi korak je da pokrenete Parallel Space i dodate željeni program za kloniranje (WhatsApp ili bilo koju drugu aplikaciju). Nakon toga, otvorite WhatsApp u novoj aplikaciji za kloniranje i prijavite se sa svojim korisničkim informacijama. To je to! Možete sada koristiti WhatsApp na dva različita uređaja sa istim nalogom.

Međutim, treba imati na umu da upotreba dva WhatsApp naloga na dva različita uređaja u isto vreme može uticati na kvalitet i brzinu konekcije. Takođe, aplikacija „Parallel Space“ može uticati na trajanje baterije uređaja, što je razlog da nakon korišćenja, obavezno zatvorite aplikaciju za kloniranje.

Kako klonirati WhatsApp na iPhone-u

Ako vam je potreban drugi WhatsApp nalog na vašem iPhone-u, postoje dva načina da ga klonirate.

Prvi način je preuzimanje aplikacije pod nazivom WhatsApp Clone, dostupne u Apple Store-u. Ova aplikacija vam omogućava da klonirate vaš postojeći WhatsApp nalog u novu verziju aplikacije, što znači da ćete morati da se prijavite sa drugim brojem telefona.

Drugi način je preuzimanje aplikacije pod nazivom Parallel Space, takođe dostupne u Apple Store-u. Ova aplikacija vam omogućava da klonirate različite aplikacije na vašem iPhone-u, uključujući i WhatsApp. Nakon preuzimanja aplikacije, odaberite WhatsApp i dodajte drugi broj telefona.

Međutim, važno je napomenuti da korišćenje dva WhatsApp naloga na istom iPhone-u može biti kršenje uslova korišćenja WhatsApp aplikacije. Stoga, pre nego što klonirate svoj WhatsApp nalog, proverite da li je to u skladu sa uslovima korišćenja.

Kako čitati izbrisane poruke na WhatsApp-u pokazaćemo vam u još jednom načem članku koji možete pročitati klikom na ovaj link.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu