Kako besplatno gledati Milan TV

Za ljubitelje fudbala i navijače Milana, Milan TV je izvor stalnog uzbuđenja i informacija. Međutim, pretplata na ovaj kanal može biti skupa, posebno ako živite u inostranstvu. Srećom, postoji nekoliko načina da gledate Milan TV besplatno. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko saveta kako to možete uraditi i uživati u programu.

Putem ovog linka saznajte Kako besplatno gledati Eleven Sports.

Kako besplatno gledati Milan TV na Prime Video

Jedan od načina da besplatno gledate Milan TV je kroz Prime Video uslugu. Potrebno je prvo da se registrujete na Amazon Prime Video i aktivirate 30-dnevni besplatni probni period. Nakon toga, preuzmite AC Milan app na svom uređaju i prijavite se sa istim Amazon Prime Video nalogom. Na taj način moći ćete besplatno da pratite sve utakmice koje su dostupne na Milan TV kanalu, kao i ostale sadržaje koji se nalaze na AC Milan aplikaciji. Nakon probnog perioda, ako želite da nastavite sa gledanjem AC Milan sadržaja putem Prime Video, potrebno je da se pretplatite na AC Milan TV nalog koji košta 3.99 eura mesečno. Međutim, ako ne želite da platite, postoji još nekoliko besplatnih opcija za gledanje Milan TV, uključujući AC Milan YouTube kanal, koji prikazuje zvanične klupske vesti, utakmice i intervjue sa igračima i trenerima. Takođe postoji i Milan TV na website-u kluba, koji je takođe besplatan za gledanje.

Ostala rešenja za besplatno gledanje Milan TV-a

Pored zvanične aplikacije i sajta AC Milan-a, postoje još neka rešenja za besplatno gledanje Milan TV-a. Jedna od opcija je korišćenje aplikacije Live Soccer TV koja omogućava praćenje TV kanala širom sveta, uključujući i Milan TV. Ova aplikacija takođe omogućava pregled aktuelnih utakmica, satnica i rezultata.

Još jedan način za gledanje Milan TV-a je putem IPTV-a (internet protokol televizija). Postoji veliki broj IPTV provajdera koji nude ovoj kanal, a pored toga nude i mnogo drugih TV kanala i sadržaja. Ova opcija je najbolja za one koji žive van Italije i žele da gledaju Milan TV uživo.

Takođe, postoje i brojni sajtovi koji strimuju sportske TV kanale, uključujući i Milan TV. Međutim, važno je napomenuti da su ovi sajtovi često ilegalni i nisu baš pouzdani kada je u pitanju kvalitet slike i zvuka. Uz to, prisustvo oglasa i virusa na ovim sajtovima može da ošteti vaš uređaj.

U svakom slučaju, najbolje rešenje za gledanje Milan TV-a je korišćenje zvanične aplikacije ili sajta AC Milan-a. Bez obzira na to koji način odaberete, sigurni smo da ćete uživati gledajući omiljeni klub i igrače u akciji. 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu