Kako preuzeti CapCut na računar

CapCut je popularni video editor koji vam omogućava da brzo i lako uređujete i delite svoje video zapise. Ali, šta ako želite da uređujete video zapise na većem ekranu i sa više prostora za rad? U ovom članku ćemo vam pokazati kako da preuzmete CapCut na vaš računar, tako da možete uživati u ugodnijem upravljanju svojim projektima i uređivanju video materijala.

Otkrijte Kako preuzeti Snap Camera.

Kako preuzeti CapCut na računar sa Windows-om

CapCut je jedna od najpopularnijih aplikacija za uređivanje video materijala koja je bila dostupna isključivo za mobilne uređaje. Međutim, mnogi korisnici žele da koriste ovu aplikaciju na svom računaru sa Windows-om kako bi imali bolju kontrolu nad procesom uređivanja i stvorili kvalitetniji sadržaj. Srećom, postoje načini da preuzmete CapCut na svoj Windows računar. Pre svega, potrebno je preuzeti emulator Androida na računar kako biste mogli da pokrećete aplikacije koje su namenjene za mobilne uređaje. Među najpopularnijim emulatorima su Bluestacks i NoxPlayer. Nakon što instalirate emulator, uđite u Google Play Store i pronađite CapCut aplikaciju. Nakon toga, jednostavno kliknite na dugme “preuzmi” i aplikacija će se automatski instalirati na vaš računar. Kada završite sa preuzimanjem CapCut aplikacije, možete početi da je koristite na svom računaru sa Windows-om za uređivanje video materijala i stvaranje impresivnih video sadržaja.

BlueStacks

BlueStacks je popularni emulator Android operativnog sistema koji vam omogućava da koristite mobilne aplikacije i igre na svom računaru. Uz pomoć BlueStacks-a, možete lako preuzeti CapCut za računar i koristiti ga kako biste stvarali i uređivali video zapise.

Nakon što preuzmete i instalirate BlueStacks, potrebno je da pokrenete emulator i prijavite se na svoj Google nalog kako biste mogli pristupiti Google Play prodavnici. Zatim, jednostavno potražite CapCut aplikaciju u prodavnici i kliknite na dugme za preuzimanje.

Jednom kada preuzmete CapCut na računar putem BlueStacks-a, možete koristiti sve funkcije koje su vam dostupne na mobilnom telefonu. Ovo može biti posebno korisno ako želite da imate veći ekran dok stvarate ili uređujete video zapise, ili ako želite da koristite tastaturu i miš umesto ekrana osetljivog na dodir.

Ukratko, uz BlueStacks možete pretvoriti svoj računar u mobilni telefon i lako preuzeti CapCut aplikaciju na njega. Ovo je sjajno rešenje za sve one koji žele da koriste CapCut na većem ekranu i sa dodatnom funkcionalnošću koju im omogućava računar.

Amazon Appstore za Windows 11

Ukoliko ste korisnik Windows 11 operativnog sistema, imate sjajnu priliku da preuzmete Amazon Appstore – platformu sa obiljem aplikacija koje su inače dostupne samo na Android uređajima. Amazon Appstore za Windows 11 predstavlja jednostavno rešenje za preuzimanje popularnih aplikacija kao što je CapCut, ali i mnogih drugih, bez potrebe za emuliranjem Android sistema ili korišćenjem drugih softverskih alata. Preuzimanje i instalacija Amazon Appstore aplikacije je vrlo jednostavna, a nakon toga možete pristupiti celokupnom katalogu besplatnih i plaćenih aplikacija koje su na raspolaganju u ovoj online prodavnici. Od štedljivih alata za uređivanje fotografija do izuzetno funkcionalnih aplikacija za organizaciju poslovnih zadataka, Amazon Appstore za Windows 11 nudi širok izbor aplikacija za sve korisnike ovog operativnog sistema. Ukratko, preuzimanjem Amazon Appstore-a za Windows 11 stičete pristup najboljim aplikacijama koje će vam pomoći da iskoristite sve mogućnosti svog računara na najbolji način.

Kako preuzeti CapCut na Mac računaru

CapCut je popularna aplikacija za uređivanje video sadržaja. Iako je prvenstveno namenjena za mobilne uređaje, postoji način da je instalirate i na svom Mac računaru. Evo koraka koje morate pratiti da biste preuzeli CapCut na računar.

1. Prvo, morate preuzeti emulator Android operativnog sistema. BlueStacks je popularan emulator koji vam omogućava da pokrenete aplikacije za Android na računaru.

2. Nakon što preuzmete BlueStacks, instalirajte ga na svom Mac računaru.

3. Otvorite BlueStacks i podesite ga.

4. Potražite Google Play Store u BlueStacks-u i otvorite ga.

5. Utražite “CapCut” u Google Play Store-u i kliknite na dugme “Instaliraj”.

6. Pričekajte da se CapCut preuzme i instalira na BlueStacks emulator.

7. Kada se instalacija završi, CapCut će biti spremno za korišćenje na vašem Mac računaru.

Sada ste spremni da koristite CapCut na svom Mac računaru. Možete uređivati svoje video sadržaje na velikom ekranu i uživati u još boljem iskustvu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu