Kako gledati Eurosport besplatno

Eurosport predstavlja vodeću sportsku televiziju u Evropi, sa prenosom različitih sportskih događaja širom sveta. Međutim, pristup ovom kanalu često podrazumeva pretplatu na kablovsku televiziju ili servis za striming. U ovom članku ćemo vam predstaviti nekoliko načina kako možete gledati Eurosport besplatno, putem nekih platformi i aplikacija koje su dostupne na internetu.

DAZN

DAZN je servis za strimovanje sportskih mečeva koji će vam pomoći da gledate Eurosport besplatno. Naime, na DAZN-u možete pronaći veliki broj sportskih takmičenja, uključujući i Eurosportove sadržaje. Da biste gledali Eurosport na DAZN-u, potrebno je da se registrujete i otplatite njihove usluge koje nisu besplatne.

Međutim, postoje načini da se dobije besplatan pristup Eurosportu preko DAZN-a. Jedan od načina je da se pretplatite na DAZN-ov 30-dnevni besplatni probni period i iskoristite ga za gledanje Eurosporta. Ipak, ovaj način vam garantuje besplatan pristup samo na kratko.

Drugi način je da iskoristite ponude koje DAZN ima za nove pretplatnike. Na primer, često nudaju neke promotivne kodove ili ponude preko kojih možete koristiti usluge ovog servisa besplatno u određenom periodu, što možete iskoristiti za gledanje Eurosporta.

U svakom slučaju, imajte na umu da ova opcija ne garantuje stalnu besplatnu upotrebu Eurosporta, pa ukoliko želite konstantno da pratite ovaj sportski kanal, potrebno je posegnuti za nekom profesionalnijom opcijom.

Sve što treba da znate o tome Kako funkcioniše DAZN nalazi se na ovom linku.

Kako gledati Eurosport uz pretplatu

Ukoliko želite da pratite sportske događaje na Eurosportu, opcija je da uzmete pretplatu na kanal. Za pretplatu se možete obratiti vašem kablovskom operateru ili pružaocu IPTV usluga i dogovoriti se oko paketa kanala koji uključuje Eurosport.

Ukoliko niste pretplaćeni na Eurosport, moguće je da vaš operater nudi mogućnost online plaćanja i gledanja kanala putem svog sajta ili aplikacije. Na taj način, možete pratiti sportske događaje na Eurosportu čak i ako niste ispred televizora.

Takođe, neki operateri obezbeđuju i opciju da gledate Eurosport na mobilnom telefonu ili tabletu, što vam omogućava još veću fleksibilnost.

Uz pretplatu na Eurosport, moći ćete da pratite mnoge sportske događaje, poput Olimpijskih igara, Svetskog prvenstva u biciklizmu, Svetskog prvenstva u atletici i mnoge druge. Zato ne oklevajte i pretplatite se na ovaj sjajan sportski kanal kako biste uživali u najzanimljivijim sportskim događajima.

Eurosport Player

Eurosport Player je služba za strimovanje Eurosportovog programa putem interneta, dostupna je kao mesečna pretplata na koju korisnici mogu da se prijave na njihovoj veb stranici. Međutim, postoji i način da se ovaj servis koristi besplatno, uz pomoć nekih alata koje svi koristimo svakodnevno.

Jedan od načina je putem korišćenja besplatne VPN usluge preko koje možete pristupiti Eurosport Player-u putem IP adrese iz zemlje koja nudi besplatan pristup. Međutim, budite oprezni prilikom korišćenja besplatnih VPN servisa jer mogu biti nesigurni i možda neće pružiti dovoljno brzu konekciju za gledanje uživo sporta.

Druga opcija je da se prijavite za besplatni probni period Eurosport Player-a ili da pratite neke od sportskih događaja koji se emituju na drugim besplatnim veb stranicama koje prenose sportski sadržaj.

Ipak, ukoliko želite da uživate u kvalitetnom strimovanju sportskih događaja bez prekida tokom uživo prenosa, najbolje je investirati u pretplatu na Eurosport Player ili na sportske kanale koji će vam omogućiti da nikad ne propustite sportski događaj koji vas zanima.

NOW TV

NOW TV je popularna platforma za gledanje televizije putem interneta koja nudi veliki izbor sportskih događaja i kanala, uključujući i Eurosport. Uz NOW TV, možete pristupiti svim sportskim sadržajima koje nudi Eurosport, uključujući direktne prenose različitih sportskih događaja, analize, intervjue i mnoge druge zanimljive sadržaje.

Za gledanje Eurosporta na NOW TV-u, potrebno je da pratite sledeće korake:

1. Napravite NOW TV nalog i izaberite paket koji uključuje Eurosport kanale.
2. Preuzmite NOW TV aplikaciju na svoj uređaj (smart TV, mobilni telefon, tablet ili računar).
3. Pokrenite aplikaciju i pristupite svim dostupnim sadržajima na Eurosport kanalima.

NOW TV nudi fleksibilnost, pa možete birati paket prema svom budžetu i interesovanjima. Nude se različite opcije bez dugoročne obaveze, tako da možete gledati Eurosport samo tokom određenih perioda ili pojedinačnih događaja.

Ukoliko želite gledati Eurosport besplatno, NOW TV nudi besplatnu probnu verziju aplikacije koju možete iskoristiti tokom ograničenog perioda. Ovo je savršena opcija za one koji žele da testiraju platformu i isprobaju nove sportske sadržaje. Uz NOW TV, gledanje Eurosporta nikada nije bilo jednostavnije i pristupačnije.

Discovery+.

Discovery+ je nova platforma za striming koja pruža pristup najvećoj biblioteci sportskih događaja na svetu, uključujući i Eurosport. Ova platforma je dostupna u različitim paketima, od kojih neki nude mogućnost gledanja sadržaja besplatno.

Ukoliko želite da gledate Eurosport besplatno putem Discovery+ platforme, možete se odlučiti za probni period od sedam dana koji vam omogućava da uživate u vodećim sportskim događajima širom sveta, uključujući i Olimpijske igre u Tokiju 2021. Nakon probnog perioda, možete se pretplatiti na platformu i uživati u neograničenom pristupu različitim sportskim sadržajima.

Discovery+ platforma je dostupna na različitim uređajima, uključujući i pametne telefone, tablete, desktop računare, pametne televizore i konzole za igre. Osim toga, ovaj servis pruža mogućnost personalizovanog iskustva, preporuka sadržaja i saradnju sa poznatim sportskim ličnostima.

Ukoliko želite da isprobate ovo sjajno iskustvo gledanja sportskih događaja, preuzmite Discovery+ aplikaciju i uživajte u nezaboravnim sportskim trenucima.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu