Kako funkcioniše DAZN

DAZN je platforma za strimovanje sportskih događaja uživo, koja nudi pristup velikom broju sportskih sadržaja u HD kvalitetu. Platforma je prisutna u velikom broju zemalja širom sveta, uključujući Italiju, Nemačku, Austriju, Kanadu, SAD, Švajcarsku i Japan. Na DAZN-u možete pratiti prenose različitih sportova, uključujući fudbal, košarku, tenis, boks, hokej, bejzbol i mnoge druge. Članstvo na platformi se plaća mesečno, a korisnici imaju mogućnost gledanja sadržaja na više uređaja istovremeno. U ovom članku ćemo detaljnije objasniti kako DAZN funkcioniše i koja su njegova glavna obeležja.

Kako besplatno koristiti DAZN detaljnije pogledajte na ovom linku.

Kompatibilni uređaji i zahtevi

DAZN je dostupan na različitim uređajima, što ti omogućuje da gledaš tvoje omiljene utakmice u bilo koje vrijeme i na bilo kom mjestu. Ovaj sportski streaming servis je kompatibilan sa različitim uređajima, uključujući pametne telefone, tablete, smart TV-e, računare itd.

Kako bi pristupio DAZN-u, potrebno je da imaš stabilnu internet konekciju, tako da budeš siguran da ćeš imati dobar signal tokom tvoje omiljene utakmice. Takođe je važno da tvoj uređaj zadovoljava minimalne tehničke zahtjeve, naročito za strimovanje video sadržaja. Ukoliko nisi siguran da li tvoj uređaj ispunjava navedene zahtjeve, proveri ih na stranici DAZN-a.

Svi korisnici DAZN-a mogu istovremeno da koriste do 5 uređaja, ali aktivno može da se koristi jedan po jedan. Ukoliko želiš da gledaš na drugom uređaju, dovoljno je da se prijaviš sa novim uređajem sa tvojim korisničkim imenom i lozinkom.

DAZN je jednostavan i pristupačan sportski streaming servis koji možeš koristiti na različitim uređajima. Odaberite kako želite da gledate svoje utakmice i uživajte u jedinstvenom sportskom iskustvu.

Ponuda i cene DAZN-a

DAZN je platforma za sportsko strimingovanje koja pruža korisnicima mogućnost gledanja raznovrsnih sportskih događaja uživo i on demand.

Cena pretplate na DAZN znosi $9.99 mesečno. Korisnicima se omogućava besplatno probno korišćenje platforme tokom prvih mesec dana.

Ukoliko se odlučite za pretplatu na DAZN, dobićete pristup brojnim sportskim događajima uključujući fudbal, košarku, tenis, boks i borilačke sportove, kao i dokumentarce i emisije o sportu.

DAZN se ističe po tome što pruža mogućnost emitovanja sportskih događaja uživo i on demand, tako da korisnici mogu da gledaju omiljene sadržaje u bilo koje vreme, bilo gde i na bilo kom uređaju. Zbog toga je ova platforma postala popularna među sportskim fanovima širom sveta.

Kako aktivirati DAZN

Aktiviranje DAZN-a je veoma jednostavno i može se obaviti u samo nekoliko koraka. Prvo je potrebno preuzeti mobilnu aplikaciju DAZN sa Android ili iOS prodavnice aplikacija.

Nakon toga, korisnici mogu izabrati odgovarajući plan pretplate i uneti svoje osnovne informacije za kreiranje naloga. Kada se nalog napravi, potrebno je uneti podatke o plaćanju i izabrati željeni način plaćanja.

Nakon što su svi koraci obavljeni, preostaje samo kliknuti na dugme “Aktiviraj” i početi uživati u sportskim događajima koje nudi DAZN.

Važno je napomenuti da je DAZN dostupan u nekoliko država u Evropi, uključujući i Srbiju, pa je neophodno provjeriti da li je usluga dostupna u Vašoj zemlji prije nego što se krene u aktivaciju naloga.

Kako funkcioniše pretplata na DAZN

DAZN je internetska usluga za prijenos sportskih događaja uživo koja omogućava gledanje najboljih utakmica u nekoliko kategorija sportova. Način korišćenja DAZN-a je vrlo jednostavan – sve što trebate je registrirati svoj korisnički račun, izabrati željeno članstvo, a potom možete početi da gledate različite sportske događaje koje nudi ova platforma.

Postoje tri vrste članstva: mjesečno, sezonsko i godišnje. Svako članstvo vam omogućava neograničen pristup svim sportovima i događajima koje DAZN prenosi uživo, bez ikakvih skrivenih troškova. To znači da možete gledati bilo koju utakmicu ili događaj koji ste propustili uživo, naknadno preko odjeljka “Replaies”.

Prijavljivanje na DAZN se obavlja putem e-mail adrese i lozinke, i to na svim uređajima koje koristite, poput pametnih telefona, tableta ili Smart televizora. Jedna od prednosti korišćenja ove platforme je i mogućnost korišćenja istog korisničkog računa na različitim uređajima istovremeno, odnosno dozvoljeno vam je gledanje DAZN-a na 5 uređaja paralelno.

Najvažnije sportske događaje možete gledati uživo u HD ili 4K kvaliteti, što pruža izuzetno sjajnu vizualnu i audio atmosferu, a sve to uz minimalan buffering što znači da nećete propustiti nijednu sekundu svog omiljenog sportskog događaja.

Sve u svemu, DAZN je izvrsna opcija za ljubitelje sporta koji traže kvalitetne streaming usluge i ne žele propustiti nijednu utakmicu uz jednostavan pristup i fleksibilne mjesečne, godišnje ili sezonske članstva.

Kako funkcioniše DAZN na TV

DAZN je platforma za prenos sportskih događaja poput fudbala, boksa, tenisa, ali i drugih sportova. Pored gledanja sportskih događaja na računalu ili mobilnom telefonu, DAZN omogućava i gledanje na TV-u putem različitih uređaja.

Najjednostavniji način da gledate DAZN na TV-u je putem Smart TV-a sa instaliranom aplikacijom DAZN. Ukoliko vaš TV nema instaliranu aplikaciju, možete kupiti uređaj poput Chromecasta, Amazon FireStick-a ili Apple TV-a koji će povezati DAZN na vaš TV.

Druga opcija je korišćenje konzole za igranje, poput Playstation-a ili XBox-a, na kojima je moguće instalirati aplikaciju DAZN i gledati sportske prenose na TV-u.

DAZN takođe omogućava i gledanje događaja na TV-u putem kabla HDMI, povezujući računar sa TV-om. Korisnici mogu takođe da povežu mobilni telefon sa TV-om putem kabela ili bežično preko Chromecasta ili Apple TV-a.

Uz opciju četiri simultana ekrana, DAZN omogućava gledanje na više TV-eva u različitim sobama. Upravo zbog svoje fleksibilnosti, DAZN je postao popularan sportski gledalac među korisnicima.

Kako funkcioniše DAZN na Smart TV

DAZN je platforma koja vam omogućava da gledate sportske događaje uživo, bez obzira gde se nalazite. Ako želite da gledate DAZN na vašoj Smart televiziji, postoji nekoliko načina za to.

Prvi način je preko aplikacije DAZN, koju možete preuzeti sa App Store-a ili Google Play-a. Jednostavno instalirajte aplikaciju na vašu Smart TV, ulogujte se na vaš nalog i uživajte u sportskim događajima uživo.

Drugi način je preko Chromecast uređaja. Povežite Chromecast sa vašom Smart TV-om, a zatim preuzmite DAZN aplikaciju na vaš smart telefon ili tablet. Nakon toga, odaberite sportski događaj koji želite da gledate, i pustite ga na vašem smart telefonu ili tabletu. Na ekranu ćete videti opciju za Cast (prebaciti) sadržaj na vaš Chromecast uređaj, što će rezultirati prebacivanjem sadržaja na vašu Smart televiziju.

Poslednja opcija je preko HDMI kabla. Povežite HDMI kabl sa vašim računarom i Smart TV-om, a zatim uđite na DAZN web stranicu. Ulogujte se na vaš korisnički nalog, i gledajte sportske događaje uživo na vašoj Smart televiziji.

U svakom slučaju, DAZN nudi mnogo načina da gledate sportske događaje uživo na vašoj Smart televiziji, tako da uživajte u omiljenim sportovima, na jednostavan i praktičan način.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu