Kako napraviti WhatsApp nalepnice

WhatsApp nalepnice su uzbudljiv dodatak popularnoj aplikaciji za razmenu poruka. One ne samo da vam omogućavaju da izrazite svoje emocije na nov način, već i dodaju car vašim razgovorima. Ako želite da naučite kako da napravite WhatsApp nalepnice, u ovom članku ćemo vas uputiti kroz sve korake koje je potrebno da sledite. Sa nekoliko trikova i saveta, možete se lako pretvoriti u majstora izrade sopstvenih WhatsApp nalepnica i deliti ih sa svojim prijateljima i porodicom.

Detaljnije o tome Kako da napravite stikere za WhatsApp, pogledajte ovde.

Kako napraviti personalizovane nalepnice za WhatsApp

Jedna od najpopularnijih funkcija WhatsApp-a su definitivno nalepnice i njihova mogućnost da izraze ono što želite na kreativniji način. Ali, ako želite da vaše nalepnice budu još jedinstvenije, možete se odlučiti da ih personalizujete i uredite po vašoj meri.

Da biste napravili personalizovane nalepnice za WhatsApp, potrebno je da koristite aplikaciju za uređivanje slika ili aplikaciju koja omogućava kreiranje nalepnica, poput programa Sticker Maker. U tim aplikacijama možete dodati sopstvenu fotografiju ili crtež, a zatim dodati tekst, emotikone ili stilizovane elemente kao što su okviri i pozadine.

Kada ste gotovi sa kreiranjem nalepnice, preuzmite je na svoj uređaj i dodajte u WhatsApp. Ovde možete dodati koliko god želite nalepnica koje ste sami kreirali.

Uživajte u stvaranju svojih personalizovanih WhatsApp nalepnica i izražavajte se slobodno!

Standardni postupak

Kada se odlučite da kreirate WhatsApp nalepnice, postoje neki standardni koraci koje treba da pratite kako bi se vaše stvaranje procesuiralo bez problema. Prvo, kreirajte slike koje želite da budu vaše nalepnice i budite sigurni da su u formatu PNG. Zatim preuzmite aplikaciju WhatsApp Sticker Maker iz Google Play prodavnice. Kada pokrenete aplikaciju, kliknite na dugme “Create a new stickerpack” i dodelite ime svom paketu nalepnica.

Zatim biste trebali dodati slike iz koje želite da napravite nalepnice. Ovde možete birati pojedinačne slike ili celu fasciklu. Kada izaberete slike, kliknite na dugme “Add Sticker”. Biće vam traženo da označite deo slike koji želite da koristite kao nalepnicu. Kada to uradite, sačuvajte nalepnicu.

Nakon što ste dodali sve željene nalepnice, kliknite na dugme “Publish Sticker Pack” i sledite korake kako biste objavili svoj paket nalepnica. Nakon nekoliko minuta, vaše nalepnice će biti dostupne u WhatsApp aplikaciji.

Prilikom objavljivanja paketa nalepnica, pobrinite se da pravila aplikacije ne budu kršena i da su vaše slike prihvatljive za široku publiku. Uživajte u stvaranju vaših ličnih WhatsApp nalepnica i delite ih sa svojim prijateljima i porodicom.

Aplikacija za pravljenje personalizovanih WhatsApp nalepnica za Android

Jedan od najpopularnijih trendova u svetu dopisivanja telefonom su WhatsApp nalepnice, koje predstavljaju zabavnu i kreativnu alternativu tekstualnim porukama. Umesto da se oslanjate na standardne emotikone, možete da kreirate sopstvene nalepnice i personalizujete svoje poruke.

Aplikacija koju predlažemo za izradu ovih nalepnica je Stickify. Ova besplatna aplikacija je specijalno dizajnirana za Android uređaje, a korisnicima omogućava jednostavno kreiranje nalepnica pomoću postojećih fotografija ili crteža.

Nakon što otvorite aplikaciju, možete da dodate sopstvene fotografije i slike ili da ih uvezete iz biblioteke vašeg telefona. Zatim možete da dodate tekst, crteže ili druge efekte kako biste personalizovali vaše nalepnice. Kad završite sa dizajniranjem, jednostavno sačuvajte svoju nalepnicu i ona će se automatski pojaviti u vašoj WhatsApp biblioteci nalepnica.

Kreiranje sopstvenih WhatsApp nalepnica je odličan način da personalizujete poruke koje šaljete svojim prijateljima i porodici. Upotrebom Stickify aplikacije, brzo i lako možete kreirati širok spektar originalnih nalepnica. Isprobajte ovu aplikaciju za pravljenje personalizovanih WhatsApp nalepnica i impresionirajte svoje prijatelje i porodicu.

Aplikacija za pravljenje personalizovanih WhatsApp nalepnica za iPhone

Jedna od najnovijih mogućnosti koju nudi WhatsApp jeste opcija slanja nalepnica. Međutim, korišćenje unapred definisanih nalepnica može biti dosadno i ne izražava ličnost korisnika. Zato je dobra vest da postoji aplikacija koja omogućava da se naprave personalizovane WhatsApp nalepnice za iPhone.
Ova aplikacija radi tako što korisnik može iz svoje galerije da učita bilo koju fotografiju ili sliku koju će koristiti za svoje nalepnice. Nakon toga, korisnik može da izrezuje sliku, dodaje tekstove, promeni pozadinu i prilagodi veličinu nalepnice.
Izrada personalizovanih WhatsApp nalepnica može biti velika prednost i pomoći će korisnicima da izraze svoju kreativnost i lični stil u razgovorima preko aplikacije. Aplikacija je veoma laka i jednostavna za korišćenje, pa čak i oni koji nisu tehnološki vešti mogu da kreiraju svoje nalepnice uz pomoć nje.

Kako napraviti personalizovane WhatsApp nalepnice putem računara

Personalizovane WhatsApp nalepnice su sjajan način da izrazite svoju kreativnost i dodate lični pečat vašim porukama. Za razliku od gotovih WhatsApp nalepnica, koje su već dostupne u samoj aplikaciji, kreiranje personalizovanih nalepnica daje vam kontrolu nad dizajnom i porukom koju želite da prenesete.

Srećom, pravljenje personalizovanih WhatsApp nalepnica je vrlo jednostavno, a sve što vam je potrebno je računar i nekoliko besplatnih programa. Prvi korak u pravljenju WhatsApp nalepnica je da napravite dizajn, što možete učiniti pomoću alata za izradu grafike poput Adobe Illustratora, Inkscapea ili Canve.

Zatim, prebacite dizajn u PNG format i preimenujete ga u “sticker.png”. Nakon toga, sledi korak povezivanja vašeg računara sa WhatsApp aplikacijom na telefonu. Za to će vam biti potrebno da uđete u WhatsApp aplikaciju na telefonu, pronađete “WhatsApp Web” opciju u postavkama i skenirate QR kod koji se pojavljuje na računaru.

Nakon što ste uspešno povezali računar i telefon, potrebno je da preuzmete “Sticker Maker for WhatsApp” aplikaciju iz Chrome Web prodavnice. Ova aplikacija će vam omogućiti da pretvorite svoj dizajn u WhatsApp nalepnicu.

Nakon preuzimanja i instalacije aplikacije, jednostavno prevucite svoj dizajn iz foldera na interfejs aplikacije. Kada se dizajn pojavi u aplikaciji, potrebno je da pritisnete dugme “Add to WhatsApp”. Odatle, vaša personalizovana WhatsApp nalepnica je spremna za korišćenje.

Kreiranje personalizovanih WhatsApp nalepnica nije samo zabavno, već može biti i korisno za vašu komunikaciju sa drugima. Dakle, pokušajte da kreirate nekoliko samo svojih nalepnica i uvažite kreativnu stranu svoje komunikacije.

Kako poslati WhatsApp nalepnice

Kada ste napravili svoje WhatsApp nalepnice, sledi korak slanja istih. Slanje WhatsApp nalepnica je zapravo vrlo jednostavno. Kada se nalazite u razgovoru sa nekim, potrebno je da kliknete na dugme “Smajlići” ispod polja za pisanje poruka, a zatim izaberete opciju “Nalepnice”. Tu će se prikazati sve WhatsApp nalepnice koje imate na svom profilu. Pretražite i izaberite onu koju želite da pošaljete, a zatim kliknite na nju. Ona će se pojaviti u polju za Vašu poruku. Ako želite da pošaljete više nalepnica odjednom, onda pratite isti postupak za svaku od njih. Kada ste odabrali sve WhatsApp nalepnice koje planirate da pošaljete, kliknite na dugme pošalji i Vaša poruka sa nalepnicama će biti poslata! Svako ko ima WhatsApp nalog i pristup internetu može da jednostavno otvori Vašu poruku sa mladalačkim i zabavnim nalepnicama. Samo se opustite i krenite sa slanjem!

Android

WhatsApp aplikacija za dopisivanje nudi vam zanimljiv način da dodate lični pečat vašim razgovorima. Napravite svoje WhatsApp nalepnice koje ćete koristiti u chatu da biste iskusili intuitivnu, zabavnu i personalizovanu razmenu poruka sa vašim prijateljima. Za ove vizuelne verzije komunikacije potrebno je da imate Android aplikaciju.

Jednom kada preuzmete aplikaciju, idite na Nalepnice sekciju i dodajte nove nalepnice. Napravite svoje nalepnice tako što ćete napraviti novu datoteku (sliku) i snimiti ili izabrati postojeću sliku za vašu novu nalepnicu. Dodajte svoje nalepnice na aplikaciju i koristite ih u svojim razgovorima.

Napravite svoje WhatsApp nalepnice tako što ćete biti kreativni. Koristite fotografije, crteže, ili bilo koju sliku koja održava vaš lični stil. Nakon što izradite vaše WhatsApp nalepnice, možete ih podeliti sa svojim prijateljima ili ih sačuvati u svojoj galeriji.

Napravite svoj WhatsApp chat dinamičnijim dodavanjem personalizovanih WhatsApp nalepnica. Napravite ih danas i iskoristite ovu neverovatnu opciju dopisivanja!

iPhone

iPhone korisnici mogu jednostavno napraviti svoje WhatsApp nalepnice koristeći aplikacije poput Fotor i PicsArt. Potrebno je napraviti željenu sliku ili animaciju, zatim ju iseći i sačuvati kao PNG datoteku. Nakon toga, otvara se WhatsApp Sticker Maker, klikne se na opciju “dodaj stiker”, odabere datoteka i da se doda. Sticker Maker automatski će izrezati pozadinu i kreirati preostali oblik koji se može proširiti i skupirti po potrebi. Na kraju, stikeri mogu biti organizovani u kategorije i deljeni sa drugim korisnicima WhatsApp-a. Ova funkcija pruža mnogo kreativnih mogućnosti za ličnu komunikaciju sa prijateljima i porodicom, ali i za brendiranje i promociju preko društvenih mreža.

Računar

Računar je jedna od platformi na kojima je moguće kreirati sopstvene WhatsApp nalepnice. Prvo što je potrebno da biste započeli sa stvaranjem nalepnica jeste da instalirate WhatsApp Desktop aplikaciju na svom računaru. Nakon toga, moguće je koristiti različite softvere za dizajniranje nalepnica, kao što su Adobe Photoshop ili Illustrator.

Najpre se kreira dizajn po želji, uz korišćenje alata za crtanje, tekst i slično. Kada dizajn bude gotov, potrebno je izvezeti u PNG formatu kako bi se sačuvala transparentnost. Zatim se prelazi na aplikaciju Sticker Maker koja omogućava uploadovanje i kreiranje sopstvenih nalepnica. Potrebno je izabrati veličinu nalepnica, dodati transparentnu pozadinu i uploadovati PNG fajl sa dizajnom.

Kada se dizajn nalazi u aplikaciji, potrebno ga je iseći po konturu kako bi se dobile zasebne nalepnice. Nakon toga, nalepnice se mogu sačuvati na telefonu i koristiti u WhatsApp aplikaciji. Važno je napomenuti da kreirane nalepnice moraju biti u skladu sa smernicama koje je postavio WhatsApp, kako bi bile dostupne svim korisnicima.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu