Deljenje postova na Instagramu

Instagram je društvena mreža koja je prevazišla sve granice. Postao je neizbežan deo života svima, a pogotovo onima koji žele da se izraze kroz vizuelne sadržaje. Jedna od opcija koju Instagram pruža, je post sa deljenjem, čime se objavljuje nečija objava, uz dodavanje komentara. Ovo predstavlja odličan način za širenje ideja i kreiranje interesantnih kombinacija. Ako vas zanima kako da napravite post sa deljenjem na Instagramu, nastavite da čitate ovaj članak.

Deljenje postova na Instagramu

Deljenje postova na Instagramu je odličan način da se vaš sadržaj pojavljuje na mnogim profilima i dopre do novih ljudi. Ovo funkcioniše tako što ostale stranice dele vaš post na svom profilu, a vaša stranica je na tom postu označena, što značajno povećava vidljivost vaše stranice.

Ako želite da nešto podelite sa drugim stranicama na Instagramu, prvo napravite post koji želite da delite. Potom kliknite na tri tačke u gornjem desnom uglu vašeg posta i odaberite opciju “Deljenje”. Odaberite stranicu sa kojom želite da podelite post i kliknite na “Deljenje u objavi”. Ovo znači da će post biti objavljen i na vašoj i na stranici sa kojom delite post.

Važno je napomenuti da ne možete deliti postove sa privatnih profila, tako da ova funkcija radi samo sa javnim profilima. Takođe, važno je da budete oprezni i ne delite sadržaj koji nije vaš ili koji je zaštićen autorskim pravima.

Nadamo se da će vam ovi saveti pomoći da uspešno delite postove na Instagramu i doprete do novih publike!

Android

Kako biste postavili deljenu fotografiju na Instagramu sa Android uređaja, morate započeti tako što ćete otvoriti aplikaciju. Zatim izaberite fotografiju koju želite da podelite sa drugima i dodirnite ikonicu koja izgleda kao frežing sladoled u gornjem delu ekrana. To će vas odvesti na stranicu za uređivanje, gde možete da dodate filtere ili uredite svoju fotografiju na druge načine.

Kada završite sa uređivanjem, kliknite dalje. U narednom koraku možete dodati opis fotografije i oznake, kako biste je lakše pronašli drugi korisnici. Takođe možete da delite post na drugim društvenim mrežama, kao što su Facebook ili Twitter.

Jednom kada ste sve uneli, kliknite objavi. Vaša fotografija će odmah biti dostupna za pregled ostalim korisnicima na Instagramu. Ako želite da podelite istu fotografiju na vašem profilu kasnije, samo je kliknite i dodirnite ikonicu koja izgleda kao tri tačke u gornjem desnom delu ekrana. Kliknite deli ponovo i odaberite opciju koju želite.

Uživajte u deljenju svojih fotografija sa drugima i u stvaranju uspomena koje će trajati zauvek!

iOS

iOS korisnici imaju mogućnost jednostavnog deljenja svojih postova na Instagramu. Nakon što kreirate željeni post, odaberite opciju “Share” (Deljenje) i pronađite Instagram u izborniku opcija. Kliknite na Instagram ikonu i generiše se novi prozor u kojem se ukucavaju podaci za identifikaciju naloga, a zatim možete doći do opcija za dodavanje opisa i hashtagova. Odavde možete izabrati i hoćete li da vaš novi post bude vidljiv na vašem Instagram profilu ili na drugim društvenim mrežama. Potvrdite svoj izbor i kliknite na “Share” kako biste objavili post. iOS verzija aplikacije Instagrama je jednostavna za korišćenje i pruža mogućnost deljenja vaših najnovijih avantura sa prijateljima i porodicom na Instagramu.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu