Kako poslati fotografije sa vremenskim ograničenjem na Telegramu

Telegram je popularna aplikacija za razmenu poruka koja pruža korisnicima mogućnost deljenja fotografija i video zapisa. Međutim, ponekad želimo da pošaljemo fotografiju u određenom trenutku, na primer, kada neko slavi rođendan ili imamo zakazani sastanak. Telegram je napravio proces slanja fotografija u određeno vreme veoma jednostavnim, a u ovom članku ćemo objasniti kako to učiniti u nekoliko koraka.

Informacije o slanju fotografija sa vremenskim ograničenjem na Telegramu

Telegram je popularna aplikacija za dopisivanje i deljenje sadržaja među korisnicima širom sveta. U poslednje vreme, Telegram je dodao novu funkciju koja omogućava slanje fotografija sa vremenskim ograničenjem.

Ovo je korisna opcija koja može biti od koristi u različitim situacijama. Primera radi, ukoliko želite da neko vidi fotografiju samo jednom i bez mogućnosti da je ponovo otvori, ovu opciju vam pruža Telegram.

Kako biste poslali fotografiju sa vremenskim ograničenjem, jednostavno izaberite sliku koju želite da podelite i pritisnite dugme “Share”. Kada se otvori meni sa opcijama, pritisnite dugme “Set self-destruct timer” i odaberite vreme koje vam odgovara. Nakon toga, pritisnite dugme “Send” i vaša fotografija sa vremenskim ograničenjem će biti poslata.

Slike sa vremenskim ograničenjem će biti automatski obrisane kada istekne vreme koje ste odabrali. Ovo je koristan način da delite fotografije koje ne želite da ostanu dostupne nakon određenog vremena.

Potrebno je napomenuti da ukoliko neko uspe da napravi screenshot vaše fotografije pre nego što se automatski obriše, i dalje će moći da je pregleda. Međutim, ovo je i dalje korisna funkcija koju možete iskoristiti u različitim situacijama.

Kako poslati fotografije sa vremenskim ograničenjem na Telegramu: Android

Ako ste Android korisnik, lako možete koristiti funkciju scheduliranja za slanje slika na Telegramu. Postupak je jednostavan:

1. Otvorite Telegram i odaberite osobu ili grupu kojoj želite da pošaljete sliku.

2. Kliknite na ikonu “priloži” i odaberite opciju “Foto/video”.

3. Izaberite sliku koju želite da pošaljete.

4. Umesto da kliknete na ikonu “Pošalji”, kliknite na ikonu “Temporizzato”.

5. Unesite datum i vreme kada želite da se slika pošalje.

6. Kliknite na “OK” da biste potvrdili vreme i zatim kliknite na “Pošalji”.

Vaša slika će biti automatski poslata u određeno vreme koje ste odredili, bez obzira na to da li ste online ili ne. Ova funkcija može biti vrlo korisna ako na primer želite da pošaljete neku važnu sliku, ali ne želite da ometate primatelja porukom u kasnim satima ili ranim jutarnjim satima. Isprobajte ovu funkciju na Telegramu i olakšajte svoju svakodnevnu komunikaciju.

Poruke koje se samouništavaju

Telegram je aplikacija koju sve više ljudi koristi za razmenu poruka jer, pored toga što je sigurna i brza, nudi i niz zanimljivih funkcija koje olakšavaju komunikaciju. Jedna od tih funkcija je i slanje poruka koje se samouništavaju. Ova opcija omogućava korisnicima da pošalju poruku koja će biti vidljiva samo određeno vreme, nakon čega će se automatski izbrisati.

Ove poruke su idealne za razmenu osetljivih informacija, kao što su lozinke, brojevi kartica ili tajni dogovori, jer ne ostavljaju nikakav trag. Međutim, važno je napomenuti da niti jedna aplikacija nije u potpunosti bezbedna i da uvek postoji rizik od hakovanja ili kršenja privatnosti.

Da biste koristili ovu opciju, potrebno je da otvorite privatni ili grupni čet, zatim pritisnete tajnu ikonu u donjem desnom uglu i izaberete vreme za koje želite da se poruka samouništi. Nakon toga, napišite poruku i pošaljite je kao što to inače činite.

Poruke koje se samouništavaju su jedan od načina da ostanete sigurni i zaštićeni dok koristite Telegram. Međutim, ne smete se oslanjati samo na ovu funkciju i uvek razmislite o tome šta pišete i kome šaljete poruke.

Tajni razgovori

Ukoliko koristite aplikaciju Telegram, važno je znati kako se mogu poslati tajne poruke i fotografije koje će biti automatski obrisane nakon određenog vremena. Ova funkcija se naziva “Tajni razgovori” i može biti korisna za bilo koje poverljive informacije koje želite podeliti sa nekim.

Kako poslati tajnu poruku? Prvo, potrebno je da odaberete osobu sa kojom želite da stupite u tajni razgovor. Zatim, kliknite na naziv konverzacije i izaberite opciju “Započni tajni razgovor”. Kada se tajni razgovor počne, možete poslati fotografije ili poruke koje će biti automatski obrisane nakon što ih primalac pročita.

Ova funkcija je veoma korisna kada želite poslati poverljive informacije koje ne želite da ostanu u istoriji poruka. Takođe, tajni razgovori su zaštićeni end-to-end enkripcijom, što znači da samo vi i primalac imate pristup porukama.

Sve u svemu, funkcija “Tajni razgovori” na Telegramu može biti od velike pomoći ukoliko želite da pošaljete poverljive ili osetljive informacije ljudima koje poznajete ili još bolje, da s njima komunicirate na njegovoj sigurnoj platformi.

Kako pretraživati grupe u Telegramu saznajte putem ovog linka.

Kako poslati fotografije sa vremenskim ograničenjem na Telegramu: iPhone e iPad

Telegram je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka i deljenje fotografija. Međutim, retko ko zna da Telegram ima i neke neverovatne funkcije koje korisnicima nude mnoge pogodnosti i mogućnosti.

Jedna od njih je mogućnost slanja fotografija sa određenim vremenom trajanja. To znači da možete poslati fotografiju prijatelju ili kolegi, koja će se nakon određenog vremena automatski uništiti.

Ova funkcija je vrlo korisna jer, na primer, omogućava da se fotografije pošalju sa ograničenim vremenom trajanja, što je korisno u deljenju osetljivih ili povremenih trenutaka u životu.

Za slanje fotografija sa određenim vremenom trajanja na Telegramu preporučuje se da korisnici koriste iPhone ili iPad jer su ove aplikacije najbolje pripremljene za ovu funkciju.

Kako biste slali fotografije sa ograničenim vremenom trajanja na Telegramu, potrebno je da povučete određenu fotografiju na ekran i pritisnete ikonu sata koja se nalazi na dnu ekrana. Ovom akcijom aktiviraćete funkciju slanja fotografija sa vremenom trajanja i moći ćete da izaberete koliko dugo želite da vaša fotografija ostane vidljiva.

Sada kada znate kako da šaljete fotografije sa ograničenim vremenom trajanja na Telegramu, možete uživati u novoj mogućnosti ove aplikacije. Zapamtite da ova funkcija pruža potpunu kontrolu nad vašim fotografijama i može biti korisna u mnogim situacijama.

Kako poslati fotografije sa vremenskim ograničenjem na Telegramu: računar

Telegram je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka širom sveta, a jedna od njenih najkorisnijih funkcija je mogućnost slanja fotografija sa vremenskim ograničenjem. To omogućava korisnicima da šalju fotografije koje će biti vidljive samo određeni vremenski period, nakon čega će se automatski uništiti.

Ova funkcija može biti vrlo korisna u brojnim situacijama, bilo da želite da delite osetljive fotografije koje ne želite da ostanu na uređaju primaoca ili jednostavno želite da podelite nešto zabavno sa svojim prijateljima na ograničeno vreme.

Da biste poslali fotografiju sa vremenskim ograničenjem na Telegramu, prvo morate izabrati željenu fotografiju koju želite da pošaljete. Zatim, kliknite na dugme za slanje poruke i izaberite opciju “Postavke”. U postavkama možete odabrati koliko dugo želite da se fotografija čuva na ekranu primaoca, od pet sekundi do jednog minuta.

Kada podešavanja fotografije budu gotova, kliknite na dugme “Pošalji” i vaša fotografija će biti poslata sa vremenskim ograničenjem na Telegramu.

Ova funkcija je dostupna na svim uređajima koji podržavaju Telegram, uključujući računare, telefone i tablete. Samo pratite gore navedene korake za slanje fotografija sa vremenskim ograničenjem na bilo kojem uređaju. 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu