Kako zaraditi novac sa anketama

Ankete su sjajan način za zaradu novca. Ako imate slobodno vreme, a želite da zaradite dodatni novac, mogućnosti su nepregledne. Sve što je potrebno je pronaći pouzdane i isplative anketne sajtove i početi da popunjavate ankete. U ovom članku, objasnićemo neke od najboljih i najisplativijih anketnih sajtova i kako možete povećati šanse za zaradu.

Više ideja o tome Kako zaraditi novac na internetu imate na ovom linku.

Kako zaraditi novac sa online anketama

Zarada novca putem online anketa postaje sve popularnija među ljudima širom sveta. Većina ovih online anketnih stranica nudi korisnicima mogućnost da zarade novac popunjavanjem anketa i izvršavanjem drugih jednostavnih zadataka.

Jedan od načina na koji možete zaraditi novac sa online anketama je da se pridružite nekoj od mnogobrojnih stranica specijalizovanih za ovu vrstu posla. Kada se prijavite na ovim stranicama, bićete obavešteni o novim anketama koje treba da popunite. U zavisnosti od dužine anketnog pitanja, moguće je zaraditi i do nekoliko dolara po samoj anketi, a postoji i opcija da se zaradi bonus novac radi izvršavanja dodatnih zadataka.

Kako biste povećali svoje šanse za dobijanje novca, preporučujemo da se pridružite nekoliko različitih stranica za anketiranje, time povećavajući broj ponuđenih anketa za popunjavanje. Imajući u vidu da su anketna pitanja otvorena za sve, nećete morati da ispunjavate uslove iz oblasti nauke, matematike i slično, već će postavljana pitanja uglavnom biti vezana za lične stavove i navike.

Sve u svemu, online ankete pružaju solidnu priliku za zaradu dodatnog novca, ali ne treba da budete super ambiciozni prilikom planiranja zarade. Naravno, možete zaraditi nešto novca, ali je važno da ovo gledate kao nešto dodatno, ne kao svoj primarni izvor prihoda.

LifePoints

LifePoints je online platforma za ankete i istraživanje tržišta koja vam daje priliku da zaradite novac na jednostavan način. Naime, korisnici dobijaju pristup raznim anketama koje traju od 10 do 20 minuta, a svaka anketa donosi broj bodova koji se kasnije mogu zameniti za novac.

Jedna od najvećih prednosti LifePoints platforme je njen jednostavan i intuitivan dizajn koji omogućava svim korisnicima da lako pristupe anketama i počnu zarađivati odmah nakon registracije.

Naravno, kao i kod bilo koje online aktivnosti, nijedna zarada nije zagarantovana i ovisi o vašem angažmanu. Međutim, LifePoints nudi različite opcije koje će vam pomoći da povećate svoju šansu za zaradom. Na primer, možete se prijaviti za bonus anketu koja će vam povećati broj bodova koje možete zaraditi za sve ankete koje uradite tog dana.

Ako ste zainteresovani za zaradu novca putem anketa, LifePoints je dobar izbor za početak. Uz njihovu pomoć, možete zaraditi dodatni novac bez puno napora ili stresa, a platiće vas za vaše mišljenje.

American Consumer Opinion

American Consumer Opinion (ACOP) je jedna od najstarijih i najuglednijih kompanija za sprovođenje istraživanja tržišta. Ova kompanija je osnovana 1986. godine, i od tada uspešno posluje u više od 50 zemalja širom sveta. ACOP nudi svojim korisnicima različite vrste anketa, kao što su istraživanja o proizvodima, uslugama, reklamama, kao i istraživanja o društvenim temama.

Smatra se da je ACOP jedna od najpouzdanijih kompanija kada je u pitanju isplata za sprovedene ankete. Nakon što sprovedete anketu, novac se isplaćuje na PayPal nalog korisnika. ACOP nudi i mogućnost osvajanja određene sume novca na osnovu učestvovanja u njihovim mesečnim nagradnim igrama.

Ukoliko se odlučite da se prijavite za ACOP, potrebno je da popunite formular sa vašim ličnim podacima. Nakon toga, bićete u mogućnosti da pristupite svim dostupnim anketama na platformi. Važno je napomenuti da bi prijavljeni korisnici trebalo redovno da popunjavaju ankete kako bi ostali aktivni i dobijali nove pozive za anketiranje.

Sve u svemu, ACOP je sigurna i pouzdana kompanija koja nudi veliki broj istraživanja tržišta na kojima možete zaraditi dodatni novac. Dakle, ukoliko ste zainteresovani da zaradite novac putem anketiranja, ACOP bi mogao biti odlična opcija za vas.

Toluna

Toluna je online platforma za istraživanje tržišta koja omogućava korisnicima da zarade novac popunjavanjem anketa. Ova platforma nudi korisnicima vredne nagrade za svaku završenu anketu, među kojima su novac, besplatni proizvodi, poklon kartice i još mnogo toga.

Kako biste se prijavili na Tolunu potrebno je da napravite svoj korisnički račun i popunite svoj profil. Nakon toga, dobićete obaveštenja o novim anketama koje su dostupne i koje možete da popunite kako biste zaradili nagradu.

Toluna je takođe poznata po tome što nudi korisnicima mogućnost da se povežu sa drugim ljudima u zajednici istraživača tržišta. Ova zajednica omogućava korisnicima da razmenjuju mišljenja, diskutuju o trendovima i razmenjuju savete o tome kako da zarade još više novca putem Tolune.

Uz Tolunu, korisnici mogu na zabavan i lagan način da zarade novac putem interneta. Uz korišćenje tehnologije i jednostavan interfejs, Toluna je odlična prilika za svakoga ko želi da zaradi novac popunjavanjem anketa.

Google Opinion Rewards

Google Opinion Rewards je aplikacija koja pruža korisnicima mogućnost da zarade novac popunjavanjem kratkih anketa. Ova aplikacija dostupna je na Android i iOS uređajima i omogućava korisnicima da dobiju novčanu nagradu za svaku anketu koju uspešno popune. Nakon što se korisnici registruju u aplikaciji, redovno će dobijati nove ankete koje mogu popuniti. Svaka anketa traje između 10 i 20 sekundi, a naknada za svaku popunjenu anketu varira od 10 centi do 1 dolara. Novac koji korisnici zarade može se iskoristiti za kupovinu aplikacija, igrica i drugih sadržaja na Google Play-u. Aplikacija je lako dostupna i jednostavna za korišćenje, a korisnici se neće umoriti od dužih anketa što ih učini više motivisanim za njihovo popunjavanje. Google Opinion Rewards je sjajan način da zaradite novac, a da pritom ne morate uložiti previše vremena i truda.

Microsoft Rewards

Microsoft Rewards je program koji omogućava korisnicima da zarade nagrade za pretraživanje, kupovinu i odgovaranje na ankete. Korisnici mogu da prikupe bodove koje mogu da zamene za nagrade kao što su poklon kartice, igre, filmove i mnoge druge stvari.

Da biste počeli da koristite Microsoft Rewards, potrebno je da se prijavite na svoj Microsoft nalog. Nakon što to uradite, možete početi sa prikupljanjem bodova na različite načine. Svaki put kad pretražujete preko Bing-a, dobijate bodove. Takođe, možete osvojiti bodove kupovinom u Microsoft prodavnici ili uzimanjem učešća u anketa koje su dostupne.

Ankete obično traju oko 10-20 minuta i mogu da vam donesu veliki broj bodova. Različite ankete se nude svakodnevno, tako da ćete uvek imati priliku da zaradite nagrade. Takođe, Microsoft Rewards nudi i dnevne nagrade i posebna takmičenja koja omogućavaju korisnicima da zarade dodatne bodove i nagrade.

Ukupna količina bodova potrebna za neku nagradu varira u zavisnosti od toga koju nagradu želite da dobijete. Ali, većina nagrada je dostupna već od nekoliko hiljada bodova.

Microsoft Rewards je odlična i jednostavna platforma za zaradu dodatnog novca uz malo truda. Ako već koristite Microsoft proizvode, ovaj program može biti odlična prilika za vas da zaradite nešto dodatno, dok istovremeno koristite proizvode koje inače koristite.

 

 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu