Kako napraviti interesantne natpise na WhatsApp-u

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka danas, ali da li ste znali da postoje načini da učinite svoje poruke interesantnijim dodavanjem različitih tipova fontova? U ovom članku ćemo vas uputiti kako da koristite specijalne karaktere i različite stilove slova da biste napravili svoje poruke malo drugačijim i pružili više ličnog dodira. Sa nekoliko jednostavnih koraka, vaše poruke će dobiti potpuno novi izgled i zasigurno će privući pažnju vaših prijatelja na WhatsApp-u.

Ako želite više informacija o tome Kako napraviti WhatsApp avatare, posetite ovaj link.

Par korisnih infromacija

Kada želite da pošaljete neobičan ili zanimljiv tekst u WhatsApp chatu, postoje načini da dodate posebne emotikone ili promenite oblik slova. Ali da biste postigli još veći efekat, možete koristiti neke trikove kako biste stvorili jedinstvene i originalne tekstualne poruke.

Pre nego što počnete, važno je napomenuti da neki od ovih trikova mogu biti vidljivi samo na određenim uređajima ili verzijama WhatsApp aplikacije. Takođe, neki od njih mogu biti zabranjeni od strane WhatsApp-ove politike o korišćenju aplikacije.

Jedan od načina da kreirate neobične tekstualne poruke je da koristite posebne karaktere. Na primer, možete da upotrebite znakove kao što su asteriksi (*) i donje crtice (_) kako biste naglasili određenu reč ili rečenicu.

Drugi način je da koristite neke specijalne simbole. Na primer, možete da koristite simbol srca (<3) ili simbol smajlija (:-)) kako biste uneli malo humora i ljubavi u vašu poruku. Takođe, možete da koristite neke posebne tipografije kako biste kreirali stilizovane tekstualne poruke. Na primer, možete da koristite slova ispisana kursivno (italic), bold slova ili ispisana mala slova kako biste postigli vizuelni efekat. Uz ove trikove, postoji mnogo drugih načina how biste kreirali jedinstvene tekstualne poruke u WhatsApp-u. Ovi trikovi su samo početna tačka za eksperimentisanje sa različitim opcijama koje vam stoji na raspolaganju.

Kako generisati interesantne tekstove za WhatsApp

Postoji mnogo načina na koje možete generisati čudne tekstove za WhatsApp, a sve to uz pomoć različitih tipova znakova.

Jedna od najpopularnijih metoda je korišćenje Unicode znakova, koji omogućavaju korišćenje neobičnih karaktera i simbola, poput strelica, srca, zvezdica i drugih. Takođe, možete koristiti posebne fontove koji će vaše poruke učiniti jedinstvenim.

Druga opcija je korišćenje emotikona i smajlija, ali na kreativan način. Na primer, možete kombinovati različite smajlije kako biste stvorili novi i jedinstveni izraz.

Takođe, možete koristiti različite akronime, skraćenice i sleng kada pišete na WhatsAppu. To će vam pomoći da se izrazite na neposredan način i na taj način se dodatno približite osobi sa kojom razgovarate.

Kada generišete čudne tekstove, imajte na umu da neki likovi i simboli možda neće biti podržani na svim uređajima, tako da pre nego što pošaljete poruku, proverite da li će ona izgledati kako ste zamislili. U svakom slučaju, eksperimentišite i budite kreativni, jer se na taj način otvaraju mnoge mogućnosti za interakciju sa drugima na ovom popularnom komunikacijskom kanalu.

Coolsymbol.com

Coolsymbol.com” je sjajan alat za sve one koji žele da osveže svoje poruke na WhatsApp-u. Ovaj sajt nudi veliki izbor znakova i simbola koji će vam pomoći da vaše poruke budu još zanimljivije i posebnije.

Kako biste ovo iskoristili, jednostavno posetite coolsymbol.com i kopirajte željeni simbol. Zatim se vratite u WhatsApp i prilepite ga u poruku. Simboli na ovom sajtu su veoma različiti, od srca i zvezdica do kineskih znakova i emotikona koje verovatno još niste videli.

Ne samo da će ovi simboli osvežiti vaše poruke, već će takođe i pomoći da se bolje istaknete među ostalim korisnicima. Oni će dodati lični pečat vašim porukama i pomoći da izrazite svoju kreativnost.

Sve u svemu, ako želite da dodate malo zabave svojim porukama na WhatsApp-u, coolsymbol.com je upravo ono što vam treba. Isprobajte ga danas!

Pilapp.com

“Pilapp.com” je veb stranica koja nudi mogućnost kreiranja različitih stilova i fontova za tekstove koje želimo da koristimo na platformi WhatsApp. Ova veb stranica nudi jednostavno i brzo rešenje za sve one koji žele da svoj tekst na WhatsApp-u učine jedinstvenim i atraktivnim. Uz pomoć Pilapp-a, možete kreirati fontove koji će se istaći u moru običnih tekstova na ovoj društvenoj mreži.

Kreiranje tekstova na Pilapp-u veoma je jednostavno. Sve što treba da uradite je da unesete željeni tekst u polje za unos teksta, a zatim da izaberete stil i font. Pilapp nudi mnogo različitih stilova i fontova, pa će svako moći da pronađe nešto što mu odgovara. Nakon što ste odabrali svoj stil, generisani tekst možete kopirati i zalijepiti na vaš WhatsApp.

Osim što je Pilapp jednostavan za korišćenje, ova veb stranica je i potpuno besplatna. Svi fontovi koji su dostupni na Pilapp-u mogu se koristiti bez ikakvih ograničenja ili naknada. Stoga, ukoliko želite da svoj tekst na WhatsApp-u oplemenite nekim zanimljivim fontom ili stilom, Posjetite Pilapp.com i uživajte u jedinstvenim rezultatima kreiranja teksta.

Flipyourtext.com

Flipyourtext.com je besplatna online alatka koja vam omogućuje da lako napravite neobične tekstove koje možete koristiti na WhatsAppu ili drugim društvenim mrežama. U sekciji za tekst, upišite svoju poruku, a zatim kliknite na dugme “Flip It” da biste dobili tekst koji je okrenut naopačke. Možete da kreiraate i tekst u drugim stilovima, kao što su obrnuto, ogledalo slika, kvadratni font ili fontovi koji izgledaju kao da su pisani rukom. Napravite svoj tekst stila i impresionirajte svoje prijatelje, koji će biti zbunjeni ili zadivljeni vašom neobičnom porukom. Alatka je veoma jednostavna za upotrebu, a ne zahteva nikakav preuzimanje ili instalaciju softvera. Jednostavno posetite Flipyourtext.com, unesite tekst i uživajte u originalnoj poruci koja će sigurno privući pažnju vaših kontaktom na društvenim mrežama.

Kako koristiti interesantne tekstove na WhatsApp-u

Korisnici WhatsApp-a mogu da stagniraju u upotrebi običnih tekstova, ali postoji jednostavan način da se tekstovi učine interesantnijim i upadljivijim. Naime, mogu da se koriste različiti fontovi i stilovi teksta kako bi se napravilo nešto čudno ili kreativno. Postoji niz aplikacija koje omogućavaju ovu vrstu modifikacija teksta, a većina je dostupna besplatno.

Jedna od najjednostavnijih metoda za korišćenje čudnih tekstova je da koristite aplikacije koje se instaliraju direktno u WhatsApp. Preuzmite aplikaciju koju preferirate, napišite poruku koju želite i onda izaberite font i stil teksta za koji ste se opredelili. Ova aplikacija će generisati novu verziju vaše poruke, sa stilizovanim tekstom koji će biti potpuno drugačiji od onoga što biste videli kada koristite običan tekst.

Takođe, možete koristiti i copy-paste tehnologiju gde kucate tekst, zatim ga kopirate i zatim lepite u oblast za tekst na WhatsAppu. Na ovaj način, možete koristiti različite stilove teksta, uključujući čirilični, japanski, kineski i druge fontove.

Kada se igrate sa tekstom, najbolje je da budete oprezni pri stilizovanju teksta – neki fontovi mogu biti teško čitljivi, što znači da će vaša poruka izgledati cool, ali na kraju se može pokazati da je neuspešna. Dakle, koristite ovu ideju uz umerenost i uživajte u kreativnom i zanimljivom tekstu na WhatsApp-u. 

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu